swagräven

på flyget från berlin satt jag på mittenstolen (ryanairpallen) och pratade med den svenska tjejen till vänster. flygturen gick jättesnabbt för vi hade det så trevligt. när tjejen, som varit tyst hela resan, på fönsterstolen, vände sig till mig och frågade om hon fick dela med sig av en sak sa jag ja. hon pratade engelska såklart, för hon var från "the states". hon sa att från och med nu kommer mina bröders och min relation att bli starkare. sen landade vi väl och jag och malin, den svenska tjejen bestämde oss för att hålla kontakten. vi var tvungna att lösa mysteriet om i vilken film det är som de ändrar säkerhetsinstruktionerna på stolarnas baksida. (fight club, som vi misstänkte). vi håller kontakten över facebook och igår frågade hon om jag tänk mer på vad tjejen på planet sagt. de hade åkt med samma flygbuss från skavsta till örebro och malin hade frågat henne om det hon sagt. tjejen hade tydligen bett till gud där i planet om att få en känsla av mig, och sedan tyckt att det var något värt att dela. och jag vet inte alls, märkliga saker händer mig (tack och lov, det är ju spännande) ofta. kanske ska börja tro på gudis om det händer något med mina bröder... väntar med spänning. 
 
 
 
(haha)
 
 
på sistone har jag dansat bugg med nisse på ett överbefolkat dansgolv på en ganska skabbig krog, gjort kikärtsbiffar med melker och skött mig och haft tråkigt.
 
 
 
hittade gamla ego-pics. förut var jag ju talangfull när det gällde sånt:
 
 
och en bild från krakow!!!!!!!! och vi ska åka till polen igen! fast till warszawa!!!! mamma, viktor, ludvig (we will see about that) och jag! i mars. åk dit! flygbiljetterna kostade 85 kronor tror jag! 
 
innan jag somnar skiver jag romaner i huvudet och ibland hittar jag små minnesanteckningar i mobilen och förstår nästan:
 
"ett par som skriver en bok om ett par som skriver en bok"
 
nu ska jag skriva ett brev på tyska till gesine, tobbes friend. kanske ska skicka det till adrian först? adrian läser du? äru där? hej 8-)
 
hejdå 8-P
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0