you just haven't earned it yet baby

skittrevligt svin och as, hög klack, typ blanka skor och frack
 
lyssnar på smiths hela tiden, helt ok när jag är lätt melankolisk/fett glad och pepp/manivindig/arg (=confused...)
 
köpt en ny penna och en skiva (louder than bombs), melker som ser ut som morrissey nu.
 
jag spelade upp en ensam kvinna idag och det gick bra (så att älska med honom skulle ha varit som incest förstår ni?!? JA JAG GJORDE DET! vadå vad jag gjorde? INCEST gjorde jag! ....<33) 
 
ska se om det duger imorgon, över en fika.
 
 
var hipp i somras
 
 
 
 

fått nog

förra helgen var jag i stockholm, vip på hockey-vm (åkte samma hiss som kungen!!!) och på klubb som spelade rolig musik och vi dansade roligt det var roligt heh. var kärleksfull. 
 
hm
 
var på lunnevad i tisdags, blev första reserv.. hm
 
det går dåligt i skolan nu, kan inte koncentrera mig och är stressad fast ändå inte stressad vilket gör mig stressad
 
var med mamma och åt middag och drack vin igår, var jättemysigt. sen var jag med iris, vi hade en bra kväll. hängde med en alexander och en robin och saker visade sig och var oväntade och fina. hoppas vi ses igen. cristian tycker att vi är konstiga men verkar gilla oss. tyvärr stötte jag ihop med en person underligt många gånger och han ropade fuck you too efter iris eller mig? fattade inte. fattade inte varför heller. oprovocerat som vanligt, hade kallpratat helt okej och lite awkward men vad kan man vänta sig.. trodde det började bli lugnt men tydligen får jag ta emot fler av hans aggressioner, kan ju inte dalta med honom, han förtjänar en pungspark. så ere. nej jag orkar inte ens att jag hakar upp mig på det!! vet inte, obehagligt i alla fall. 
 
:
 
 
 
 
 
oh tumblr
 
 
förresten är trädgårn underbar

.

ALLLT jag skrev i förra inlägget försvann for some reason och det var så mycket att jag inte orkar igen fuck

klapp klapp klapp klapp klapp fjorton minuter nästan femton


:)

VAAAA jag är antagen till kävestas konstlinjeee!!! AHHHHHHH :D :D älskar denna dag!!!!!!
 
 
*tar skön bild på mig själv*
 
inte "fota mig när jag röker!!!" i alla fall, framsteg.
 
 
fick en present av vendela som hon har gjort också!!! 
 
kolla:
 
 
hihi
 
och idag målade vi i folkparken tills det började regna
 
hej agnes! jag hatar inte dig :D
 
 

rent

 
 
hushållständare
 
bra, för de hinner inte ens be om eld innan man är framme
 
jag vet inte jag. idag har varit en konstig dag, har mest längtat efter att få sova. ("nej jag sover inte" "hah va? varför inte? det gör du väl?" "nej, sömn är kusin med döden." hahaha... öhh ja) det gör jag för det mesta nu, och lägger mig tidigt och vaknar tidigt. skiter fullständigt i natten så länge jag inte drömmer något spännande. i natt hade jag skyltfönsterstora fönster till mitt sovrum och ett tågräls låg precis utanför. det besvärade mig lite att tågen passerade så långsamt, jag blev utstirrad där i min säng. en familj på en dressin sniglade sig förbi och jag skämdes, de glodde på mig och fönstet blev längre och längre. 
 
jag vet inte hur jag ska avsluta teaterprojektet, jag har knappt börjat med det. jag orkar ingenting, jag orkar inte ens gå. jo, det gör jag men benen känns svaga så jag kämpar liksom fram, kanske är pollen, kanske är något fel på mig? jag är ganska normal förutom det att om jag inte är dum och glad så är jag smart och ledsen. manivindar får blåsa hur mycket de vill tycker jag. jag kanske är lycklig ändå (jag är ju underbar). 
 
så ren, så mjuk, så flaxig med armarna. för ren, för mjuk, för flaxig med armarna. 
 
åh jag blir ju mest ledsen i universum när jag inte är mest korkad och dj
 
hang the dj

bara för en dag

rysliga, enorma otäcka, slemmiga som sniglar är molnen, och de omringar allt som omfattar. den enda utvägen är likgiltighet inför dem. nej gör inte så igen, i hennes sprickor i huden känner jag på molnen och hon är likgiltig och jag är likgiltig, men nej gör inte så igen. apatiskt. apatisk, som frustande näsor på en toalett resulterar i. jag bjuder på kaffe, ger frukost, rullar en cigarett, tröstar, helt nonchalant. för att jag tappat det för alltid. pratar med mig själv i spegeln och ser på dig fientligt för att du frågar hur det går. jag hittar inte mina skor vart är mina skor, jag hittar dem inte. jag tar nästa spårvagn. jag får tag på ett nytt moln, det ser harmoniskt ut, det ser bekant ut, det ser tryggt ut, det ljuger och jag blir ostabil och ensam på vägen hem kan vi bli hjältar? bara för en dag? överväger men försvinner, kanske för att undanfly molnet. vaknar likgiltig inför gårdagens moln för att det är sol, för en stund. slemmiga sniglar. lite blött i gräset. 

Bnask tramp

Nu fingrar det, för att inte tala om att det biter i näsan som att jag råkade lägga socker i spisen eller ovanpå. Darkikoo. Saltgurkan som smittar kommer alla få kaskelottkoppor, det är inte så bekvämt för det sätter sig just under handlederna och på rumpan framför allt men jag förvarnade ingen så nu har det stannat.

sätta färg sätta eld på tankarna

jag for till kävesta idag. jag åkte bil och alla knappar var inte knäppta. jag fick kolla runt, testa att jobba med lera och lite skiss och lite akvarell och det var fint. hängde med en skåning som var lite som jag. vi åt mat och fikade hela tiden. en orm rasslade och slingrade i och ut ur en buske och jag snyftade lite med läraren för att det var ormar innanför jackan och i väskan och de lurade till och med under alla bordsskivor. 
 
kvart i fem deppade jag vid busshållplatsen. med en ramlösa och några punchpraliner. träffade en elev som skulle hem och åkte samma buss som jag. innan han klev av någonstans i ingenstans gav han en lapp till mig med sitt namn och mobilnummer. tyckte att det var lite romantiskt. och blev lite gladare. 
 
i hjortkvarna eller vad hålan hette mellanlandade jag. kissade på en skabbig toalett, tog sexig bild och kedjerökte för att ingenting annat fanns att göra.
 
ett riktigt blogginlägg detaljerat och en bild där jag är hot..
 
pappa skrattar alltid elakt fast han menar inget illa

människor och barn

 
målar på kävesta folkis imorgon. kul ja!
 
såg barnen och blev glad. "människor och barn" och "är inte det där dom vi känner?" jag har suttit i solen med therese. fick nog ett gott råd, att glömma gammalt men jag är ju intresserad av att träffa krokodilen fast jag måste ju vara din hund då. gammal och klok. klokt vore att glömma gammalt. hör att jag talar i smala sussie-citat. alltihop oroar mig. hoppas gerd ändå. fick nog ett gott råd igår, dansgolv och hör men gammalt sitter kvar så det rasar loss och vittrar sönder. alltihop oroar mig. vill ju inte bli som hon som somnar med blött hår och kudden blir ledsen. nej inte som hon. inte som melker heller. stänga av musik, stå på bord, hälsa från melker. nu ringde melker. jag vill gifta mig med melker. musikalen är över och festen är över och jag vet det var kul och jag vet att jag tyckte om att prata med eleonor och jag vet att jag snubblade hem med suddig blick med musik på högsta volym tinnitus i hjärtat. fick nog ett gott råd av frida. "ring mig om du blir våldtagen"
 
det är ju jag som våldtar människor och barn. 
 
 

no future

har slutat spama bloggen.
 
jag önskar att jag kommer somna direkt, som igår. då var det två extra, nu är jag ensam. 
 
men det suger lite skönt under nyckelbenen över brösten, som en liten trädgårdstomte eller som lös propp. som progg eller som fyrtiograder, det bränner lite. bränner lite skönt (SKÖÖÖÖNTSKÖÖÖNTSKÖNT) som en nål doppad i bläck in i huden. pet pet pet in i huden. karvar, garvar. tappar nu fullständigt tråden.. knyter ihop, typ tampongsnöre som fastnar i proppen i badkaret. garvar, karvar. hah blir mindfucked in this moment. fast det är musiken, jag bara överreagerar. jag är trött och ser i fantasin en framtidsvy (nej)
 
det var valborg igår, iris fick för mycket allt, eva fick en mr. b på halsen, annie fick sina ostbågar och jag fick nog. 
 
no future for you no future no future no future for me
 

sit next to me


hrjha


RSS 2.0