snigel

häromnatten drömde jag att jag va gravid. kändes både mysigt och ångestfyllt. i drömmen kom jag på att farsan kan ju ta hand om barnet för att han är pensionär! "det blir nog kul för honom!", tänkte jag.
 
wow jag ska flytta till ett riktigt kollektiv! villa venusberget <3 nästa vecka! fönstret i mitt rum går inte att öppna så jag ska få låna en fläkt av ludwig (en annan i kollektivet). vill inte att det ska lukta morgontonåring i mitt rum liksom! åh kollektivet är en villa i nacka! så glad!
 
igår var jag med vendela, vi promenerade, åt hos hennes mormor, hade siesta och åkte till mitt kollektiv och skrev på kontrakt.
 
och frida är också på besök! så vi promenerade och kollade på tillsammans. frida somnade dock, bakis och jävlig. så jag kollade typ själv på filmen.
 
nu tror jag att allt har ordnat upp sig lite. fast ja.. nånting går ju alltid snett så.. vi får se
 
lyssnar på amy winehouse och har egentid :)
 
borde plugga matte men nja, det får jag göra imorgon!
 
bodde i berlin för 2 år sen nu men det känns som 5 år sen minst.. jag undrar om det är så för många... att en förändras hur mkt som helst från år till år (snarare från månad till månad). eller är det bara jag som är så... flexibel...
 
jag skrev högskoleprovet i lördags. "några frågor?" "aa får jag snusa under provet?" <---------- (jag). det var skittråkigt på rasterna och jag kände mig utstirrad hela tiden. så jag tänkte aja i dont care! sen kom jag på att tröjan va bak-och-fram :( fick lite mer än hälften rätt så lär väl hamna på 1.1 eller något. well well, bara å göra om :)
 
på fredag ska jag till handen på halloweengrej. tänkte va utklädd till snigel igen. sniglar är faktiskt läskiga.
 
 
 
hejdå
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0