smörj inte in mig i youghurt

 
har taggat ned och taggat av men kanske stuckits i något som skulle likna ett kärleksbrev som gick överstyr. de senaste dagarna har varit bra, jag är sjuk och har kanske ögoninflammation till och med. men jag har gjort något av mitt ingetgörande och skrivit en grej som gör att jag kan ta en kopp kaffe och en cigg på gatan och sen gå vidare. och jag har slutat mullvada mig och istället försöka klä mig anständigt och inte i svettluktande makthaverskantröjan, gått ut. träffat iris och flingen. och melker. och läst en väldigt inspirerande bok, antagligen var det den som fick mig att skriva allt det där. kanske är det inte jag som är obehaglig. alla ska visst bli lite galna. februari är ju ingenting egentligen. januari är fattigmånad, mars är luras av vintern och snart vår månaden, april är min årfyllarmånad, maj blir man festlig av, i juni och juli finns det inget och klaga på, augusti är full av varma nätter, i september sker det förändringar, oktober är vardaglig, november mörkare fast har man tur så tror man att sommaren ska fortsätta för alltid, december är ju jul. februari får vara en galen månad i brist på annat, på riktigt galen. då får man göra chokerande saker så att någonting händer. se till att det händer. därför ritar jag väl vykort och lånar en röd jacka av melker/olivia och säger upp kontakter för att ta upp andra och därför ligger dimman över färdig patiens på vacker matta. det jag är mest glad över nu är att jag träffat iris igen. jag tycker om februari, jag har fått mycket gjort och tiden har ändå gått fort. kommer på mer om vad jag vill hela tiden. har tagit ett steg tillbaka vilket jag inte borde vara glad över, men det är jag.
 
allt kommer nog ordna sig.
 

detta blev till Ingid, för jag kom på mig själv att sitta och rita ned vad som sades. och då saknade jag henne mer än till månen och tillbaka. (fast jag har aldrig varit i rymden, bara i en hiss.. med kungen av sverige dock..)
 
 

Kommentarer
Postat av: socialt handikappad

blir så himla imponerad när jag ser vad du konstnärar/målar/ritar/tecknar/skapar idono. iaf, du är så duktig! p.s. tänker ignorera att det är pinsamt att jag kommenterar ett gammalt inlägg. d.s.

2014-03-08 @ 21:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0