lite skamsen morgonpromenad på odenplan är haltande glädje

valet tänker jag inte skriva om jag har kramat ur varje ord där.
 
jag har en osunt bra relation med mina klasskompisar. som alla är så jävla udda på sina olika vis. skrattar mig genom nästan varje dag. åt en meter långa pinnar, åt arvid, åt varje jävla samtal, åt kontrollbehov, åt inger naken i en dunge, åt per-henrik och min relation, åt manlig osäkerhet, åt töjp, emils suckar och åt skämtet om dejtingappen "tilda" som spårar ur mer och mer för varje dag som går.
 
i lördags jobbade jag, var på svartklubb, på slakthuset och efterfest i fruängen. igår hade vi friluftsdag i skolan, och hela klassen åkte till tantolunden och fikade på en porrig filt och drömde oss bort till ingers glänta. sen drack jag och sara öl och vipps träffade vi två killar som hon kände, som tog med oss till john ajvide lindqvists releasefest (coolt?!), sen satt vi på carmen och fick jag taxitur.
 
idag var jag och sara lika bakfulla som vargen i emils egen historia om rödluvan. men det gick stålande och över all förväntan bra att hålla i teaterlektionen för en annan klass på skolan. alla var så glada. att se en blyg stackare i början av lektionen, som knappt vill säga vad hen heter i leken "tilda tandtråd" och tänka lite "ojoj" för att sedan överraskas totalt av samma person som blir helt crazy och inlevelsefull i övningarna var helt fantastiskt!!! det gjorde mig så otroligt varm i hjärtat och stolt över mig själv och mina klassisar.
 
oftast skriver jag nog här när jag är glad och saker är soliga och roliga. så får det väl vara.

oh susie

komfortzon, balans, utveckling, metodik
 
har världens bästa lärare i ledarskap, han heter ola och har batiktröjor och batikstrumpor eller en enhörningströja. han verkar ha upplevt mycket och jobbat med mycket och med mycket människor.
 
jag köpte massor kläder på en loppis vid hornstull igår. var där med frida och konrad. och tre singlar! (kolla på bilden). sen var jag på grillkväll med nya vänner :P
 
 
 
har på rasterna idag diskuterat mens, stånd, tuttar och att ragga. en säger "alla killar tycker mens är onatuligt.. eller jag menade... konstigt" och "alla killar skulle få stånd om saras tuttar skulle falla ur" och "vem min tjej är? tuttar, långt blont hår typ". samma kille tycker att gratis mensskydd borde vara en självklarhet. och funderar på att lägga sin röst på f! i rikstadsvalet.
 
jag är lite förvirrad men tänker lämna detta.. här.
 
 PARENTES:
(jag har långsamt insett att döden kommer. inte att jag dör. men jag har alltid haft en falsk föreställning om att ju äldre man är när föräldrarna dör, ju mindre ont kommer det göra. vad är det för skit?? och det kommer hända om inte jag dör först. min mamma har sagt att det är värre att förlora ett barn än en förälder. vad är det för skit också?????? det är väl lika jävla skitigt. och mina framtida döttrar kommer att dö! som kommer växa upp i en mer förstörd och snart död värld. (deppen). )
 
det är val snart och jag är ganska jävla orolig över hur det blir.
 
 
 
 
 

I think you're a genius

har jobbat denna helg som kaffeförsäljare på stan igår och sen på festival idag, det var bara kul (glatt överraskad). jag har sagt hejdå till belinda. jag har träffat konstnären (!!!) väldigt massa nya människor i mitt liv det är himla fint! älskar att bo här. man kan vakna och äta pasta till frukost med grannen och sen fara in till stan och leta efter gröna klänningar utan resultat. försöker imorgon igen.
 
alltså festival för 17 i kärrtorp! så mycket kärlek! på tuben hemåt sa en av dem jag jobbade med helt plötsligt "hörrni.. jag måste ställa en väldigt personlig och känslig fråga alltså. för mig personlig. hoppas det är okej. jag är kär i en tjej på mitt jobb.. men hon har sambo.. vad tycker ni att jag ska göra?"
 
träffat karln för första gången idag. wtf? jag gav honom några goda råd (tror jag). hoppas det löser sig...
 
 
det är söndag imorgon jag ska väl på nån konstgrej med konstnären!
 
gröna klänningar!!!!!!!!!!!!! :S
 
har ny musik på mobilen och har slingan på hjärnan för att jag lyssnar på albumet grab that gun om och om igen:
 
we should put that record on the one you found when you were gone the one that has those sad, sad songs and makes you sing out loud
 
jag har stulit bandet
 
 
 
 

inte så värst röksugen.

woho tog mig i kragen, städat lägenheten och tvättar kläder. städar bort nikotinsug och tvättar fylleminnen. tänder värmeljus och lyssnar på smiths och hjälper nyinflyttade.
 
blindövningar i skolan på inre/yttre närvaro. befann mig mitt i skogen vid en damm när bindeln togs av och tänkte för första gången på att gräset speglar solljuset så bländande att det bildas flimrande fläckar i synfältet. dammen såg ut som smältande is.
 
drömmer om cancer och att jag skriker på mig själv om saker jag måste ändra på, när jag vaknar ser jag allting klart. älskar det och hatar det.
 
dax å byta maskin.
 
orkar aldrig läsa macbeth på vers
 
"puuh... salut"

RSS 2.0