jag har hönor på caféts bakgård. och hästar på min tomt.

alla hälsar på varandra här. och ingen låser sina cyklar.
 
imorgon är min 7e dag i rad jag jobbar. söndag har jag ledigt. puh. idag var jag så himla död i benen efter 8 timmars spring. kom in på min gård och såg vakthundens ledsna ögon och la mig och gosade med honom ett tag på gräsmattan. så himla snäll hund. så synd om honom. han har på riktigt en hundkoja. utan kudde. gretes andra hund är liten och söt och bor inomhus med katten. vaktis får sova i en trälåda. jag gillar vaktis. vaktis gillar mig. sen cyklade jag till utersum, solen sken och det blåste inte mycket. jag låg på stranden och soldyrkade. gif nedan.... en bild är från igår natt. det var fullmåne.
 
imorgon efter jobbet ska jag och akansha ses och dricka rödvin igen, men också gå ut och dansa för det finns en klubb här. hon frågade mig nyss vad jag ska ha på mig. haha roligt, har inte haft en vad-ska-du-ha-på-dig-imorgon-kompis på många år.
 
älskar stammisarna på cafét. ett gammalt par som alltid äter apfelsalat, kartoffelsuppe och rhabarberkuchen till efterrätt. de ser så himla kära ut. fnissar jämt. fnissar åt att de alltid äter samma sak. jag ritade av dem på en liten lapp en lugn dag, den lappen ligger vid kassan nu. och så är det en mamma med sin lille son som älskar milchreis mit zimt und zucker. jag misstänker att pojken är kär i mig, han stirrar hela tiden och ler och kommer fram och frågar om saker så himla sött och artigt. och flätar sitt hår som mig. så får han ge pengarna till mig som någon slags matteövning.
 
gillar kunderna över huvud taget förresten, en dag kom en kund från dagen innan tillbaka bara för att ge mig extra dricks. *kände mig uppskattad*. alla är trevliga. rika tyskar. nothing bad to say about them faktiskt. förutom att de kan lära sig spola på herrtoan för det är jag som städar toaletterna varje morgon och varje morgon är det kiss i herrtoan *crying*
 
och mina chefers dotter på 11 år är så himla rolig. vi ser lite likadana ut tror jag, båda rött hår och flätor. hon kommer ibland vid stängning och kollar på när jag fixar det sista. hon tror (nein ich weiss es!!) att jag är lilla sjöjungrun?? sen tycker hon att det är spännande att jag inte har haft hundar och katter utan eremitkräftor och vandrande pinnar. (min stora barndoms-sorg, det där med husdjur).
 
 
okej det var det, ett fredagsinlägg om jobbet. (och barn och djur typ. mina favoriter numera. i know jag gillade inte barn förut, jag älskar dom nu.)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: FLuNdrA

Hujedamej vad underbart det låter, så gosiga människor och vaktis <333 Jag trodde också att du var en sjöjungfru när jag lärde känna dig "hehe" :')

2014-05-17 @ 14:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0