I’m happy just because I found out I am really no one

vendela spelade den här låten. 
 
 
 
den får mig att vilja dö i en flygkrash.
 
om man kunde manipulera hela jordens befolkning att vakna upp med vetskapen om att vi bara har en dag kvar att leva, varje varje varje dag. skulle krävas minnesförlustpulver också för vi får inte minnas att igår skulle varit vår sista dag. det börjar om omomoomomomomomomomomomomomom!!!!!!!!!!!!!!! fantastiska sjuka kärleksfulla dagar. vi skulle inte ha tid att gå/lunka vi skulle springa och utöva parkour för att ta oss fram. och lifta och alla skulle plocka upp liftare. vi skulle kyssa främlingarna på gatorna för att alla är möjliga future wifes or men för att vi kommer ju aldrig få veta ändå! dansa och svettas skrika kärleksförklaringar. gå till ensamma gubbar och gummor och lyssna på deras livshistorier. biograferna skulle hålla öppet hus med tidernas bästa filmer och människor skulle gråta i en vacker kramhög. that world. every day. “We’re going to a party. It’s a birthday party. It’s your birthday party. Happy birthday darling. We love you very, very, very, very, very, very, very much.” och det är väl evan rachel wood? annars hemskt lik. hon e så söt.
 
 
(I´M NOT GOING TO MENTION THE BAD PARTS AS ENVIRONMENTAL ISSUES DRUG ADDICTS AND ECONOMIC CRISIS) (åsågjordejagdet)
 
 
jag ser fram emot badhus och pizza med vendela nästa vecka. (thing to look forward to). det va kul igår då lekte vi och gjorde konstig pastarätt. och kollade på cirkus på östgötateatern.
 
förutom att vendela gav mig massa energi igår är jag lite trött uttråkad och rädd. kan bli rädd för strobe eller en man som pratar med mig med stora pupiler på spårvagnen. är helt enkelt en nojjig själ för tillfället. jag som e så modig va fan. blev så rädd för att jag bara skulle ha en vecka kvar att leva förra helgen, vilket nu blir lite motsägelsefullt.. jag parkourade inte och kysste inga främlingar jag ville mest ligga i min säng utan att göra något. skämdes. det är nog alltid svårt att veta vad som betyder något och vem/vilka. tänk om man lever i en lögn. ibland undrar jag hur det känns att ha nära vänner fast mest undrar jag hur det är att inte ha mina awesome kompisar. det är lätt att lura sig själv. gör man sig ledsen blir man ju det. klistrar man på ett fake-smil så fastnar man ju där, vilket är bra. man mår bra av att må bra.
 
fikade med hampus idag. vi pratade massa musik och rockstjärnor. standard.
 
nu orkar jag inte skriva mer
 
 

Kommentarer
Postat av: FLuNdrA

Ohjajajajaj, det blir rörigt i huvudet när man tänker på det, men så fantastiskt och ljuvligt det vore!! Ingen annan utväg då liksom. Åh detta är fint! Å det är otroligt fint med badhus och pizza, så bara spricker en apelsin typ <3

2014-03-07 @ 11:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0