dramatiska trådar på strings, gul dryck gul tröja.

 
dansar till doors.
har haft en nykter helg.
jag har bara: onanerat, vart på dejt, ätit naturgodis med sassa, gråtit, sett på forrest gump, "pluggat manus", vart på NUKKA-möte(!!!) och sorterat drömmar.

sorterar fortfarande drömmarna oh jeeesus (replik) vad det tar tid. har bara kommit till december 2012 i denna blogg sen ska jag sortera i tumblr och alla dagböcker och min nuvarande drömdagbok. sen ska jag göra någe av det.
 
har börjat snusa. inatt drömde jag att om man snusar för länge så blir man likgiltig och känner inga känslor. har varit ganska deppig idag. och det har regnat.
 
och wow vilken vecka som väntar!! utöver skolarbetet som går asnajs just nu så ska jag och linnea börja göra hemsidor på tisdag och på onsdag ska jag och tim se BRUNO K ÖIJER!!!!!!! och på torsdag ska jag på en andra dejt med flummarn som lärde mig snusa och som också gillar tom hanks och som tror på att kurt cobains själ är i min kropp.

Kommentarer
Postat av: Flundra

HEJ!! JÄTTESTORT HEJ!!
Roligt med massor drömmar!! Jag drömde härom natten att Pärlan gått till mig ända till skolan och sen tillbaka för hon ville inte va med på lektionen och när jag kom hem hade hon blivit så utmattad att hon låg på ett rostat bröd ed smör insjunken och superliten. Var är du nu rävis? Saknar dig<3 Det är kul för när en lyssnar på nåt synkas din dans i gifen automatiskt!! Du är bra på att dansa! Tjolahopp snopp nu ska jag sova middag :)

2015-04-07 @ 18:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0