hejjj

 

 
har inte vågat publicera del två på max-natten. bara ingrid som fått läsa. här är en teaser. den känns lite självutlämnande.
 
jag kommer inte fram till så mycket, och hade glömt att det var jag som skrev på denna blogg.
 
min första sommarlovs/inte-värdelös-vecka. jag har sett far&son och joy på ett hustak och det var kul även fast jag kände mig opepp och lite nyvaken. min midsommar kunde hämtats ur en typisk svensk sommar-fyllarulle och det tycker jag är ett bra betyg. festade i björnstamkollektiv. katten fann trygghet på ingrids filt <3 det var brasor på technoäng.
 
ikväll har jag ändrat min ansökan till högskolan.
 

vet ingenting så jag känner mig som chris just nu:
 
 
 
 

det ser ut som en jättestor korsning

https://soundcloud.com/blankhaus/the-smiths-this-charming-man
 
vilken bra dag jag hade igår. fick vara med en melker vid liv. jag köpte en tavla på myrorna. på kvällen kom funny ingrid med bilen och "parkerade". det började trevligt, vi åt pestopasta-middag. sen drack vi en liter rom (?) och sov i morgonljuset. mycket avhandlat. och dåliga idéer. tänkte att min bakishjärna skulle klara av att rita en serie idag. en titelruta blev det. är sugen på att rita den med "nutid" blandat med flashbacks. alltså denna morgon om rädslan för lapplisa bland annat. saker som bara händer med funny ingrid. mitt  i bakiskaos eller vad det nu var sålde jag min stora fula tavla, äntligen! "makalöst vacker tavla med majestätisk storlek" (lol) hänger nu i linköping, det fick jag 250 för.
 
 
vad fan hände

försöker lägga lite tankar på framtiden vilket är svårt. ska jag plugga ska jag stanna ska jag flytta med till düsseldorf ska jag skaffa barn
 
nä vet inte. vill bara ha en lägenhet och kanske en hund om den är lättskött alltså en katt.
 
har inga varningssignaler, är ett som är säkert. kanske därför allt är så knöligt och krångligt för mig. får sluta göra knäppa grejer som pappa tror är anledningen till att allt är så knöligt och krångligt för mig. "satsa på konsten istället" men gud vad svårt
 
jag vet inte vad jag vill och vissa jämnåriga har nu pluggat klart sitt första år på universitetet. är väldigt avundsjuk på dem som är säkra på allt.

.

 
åh pappa! trodde att han skulle komma klockan 8 hem till mig. sprang med tomflaskor till garaget under stängningstid när jag kände att någon stod bakom mig. en agent med solbrillor i mörkaste laget - som var min farsa!

så här är det

 
 
 
innan emmaboda. pappa tog en före-bild. sen åkte vi tåg och sebbe hade köpt fel biljett men det gick vägen.
ganska färsk bild på annie med den stulna moppen. jävla sonia på efterfest.
vann i patiens
melker&tilda hänger. fy minns denna hemska dag på den alldeles för långa studentveckan.
viennakillen får ett ansikte tack vare minneskortet i min döda kamera.
åh träffade läderbögen som drog med mig på läderbögsfestival min första vecka i berlin
max-kvällen! älskar att jag ser ut precis som i mina serier (förutom håret). älskade bubbelvin och elin.
den festen när sonia fyllde år. och eva och jag satt på toa.
skank och elsa under cykelsemestern i norrköping
fina mamma. standard tacofredag.
antingen innan katerholzig eller blodig cashewnöt-kvällen.
omiserabla melker
jag tog farväl till mitt berlinrum med ett träd på kinden.
 
 
 
festliga bilder. mitt ö-liv är inte så festligt. detta fick vara en färgklick i min vardag. imorgon är jag ledig.
 
känner att elektrotilda tynar bort här. vad fan gör jag här egentligen?------------------------------> jag ville hit massor.
 
nu får jag stå vintertildas kast.
 
nej jag vet inte. ibland känns det bra och ibland känns det dåligt. nu ere bra nu ere dåligt.
 
nu ere dåligt:
-arbeta slaviskt och få skäll för andras misstag. jävla tyska chefer.
-öken på människofronten!
-saknar mina vänner.
-så jävla långt till civilisation.
 
nu ere bra:
 
-kommande besök.
-frau holst (jag har nämnt det jättefina paret som alltid fnissar, immer salatteller apfelgarten, zweimal milch kaffee und dreimal (ja tre) rhabarberkuchen) tar tag i min arm när jag plockar bort deras tallrikar och säger "sie sind ein schönes mädchen" (känner mig dock aldrig särskilt vacker på jobbet, så jävla romantiserat att vara servitris... eller är det bara jag som romantiserat..?)
 
- eventuellt kommande rumskompis. blir en förändring i alla fall. jag börjar gå mig själv och mina nattdrömmar på nerverna.
- grete och hennes roliga röst och hur hon en gång liksom stannade mig innan jag skulle till jobbet och frågade om "de" var snälla mot mig på jobbet. jag bah ".. jaa...". hon bah: "nej, inte så... jag menar.. är barbara snäll mot dig?" som att man inte kan svara ja på det. och det kanske man inte kan.......................................................................................................................................... wellwell
 
maken till min konstnärsgranne kom in med en beställning på en post it-lapp och köpte tre glasstrutar idag. aldrig träffat honom förr (konstigt faktiskt) men han visste att jag var den svenska flickan (som alla verkar veta, jag är så jävla ökänd <-----------------------------------------------------jag drog en ordvits!). han verkar vrålflummig..
 
 
ja ja. det är väl jag och de tyska turistern med höga anspråk ett tag till.
 
ser nu att nu ere bra fick mer än nu ere dåligt men de väger ganska mkt. jaja pappa kommer med cykellyse och mitt eget lakan på torsdag. funderar på att få ett nervöst sammanbrott när nån är här och tar hand om mig. ser framför mig hur jag dricker trettio drinkar i baren på klubbEN och pappa bär mig hem som en ryggsäck genom ön i mörkret.
 
nää det ska väl inte hända. kommer säkert gå ut och springa tillsammans och jag kommer få höra "ICH. HEISSE. CLASSE." igen tusen gånger.
#failserie
 
 
 

hela min drömserie

för att jag inte kom in på folkis så ska jag bli entrepenör. (skoj ord)
fortsättning
 
 

takeiteasybuttakeit får jag höra varje dag

----> sen tog mitt block slut -.-
 
klet, färgpennor, tejp och papper har jag köpt idag. fräscha marknaden är typ 200 meter från mig. är meränvanligtsjuk. hemmakrank.
 
och det är officiellt nu.
 
jag är inte laktosintolerant längre. jag har firat med den där goda tysklandchokladen i lila förpackning! jag kan ju äta vad som helst nu förutom hasselnötter, gröna äpplen och sojamjölk.
 

dröm till jättedålig dag idag idag idag

jag skulle vara au pair i stockholm, men hamnade i en tidigt 1900talsby i dalarna. mamman till barnen dog ganska snart så jag tog tåget till stockhom. med sonia, melker, eva och niklas åkte jag buss i staden. vi skulle festa. i några timmar under umgicks jag med emanuel i ett omklädningsrum, vi var hela tiden rädda för att bli sedda. jag fick en boll i huvudet. sen var jag tillbaka i gänget i gryningen, på en stor trappa. melker och niklas sa att de hade haft en jätterolig kväll och jag blev ledsen. de såg också ledsna ut. niklas hade en propellerkeps
 
stockholm gick tillbaka i tiden, till tidigt 1900tal. vi satt i ett klassrum, musik (metronomy) spelades, ljusen blinkade och bänkarna for runt som i en karusell. jag satt brevid en blond tjej. hennes pappa kom fram till vår bänk. jag sa till honom att jag kände igen honom. han svarade att jag var lik hans dotter. innan han gick ut igen sa han att jag hade bra självkänsla. jag sa "tack".
 
(varför drömmer en vissa saker)
 
när vi gick ut ifrån skolan låg något oroligt i luften. jag sprang till hamnen. vattnet var mörkt och det var stormigt. fartyg flöt på vågorna och i himlen flög stridsflygplan i flockar. jag sprang tillbaka mot skolan och staden låg mer och mer i ruiner. utanför skolan på en bro stod herman, erik och niklas och var fulla. niklas sjöng en sång för mig. jag sa att vi måste hitta en säker plats.
 
plötsligt nutid och jag var med eva på sergels torg. jag hade lovat henne sovplats i sverige och hade ingen annan förutom i dalarna hos min döda au pair-mamma. eva sa att hon i alla fall skulle planka på tåget för att spara pengar. så var va i tidigt1900talsdalarna igen. på tomten hade trädens löv blivit röda och börjat falla av. jag låste upp grinden, och blev omsprungen av en tidigt1900talskvinna! hon sprang in i stugan och låste in sig. hon sa att den som först tar, den får. och jag sa att stugan borde vara min! jag sa att hennes stil passade bättre i en stuga med ljusare tapeter och då lämnade hon oss och stugan. drömmen slutade med att jag låg på golvet i badrummet och tittade upp på de ljusblå kakelväggarna.

RSS 2.0