paprikaskivor som skriker TILDA VI SER DIG.

 
some pictures. a painting im very proud of, me and melker and me and me and the painting two times and eva with the schpliff going down in some basement somewhere (i love that picture of her). melker and me had a great time. i think i should post my short storys on my blog. in the chronological order. im puting them up all over berlin. with tejp.

erster:
 
Just like my dreams told me before going, it was a big mistake moving to Berlin with Olle. When he was sleeping next to me in my old room in my mom's place I saw Olof in the hall when I got home one day. And my mom said that he comes arond sometimes, and the talk and drink coffee or tea. Olof coffee ofcourse. I also runned runned and runned in the Industriarea dressed as a bride and I feelt no good. short story Elektro T.
 

today i left off melker at ostkreutz 7.00 and it was a happy and sad moment. we have been drinking whine and beer and laying in bed smoking, eating, pukeing at hostels, singing karaoke, dancing and we have consumed a lot at görlitzer park. we recorded a video of me as valentina reading melkers note in our kitchen. ahhah. also a movie in the toilet of the hostel where the danish people stayed. and me singing along, dancing as a fucked up affe at a bar.
after saying goodbye to melker today i went to felix and to just lay in bed, eat pasta, sleep and talk.
now ive cleaned my dirty dirty room.
 
 
 
 
 
 
 
 

noll

herregud. melker ligger halvdöd i min säng hemma. jag sitter på internetcafet på hörnet och fick den mest behövliga utskällningen alldeles nyss. LEK INTE. fan vad vidrigt jag kan bete mig utan att reflektera. hur tänker jag. aura-mannen ringde nyss och jag bara skämdes för hur jag varit när han säger det. vi kanske ses på någon gata i framtiden. bra att han är lycklig. karman på mig är ju ganska urusel. jag är inte skyldig honom något. jag ska bara aldrig mer tänka att ha någon i fall att. kontakta för att hålla i tråden och sedan inte svara när han ringer. im sorry. i think i need to be alone, sa jag. men jag menade med räven. som jag får se imorgon, efter tre veckor nu, äntligen.
 
det är så vackert att melker är här. "förlåt tilda" på ett golv på ett hostel på en toalett. det gör ju liksom inte ett skit så länge jag är med dig.
 
igårkväll sjöng jag "love her madly" på karaokebaren vid warschauerstrasse. nice feeling. jag och melker sjöng också rehab med amy. den låten sjöng vi på hela kvällen.
 
 
 
kan jag lyssna på nu och så. jag ska dra upp melker snart. kanske göra något smarrigt åt honom. jag åt ungsrostad macka med ost, tomat och taco-chips på när jag vaknade vrålhungrig vid tio. så jävla skanky. måste duscha aswell. och träffa adrian som vi skulle gjort i lördags hah. i lördags var allt så jävla jobbigt. vaknade och stillade värken med massa krydda och sen bara skitsega. turistade. alexanderplatz, nollendorfplatz och gaybar, zoologischer garten och schlesisches tor och bron vid warschauer. först igår när vi var nyktra och välmående förstod melker varför jag orkar bo här. east side gallery och mauer park.

hej

idag har jag lärt mig massor fast klockan bara är 11.43. gick upp tjugo i sju. när klockan ringde kände jag "redan?" efter min själv-depeche-herbamare-rita-skriva-natt. bürgeramtjäveln öppnade visst klockan elva såg jag när jag kom dit klockan åtta. började ströva runt efter ett cafe att hänga med mig själv på. det blev en kopp kaffe med ijan som ropade på mig på gatan. hade visst attraherats av min manliga feminimitet och min aura som avslöjade ett stort hjärta. talade om speglar, förhållanden, dragningskrafter, kärlek, inre frid, utveckling och massa spirutella grejer så att jag nästan exploderade av intensitet. det var häftigt. sen skulle jag till bürgeramt (men kom på i kön att jag glömt passjäveln). han frågade om jag ville följa med på hemmafest med gypsis i kreutzberg ikväll. jag gör nog det. imorgon kommer melker till berlin. då ska det fara och flygas. är trött och rädd för allt samtidigt som det bara finns strid och styrka i mig. jag måste lita på det. om en timma ska jag äta lunch hos adrian med han och hans kedjerökande bror. nu våldgästar jag ingrid och therese, vilket jag ibland roar mig med. får kaffe och en brödbit innan jag går om jag är på snusen. ritar och skriver hela tiden. börjar bli mos av alla papper och bläck och ansikten. och vi kollar på filmer från alla utenätter och bara va??? för nu är det endast minnesluckor och hårt skratt. 
 
annars går det mesta fullständigt åt helvete. 
 
 

thats all i ask of you

 
 
haha så underbart liv. jag och therese som är the chill dudes här. då blir det ännu bättre.

.

har inge internet. roar mig med lappar och lidl och görlitzer park med ingrid, therese, frida och tusen skummisar. i alla fall igår.

rathaus neukölln

alltså gårdagen förstår jag mig inte på. var hos julian med therese och inkan. blev irriterad först men sen accepterade jag honom och tillslut tyckte jag om honom lite. bra snubbe trots ipaden. tror inte han är ett materialistiskt svin trots allt. jaja. ska inte vara så dömande. eller drömande. efter att ha blivit lite drunk och spelat så mycket kort och ätit bananen for vi till pingisbaren. min oskuld på den där baren. shotade tequila (standard) och köpte billig öl på spätit across the street like drägg. var inte trevliga tjejer utan bara knäppa. deeptalk på spätit. förstår inte hur jag ska förklara natten riktigt. vi hamnade på efterfest med några. hah. ehm. vet inte!!!! minns att jag skrattade mycket och att therese försvann och ingrid och jag gick och åt frukost och snubben med pommen frågade om vi skulle ha herbamare och sen blev det ju inte mindre luddigt, tillbaka på efterfesten efter stök och bök i trappor och bara skrattade. tror jag flippade ur totalt med skrattnojjan så jag ramlade i hallen till golvet med ingrid och sen slog hon dörren i pannan på mig. blicken innan djävulskdådet var en tiopoängare och thereses nyckel var borta det var därför vi var tillbaks där. förstår inte vart hon varit när jag och skank åt och var i samma hus som viennakillens kompisar bodde i. det var så sjukt. det där skitfult gröna huset! som man bara känner igen i alla tillstånd. fattar inte varför vi aldrig kom ifrån neukölln!??! fast det gjorde inget. hamnade i alla fall på u8an på något linx och jag ramlade hem vid åtta halv nio och idag är klockan halv fem fast fortfarande morgon för alla. och svenskarna ska komma hit till skank å therre, där jag sitter och skriver detta nu. ja ikväll. tänker på räven mest hela tiden och det känns bra men det dunsar på vänster varje gång. ich möchte dich kussen. hindernisse avstånd. hårt att vara ung och knäpp. kropp och knopp. jag borde svara i kamratposten. älskade kamratposten. i alla fall. lite koncentration på för många saker nu. städade mitt rum i morse och ändrade sängen så nu är det så mycket bättre och hyfsat fräscht. (vi har ingen damsugare haha) (vi borstar och skyfflar). igår var jag hos en tysk kille, adrian, som är från och med igår är min tandempartner. han lär mig tyska och jag lär honom svenska. så himla underbarig person är han. snäll och mysig. hjälpte mig med mina simproblem som tog många samtal, väntetider och tysktalande. han är ljudtekniker och musiker och hade så vacker lägenhet wow. 

la woman la woman

 
 
satt med valentina och stefano och gjorde städschema. jag gjorde en snygg design på schemat tycker jag. och nu ska vi börja vara fräscha. haha.
 
vaknade fruktansvärt tung i kroppen och bakfull. uh. våldgästade i wedding och var med om downton abbeyritualen och allt som hör till det. jag kan inte koncentera mig på film! fast kan inte koncentera mig riktigt på en och samma sak nu riktigt, det går icke för huvet fladdrar liksom. finns alltid något som kan göras nu hela tiden som att rita, gå på toa, lyssna på musik, äta musli, snyta sig, röka en cigarett, make a joke. primära behov!! sååå det går inte alltid att vara så med i svängarna. 
 
fick höra otroliga short storys om ingrids och thereses utekväll igår. dör alltid av garv. "vi måste vara lite fräscha tjejer nån gång.. trevliga liksom" hahhaha kommer aldrig gå om nån spyr, någon vill ha vegetarian bear och någon kissar i någons jacka. 
 
saknar personer så att det dunsar på vänsterbröstet när man föreställer sig dens röst eller lukt. förvridna minnen så klart men ändå. vet ju att det finns kroppar över världen jag vill krama. 
 
imovedtoberlinandnowidontknowwhoiamanymore
 
 
 

du bist voller scheisse

 
 
hahah NEEJJJ

julius-leber-brucke

tar vara på tiden. har sovit en timme i natt. var hos räven och gick upp klockan halv åtta och tog en taxi till hauptbahnhof och sa hejdå. fick en gigantisk matlåda med veggiefärs och pasta, en tändare, en tröja, några stickers och längst ner i "giftbagen" upptäckte jag en minitub med kalles kaviar när jag kom hem. nu är det tre veckor tills han kommer hem till berlin och tre veckor tills melker är här. jag kommer vara så glad om tre veckor. hoppas på att inte tusen saker ska inträffa under tre veckor, som de tre senaste. berättade från början till nu om mina tre veckor i berlin för honom,han sa "you seem a bit dangerous" och jag försökte se det ur ett annat perspektiv och det är a bit dangerous. "but in a good way". 
 
"amazing thing that i met you. and i cant wait to see you again"
 
spelade german boy och josef
 
fattar inte att jag går från visit to vienna till my baby baby german boy på två minuter
 
om pastan hade kokat två minuter till hade detta hänt om två minuter 
 
tre veckor. long time.
 
måste lära mig tyska, när jag kommit på om jag ska sova eller bara gå upp ska jag någon gång ta mig till hallesches tor och låna tyska barnböcker och fatta allt. språket är så sjukt vackert och intressant och åhhhh.
 
igår blev det översvämning på toaletten när fransmannen david tvättade kläder. jag bara garvade och försökte få hjälpa till men han insisterade på att torka vattnet själv och jag kunde inte sluta garva och det kändes så oförskämt att bara gå till mitt rum eller något så jag stod och kollade på när han kämpade och sminkade mig samtidigt. han är sjukt trevlig men lite inåtvänd och har något awkward över sig. vilket roar mig samtidigt som det gör mig frustrerad. känner mig sådär majestätisk och loveable men väldigt korkad i hans närhet. för att jag försöker få igång honom och skämtar och visade ju den skitläskiga dockan som byter plats i wg:t men han är fan inte lättroad.
 
 jävla fransmän
 
nää
 
nöööö
 
 
 
 
 

danke

inget går på rutin här så det märks att jag lever.
inget är särskilt noga och de flesta sover i sunkiga rum på en madrass. lite skit rensar magen och hela kroppen och hjärnan.
känner inte att jag bara går omkring och väntar och gör något sålänge längre.
blir nästan stum, berättar inget om mitt förflutna liv för någon riktigt. vad och varför ska jag berätta tänker jag bara när jag får frågor. är som i en ny värld och den gamla kan jag inte längre ta på. eller så är jag i gränslandet mellan världarna eftersom att jag väl inte riktigt kan ta på denna värld heller. är nog bara så sjukt oerfaren, from a little town called norrköping liksom. 
 
jag tycker att alla är så trevliga här och jag blir också påverkad av denna berliniska hjälpsamhet. folk söker kontakt på tunnelbanan. är jag lite tystlåten av mig kan jag låtsas vara tysk. och tyska killar hittils älskar inte knullar. 
 
i fredags sov jag hos felix och kommunikationsproblem och rävar och rita serier
 
i lördags var det svenskfest i charlottenburg och inkan och jag var sjukt osociala förutom med varandra. kedjeröka i fönster. sen krångladde min transport som fan till felix, poliser och vandaler på s-bahn, men tillslut kom jag fram. 
 
chefen ringde "KÅÅÅÅÅM TILL MAUER PARK!!!" i morse/förmiddags så det var bara att säga "tschuss" och rycka in.
 
snart kommer therre och inko. ska väl koka upp lite tevatten och diska... och vädra.. sen ska jag till skateduden/surferduden/felix för han åker till thailand imorgon. alltså han har en herbamaredjungel på balkongen och han målar jättebra, its to much to handle!
 
skulle köpt knäckebröd när jag var och handlade :( (DET FINNS JU MATAFFÄRER SOM ÄR ÖPPNA PÅ SÖNDAGAR ((VID STORA S-BAHNSTATIONER)) goooood för man blir ju lite hungrig ibland, på söndagar, om man är dålig på att bunkra)
 
har inte sett stefano på länge. undrar om han är död på sitt rum :s får invänta liklukt... 
 
nu lyssnar jag på nationalteatern. 
 
nu försöker jag bara låta bli att diska diskberget, nu ska jag diska. 
 
fml
 
 
 
 
 
 
 
 

jag förstår

 
dagens små upptäckter:
jag upplever alla lite fulare när jag är full, skate-duden är skitsnygg och något sjukt charmig. har pussats och tryckt tröjor.
ganjalukten jag kände första gången jag klev in i detta wg berodde inte bara på schpliffen i stefanos mungipa utan också på att det luktar ganja här, jämt
strassenbahn M10 är en bra grej
 

haferdrink

hej, här sitter jag, skitcasual med ciggen. stefano sover och valentina jobbar. jag ska städa badrummet, it looks like shit. 
 
i onsdags drack vi bubbel och öl här, valentina kom hem mitt i vårt pre-partying och joinade. hon skulle bara sova  och jobba dagen efter och svepte en hel flarra vitt...? i alla fall så fladdrade vi ut i natten som var kall och vi var schmeckt och jag frös och tillslut transdansade vi på en klubb som jag för ögonblicket inte kommer på namnet på.. det var kul och jag och skateduden som också gillar rävar haffade. therese, inkan och jag shotade tequila i vanlig ordning, inkan tappade citronen och försvann på mystiskt äventyr, we will never find out. så kom jag hem runt sju på morgonen.igår gjorde jag inte många knop. bytte plats på den skitäckliga/läskiga svarta dockan med gula ögon tillsammans med stefano och fick skrattnojja. åt en nudelbox med therese och kökshängde med ingrid här hemma. sen kom therese också. sen åkte de hem. sen skulle skate-duden komma hit. men jag sa nej. och gick och la mig. 
 
nej nu ska jag städa sunkbadrummet medan jag är ensam och olockad av annat. sen vill jag bara måla. känner sig ständigt bakis konstaterar vi. 
 
i alla fall så är detta kollektiv precis som jag föreställt mig att bo i berlin <3 
 
 

.

dont you want?
eeehheeehe yeeees 
 
jävla flumitalienare
 
<3

uppfyllda drömmar

bo i kollektiv

BITTE SCHÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
en jätteliten del av mitt rum och mig. 
nu ska jag duscha.
 
 

naturkundemuseum

igår kväll flyttade jag hit, till mitt lilla rum i prenzlauerberg. har satt upp lite tyg och lite målningar på väggarna, det är ganska mysigt och lite skitigt. jag gillar det mycket. och stefano och jag har typ samma musiksmak och han ser så rolig ut när han flaxar omkring med schpliffen i mungipan. 
 
haha det var jobbigaste "utgången" i måndags. BARA KYLA OCH TRANSPORT och en man med en ipad som var en jävla materialist. nä jag ska ge honom en chans om jag träffar honom igen.
 
jag har massor saker att göra idag. helst skulle jag bara vilja vara hemma, måla, rita, hänga med stefano i köket igen :)))) och typ göra rummet klart. hm. nej. wellwell. 
 
 

RSS 2.0