go go go go

kanske inte vill att det ska va på mina villkor. kanske borde bli överraskad istället. kanske inte borde vara så medgörligt.
?????????
blir lite besviken. nej inte sant, men jag vill ju leva i en drömvärld där saker händer som nästan är omöjliga, jag har helt enkelt krav. (det ska man ju)
 
jag kan hitta rätt fast det blir fel när jag är rätt. om jag hittar rätt men jag är fel så är det SÅ JÄVLA RÄTT. det stör mig något fruktansvärt. sen kan jag hitta fel också, och jag kan vara fel. eller så kan jag hitta fel men jag är rätt och det är värst av allt.
 
ge mig aldrig tid att tänka!
 
 
 
jag är helt dum i huvudet igen, känns bra.
 
jag behöver en tripp till tyskland, berlin oder hamburg. känns som att ett koppel skulle slitas sönder då. som att jag skulle utöva spontan adrenalin-parkour, stoppa cigg i näsan och vaska en öl och sjunga JAVOHL och suga upp spillt socker på caféer. allt med en aggressiv min.
 
jag ska skriva högskoleprovet den 5 april och jag ångrar.. mycket.. att jag anmälde mig. pga olika anledningar (tex matte) (och ITS MAH BIRTHDAY.. oh reminds me of bästa födelsedagslåten)
 
är sjuk, skulle låst in min rastlöshet i helgen, inte gått på "romantisk intervju" med ryssen. så hade jag varit frisk. imorgon ska jag till doktorn och kolla om mina lungor spårar ur igen, tror inte det, kan nog leva snart igen. i've just had to much of cigarettes this weekend (kedjerökande, samtidigt sjuk, destruktiv).
 
 
okej thats all
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0