din djävul

åt asgod lasagne hos pappa igår. fick höra en historia. (och en annan fast "och tilda, detta får du inte säga till någon" fuck det va så kul ((tease)) och förresten om slagsmål "jag ska döda dig classe!" hahah jag tror jag aldrig kommer säga till någon att jag ska döda den. viktor sa åt mig att inte säga till pappa vilken tjej han skulle träffa pga att han en gång blev hämtad av pappa utanför en tjejs bostad (hyreshus). since pappa lajjar på hyresgästförening gjorde han en reasearch över vilka som bodde i huset och sen drog väl en slutsats om vem det må varit. (tror dock inte man måste jobba på hyresgästföreningen för att utföra detta dåd men jag ser mig min pappa framför mig på barneys arbetsrum (how i met your mother)  med evil plans-minen och fingertopparna ihoppressade) sen loggade han in sig på facebook och skrev "vad kul att du träffar min son!" till bruden. omg nånting står inte rätt till med honom. han vill alltid veta vart alla bor och hans största intresse är ratsit. man bah: sluta.
 
fick höra samma historia två gånger igår också. först av viktor. han hade kommit på pickalurven till ivans förra crib för att hitta mig och efterfesta eller vad han nu tänkt sig (jag befann mig i berlin -.- alltså typ i sep eller okt) kastade massa stenar på fönstrerna och vrålade om att han skulle in och träffa mig. hamnade nästan i slagsmål först men sen kom han in och alla tyckte han var sämst som inte visste att jag flyttat. träffade slagsmålskillarna igår som berättade historien ur deras synpunkt det var exakt samma så jag ville inte lyssna men hörde ändå.
 
 
jag ser så sjukt ondskefull ut. där har vi ett evil smile (påminner mig om pappas ond-skratt man blir fan rädd) inte min jacka. tyvärr min tröja. den ser ful ut. sådär gympalärarmage liksom. inte tänkt på tidigare. mitt kännetecken. bara att acceptera. istället för laktosintoleransen som är typ borta. teo hade slips. det ser trångt ut på bilden. liksom som att kusinkillen försöker höra något och lutar sig på mig. nisse syns knappt, men det är nog hans arm. lite omslagsbild, band alltså. tror jag är sångare, teo gitarrist, kusinkillen basist och nisse trummis. bildanalys.
 
6e maj flyttar jag det kommer göra mig gott. norrköping är tråkigt och när det inte är tråkigt ballar det bara ur. är inte så tillfredställd just nu alltså. befinner mig i ett väntland och gör skamliga grejer som att göra dåliga målningar, glömma födelsedagar, ha sår på fötterna från städskrubb och skjuta upp svar. (och skriva blajj men det var ju något jag kom på var bra, jag vill ju bara minnas grejer till min lövhög bakom mig, löven nu är halvruttna men men men.. but still) deppmenglad. tänker för mycket och på historier ur livet som är triviala men för mig roande. burkhistoriekonst. alltså sorterade löv ner i glasburkar, typ historien om viktors tjej och pappa stalker. och sen finare som vattentornhistorien. löv med text. idag är det internationella kvinnodagen. kaffe.
 
hittade den här och blev varm i hjärtat:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0