benny kom från vidablick

kom på att jag gör allt jag kan. och det var en jobbig insikt. för då beror resultaten på andra. som inte vet att jag är underbar.
 
för en vecka sedan bjöd chefen på pizza. igår var sista dagen för nu är det inga bågar i verkstaden kvar och det är vinteride helt enkelt. tobbe, larry och jag drack alkoholhaltiga drycker i lördags. först hos larry. och tobbe försöker få tag på sina kontakter i hamburg och det var inget snusk. han vill att vi ska åka båt till hamburg. sen var han match-maker på munken. han är så jävla konstig och jag gillar honom. larry drack lite för mycket whisky och önskade musik. jag var lugnast. vi drack tysk öl. larry är jättefin och tar med extrakläder åt mig "om du inte visste att det skulle bli mycket utejobb idag!" haha åh. och jag jag har blivit så gubbig. ska hänga med tobbe och larry och kanske herman på lördag förmiddag igen. gubbskämt tar över mitt liv.
 
känns som att min hjärna inte tar ledigt också. psykosvarning.
 
allt går i kras, jag vill ju tillbaka till tyskland men en grej går inte för att jag har bott i tyskland under de senaste tre månaderna, det andra går inte för att jag fyller tjugo i år. finns en back-up. men ringer tyska arbetsgivare och skickar lebenslaufs och bilder och dylikt. mejlar till och med med en au pair familj, det är nog bara desperat. stackars barn som får mig som nanny!! smygrökande läskig tjej som är ganska rädd för barn. sorligt nog. så au pair skulle väl vara bra för att lära mig umgås med små människor. men de är så kladdiga. maja, min barndomsvän, var ju likadan. hon sa när vi var yngre "om jag får barn ska jag döda dom direkt" och nu är hon au pair i london... hm.
 
äsch tusen saker att göra idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0