det finns en skog i närheten där det luktar granbarr och så blir man jätteupphetsad

usch stockholm
 
förstå mig inte helt rätt så blire rätt.
 
helst av allt vill jag tälta i skogen eller resa själv till en storstad i europa under några dagar.
 
det är jätteblått ute idag, jag ska faktiskt åka till norrköping i helgen, känner ett stort behov av att åka till landet och köra bil själv. faster inger fyller år och det hade jag glömt och det måste jag fira
 
skulle vilja bygga en koja och leka ior.
 
farsan ska hälsa på mig i övermorgon, sova över. hoppas att jag är frisk tills dess.
 
 
till varje gång det händer på nytt så glömmer jag vad självhat och ångest är och tycker mig inte vara drabbad.

teater igen

drack öl med annie och usa-bruden på hellströms igår. det var trångt och vi hamnade brevid en kille och en snubbe.
 
snubben till mig:
"alltså... man undrar ju vad du har för sexualitet" "du är ju skittråkig, du har inte skrattat åt ett enda av mina skämt ikväll!"
 
snubbar <3333333333 (..... :S..... XD...... )
 
aja. vaknade lite men bara lite bakis, mest sjuk. det kunde jag väl räknat ut :(
 
har haft en ASintressant dag i skolan!!! första gången vi hade anneli, i muntligt berättande. wow! kastade pinne med ord på impuls i en halvtimme (klass i trans), berättade två och två om våra namn, bland annat bland annat och sen fick vi blunda... och tänka på ett möte som betytt något för en i sitt liv... utveckla och förbereda bla bla och sen BERÄTTA för alla.
tydligen använde jag målande komiska beskrivningar och "snackar... väldigt chill" vilket är bra, för jag känner mig som en gödselspridare i tempo när jag är nervös men kanske inte då.

kul! (brå)
 

jag snyter mig!

har haft fysisk teater hela dagen idag. känns så jävla obekvämt att göra vissa grejer. de första två lektionerna går vi runt och gör speciella bestämda rörelser och liksom konverserar med kroppen. har en gästlärare som tuggar hela tiden. sen får man ett syfte med att vara i rummet med rörelserna och allt blir bara knäppare. "försök få en högtidlig stämning i rummet", viskar tuggarn till mig. "böjer mig framåt... ställer mig på tå... sätter mig på huk.... böjer hela kroppen som en banan.....  plockar upp något bakom mig och faller framåt...". aja. men hela eftermiddagen har vi ägnat åt att i våra rörelsemönster vi skapade två och två i måndags berätta en historia, egentligen gav vi historierna vi skrev till de andra grupperna men nu skulle vi ta vår egen. så jag och joel fick "joel är mer kär i tilda än tvärtom. joel får sin stora kärlek tilda, som flörtar med allt och alla. tilda lämnar joel och krossar hans hjärta" så jobbade vi med mönstrerna sååå och som självständig uppgift fick vi en text, som inte alls passar in. som vi då lite hur vi vill ska baka in i det och få det att passa. åhhh det är så roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det är så pyssligt och måste vara så precist och det känns så bra att få en replik och en gest att vara naturlig fast att i grunden så bara gjorde man en rörelsekedja på impuls utan tanke och reflektion. åh...
 
är sjuk men

bananflugornas härskarinna

vi hade en så kallad exposure-övning i skolan idag. den gick till så att man skulle "ta in" och betrakta på stan i två timmar. så imorse åkte jag till slussen och strosade runt, satt på en bänk. alla sinnen på helspänn! jag tjuvlyssnade så mycket och funderade på vart människor och djur var på väg. jag strosade till medborgarplatsen och satte mig på en bänk vid en rökande tant som talade i telefon.
 
"...hon ser ju ut som.. som en prostituerad. ja men du vet alltid de där svarta linnena och brösten väller över!.... hennes iskalla blick... men jag var inte full eller dum.. ja, ni är ju syskon...jag sa: "lisbeth, jag ljuger inte".. hon skulle ge mig 10 000 spänn om jag sluta röka så hon rår ju om mig vet du... men det sket ju jag i... (tänder ny cigarett)... ja jag träffade en tjej som hade en tibetan... vi tog en promenad.. den var ju så olydig så barna grät...men jag kommer ha pli på den där rackarn... hon är 40 men hon har röst som en tonåring"
 
hela eftermiddagen har vi reflekterat över vad vi upplevt. älskar skolan och dessa dagar som inte är likt något annat.
 
jag träffade tim på väg hem från skolan, så vi tog en skogspromenad och hittade sjön igen. gillar att jag har en promenadkompis. sen blev vi hungriga och gick hem. livet på "elevhemmet" :)
 
 
har gjort ett pärlhalsband som det står bananflugornas härskarinna på!
 

attraktivt

jag har haft besök av sonio och melko, det var fint. ellen var med. vi satt på bar och över högtalarna hängde vi tröjor i protest mot hög musik. sen blev jag sjutton år på biljardbar med pormaskavslöjande ljusrörsbelysning. inget vettigt hände men vi fnissade och kom hem halv fyra och jag somnade sur men vaknade jätteglad.
 
i fredags blev jag glad av frida, maja och alma. och katterna. kom hem hårig.
 
tänkte skriva ett deppigare inlägg men det blev tomt å glatt
 
javafföänte

jag lever

det är kul på bromma folkhögskola!! mitt studenrum är i ordning och nu har jag tillåmä internet.
 
min hjärna bara producerar och används till tusen. har verkligen hittat rätt, och snälla roliga människor omkring mig. utmattad efter fullspäckade teaterdagar! så jävla mkt urladdning! jag bah utvecklas inom drama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

vykort i natten

det finns vissa saker som oftare fotograferas, det är inte kala rum, någon som är deprimerad, någon vars föräldrar har haft cancer eller någon som rusar in och kräks. vad hen gör är ointressant, men det klampas på som om det vore ens eget. svara inte för all del, tystnad kan vara det finaste man har. klockan ett tror hen att en vecka fram finns alltid. skogen har blivit stigar av gamla mönster. det enklaste är det jag inte kan, att få bli en räv för alltid. jag ger mig order med dålighetskomplex och misslyckande, ingen tror mig utom jag.
 
idag gick jag från att känna mig konstig till att känna mig konstigast av alla. befria mig ifrån mig.
 
kullersten, nygatan, avstängd, södra promenaden, alice i underlandet, det regnar och solen skiner i norr, aldrig tillbaka i söder.
 
klottrar dig full av fula tatueringar, trots det blir du kär. tystnad kan vara det finaste man har.
 
samling av tankar i ej kronologisk ordning

you sexy thing

usch mardrömmar! kändes som att jag låg aslänge i natt och passerade rödljus med en bil till denna låt
 
 
 
alltså, köra mot rött till slingan "i believe in miracles"
 
fyfan.. låg sedan och vred mig aslänge i krockångest. djävla körkort
 

cool på hultsfred

hej!
 
idag tog jag körkort!!!
 
har inge å göra i väntan på att sälja mina möbler så jag kollar igenom mina fb-bilder. så jävla mycket skevt men detta är värst :S :O
 
 

orkar inte rubrik

 
 
 
 
igår såg jag liemannen, han kastade pil med sin mamma.

Jag är hungrig

Sitter på landet kollar på när de andra jobbar. En kokar kräftor och två bygger trappa. jag kom hem klockan tio igår med båtgungskänsla. Konstigt. Det var en skön resa för att den gick fort. crystal castles. Och så töntarna med Kent som ger mig rysningar. Tänker på Karin i sanning eller konsekvens. Tycker om boken, manuset till filmen är exakt samma. Förutom i slutet! så irriterande. det jag skulle komma fram till, sorgligt med mobbing. Och att jag hade en jätteskön känsla i kroppen igår när vi partajade lite. Kanske för att jag är glad för mycket just nu. Sen blev jag dock uttråkad och drog. jag irrade runt i Stockholm i går och fick reda på att jag har en plats på folkhögskolan. En av lärarna fick rysningar för att jag blev så glad, det kändes fint. Så jag ska hämta nycklarna till min studentlägenhet på fredag. Men vill ju av hemma nästa helg egentligen för det är födelsedagar på g. Får se, är lite trött på allt. Alltid samma sak, inget växer bara självcentrerade jag. Nu får jag lov att säga att jag längtar till att börja på skolan, och att hälsa på i Göteborg även fast det är ett tag dit. Jag vill sluta stressa med allt. konstaterat att jag inte är lika mycket tidsoptimist men fortfarande ohjälpligt optimistisk. Och fascinerad av allt som är roligt och minnen och drömmar. 
 
inatt drömde jag att jag träffade ett barn med cancer och att det var mitt fel, känner att jag måste sluta smygröka det är inte roligt längre. 
 
hos frida drömde jag att mamma, Melker, Annie, sonia och jag hyrde en stuga och vi drack en massa alkohol och rökte massa gräs. Mamma försvann. Vi andra satte oss i en bil och Melker körde. Väldigt hackigt och fort. det slog mig att han inte har körkort och jag blev livrädd, i sista sekund väjande han undan för en barnfamilj som passerade över ett övergångställe. Och innan en sväng ett gammalt par, för atT inte köra på dem körde han över trottoaren. Drömmen blev blå och vi stannadeS av polisen, jag var så arg på Melker. polisen var utanför vårt fönster och Melker rullade framåt. Jag gapade på honom att han måste ju för i helvete lägga i handbromsen. Melker bara skrattade. Poliserna bad Annie och sonia att gå. Och de gick. Sen viskade poliserna at vi skulle titta på vad vi gjort. De följde oss tillbaka på vägen. massor ambulanser, barnfamiljen låg döda i blodfläckar på marken. Och det gamla paret också. Vi hade inte väjat undan, vi bara trodde det för att vi var så fulla. jag tror att jag aldrig känt mig så förkrossad i en dröm. polisen strök ett streck över händelsen men sa atT vi inte fick köra vidare. Men vi gjorde ändå det. 
 
Läsplattetext

ett inlägg om kepsar

pappa är en bra storyteller. igår berättade han om sin gamla kompis som bodde på djurön. han backade ut från sin uppfart. när han skulle börja köra mot stan fick han inte ur backen. så genom hela djurön, och landsvägen till stan och genom stan, dit han skulle, backade han.
 
lika bra historia som (arga) gubben som körde iväg (arg) utan framdörr på bilen med en golvlampa på passagerarsätet. (hörure skank!)
 
aja farsan alltså. han bjöd in mig till fika på sitt jobb efter min körlektion idag. "studiebesök".  träffade hans omtalade (inte positivt) kollega, som jag bara träffat en gång förrut, han hjälpte också till när pappa skulle flytta för några år sedan. minns att jag inte gillade honom. i alla fall tog vi i hand och han frågade vem jag var. jag sa att vi hade träffats en gång förrut när pappa flyttade. då sa han "jaha, jag kände inte igen dig, du ser riktigt bra ut numera".  (wtf) sen kom det fram att han var sverigedemokrat (wtf).
 
pratade med therese igår. hon beskrev oslo såhär:
"men ja, annars är oslo bra, alla, som inte är sönderkokainade, ser sådär fint välmåande ut. och jag råkade tappa en yoghurt på innergården förut, liksom en stor youghurt, som expoderade över den nytvättade och nystädade asfalten"
verkar bra. saknar henne.

ska va i stockholm imorgon å fredag. pirr.
 
har färgat håret, men det syns inte på bilden.
-.-
 
en snyggare bild på mig som frida tog när hon va här och hälsade på mig:
(hahah)
 
 
mm nu tappa jag skrivflowet....
 
hejdå det va inge
 
 
 

en sommarselfie på det (förra inlägget)

 

tjenare tjenare

är inte på skrivhumör här. vänsterprasslar med min tumblr men tänker inte göra slut. hoppas det är ok.ville skicka en hälsning, såg att jag hade massor sidvisningar idag, hoppas vemdetnuvar hittade smaskig tilda-info. idag har jag börjat använda min kp-väska och busat med melker, det kändes som den gamla goda tiden. jag känner mig som drottning varvat med grottmänniska. inget mellanting. de senaste dagarna har jag varit drottning, men innan dess var jag grottmänniska. jag kan trycka på en knapp för att börja gråta för saker som ännu inte finns. nej jag börjar inte gråta. men det är skönt hur det börjar sticka i halsen när man ska och kan. jag hoppas varje dag att jag ska sluta vara paranoid och börja lita på människor. antar att det är ett framsteg. tandtråd som trasslar och har sig, i ena änden drottning i andra grottmänniskan, de möts inte på mitten konstigt nog. jag saknar ingrid och jag vill bada med vendela som är på urkult.
 
tumblr är roligare.
 
http://elektrotilda.tumblr.com/

RSS 2.0