befria kärleken bekämpa porren

mat har jag ängslat mig så mycket över sedan jag fastnade med kroppen i nyckelhålet ("jag är en skogsvarelse"). vinterslasket som kommer tillbaka gång på gång och mer eller mindre. bestämmer mig för att tro på att det kan bli riktig vår i kroppen för alltid. att lämna söder för gott (hampa-hanna hej). inte särskilt mycket har jag tänkt på det. innan tänkte jag ju att jag skulle dra till tyskland och bli smal igen. men när jag kom så tänkte jag väl "jag tror inte jag orkar palla" för jag glömde helt bort det och jag tänker inte på vad jag äter. gick förbi spegeln i trosor och liksom hajjade till för att jag varken såg för smal eller för tjock ut. jag såg ju bara mig själv och det var inget jag ville peta på. och sen tänkte jag "men jag kan ju se ut hur som helst bara jag mår bra!" och sen var min hjärna tyst. när jag vaknade dagen efter tänkte jag på tystnaden. för den brukar ju alltid avbrytas av "mäh jag kan ju inte må bra om jag inte är smal!"
 
inte-ens-femtio-kilo-i-berlin-tilda aj
 
vill inte vara sådär smal. vill aldrig mer känna mig äckligt mätt efter att ha ätit "för mycket" typ.. majs. vill vara som jag är nu.
 
och anledningen till att jag skriver om detta är att jag är så arg på att man inte får prata om det. kanske mest för sig själv. men det är så sjukt ensamt och det kändes som att jag tog för mycket plats om jag nämde min ätstörning. tror att man borde gått på AÄ möten och pratat, gråtit och kramats. på riktigt. det är så jävla tyst överallt förutom i ens huvud. alla är rädda men oroliga.

ok fuck that. till något kul: jag badade idag! det var jätteskönt att simma bland vågorna!! min ö, mitt hav. jag tror inte att jag är en sjöjungfru men jag hoppas på att jag är en häxa. väntar på mina magiska krafter. barbara frågade idag vad jag var i mitt senaste liv. räv sa jag. rävar är sluga och du är ganska slug du är ju här! sa bernhard.
 
 
jag och min selfie-mani. mest för att tydligt bevisa att jag badat. och på min tröja för att många kunder började räkna på finska idag. syftade på min tröja. jag bah: de e ju svenska inte finska!
 
nu har jag varit här i tre veckor, eller på lördag tre veckor. jag trivs ju jättebra! jag mår bra, känner mig otroligt fri och sommarlovig trots att jag jobbar så mycket! ibland tänker jag att jag borde flytta hit permanent och öppna ett eget café. och ha får. när jag var liten så ville jag ha en stuga på landet. på tomten skulle mina får beta (får var mitt favvodjur). de skulle ge mig ost och ull (hujedamig inte ätas). och inga tekniska prylar skulle jag äga (förutom en flakmoppe), inte ens skulle det finnas ett lås på dörren. en stor planka skulle hindra dörren från att kunna öppnas utifrån på natten. jag skulle odla grödor på tomten. tänkte i gröna vågor.
 
publicerar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0