hej

radera bilder och facebookvänner, succesivt förstås. är normalviktig och kan sakna att vara i underkant, orkar inte göra något åt saken... blir tokig som kvinnan i en ensam kvinna, känner mig inlåst, delvis. mina strumpbyxor är hela, delvis. såg laman också häromdagen, du har ju en ny bästa vän varje år har han sagt en gång, trodde att han var annorlunda. alltid alldeles för lite information för att kunna vara informativ. på teaterlektionerna är jag inte flippad på rätt sätt i rollens fall. alldeles för mjuk? för lent, ja, jag får knäppa upp jackan på väg till skolan nu. som sagt bilder måste raderas. hibernal och skära sig i handlederna? kanske är bra. längtar efter högsta våningen, kommer bara till näst högsta hur mycket vi än tummar och vrider på tjugolappen. en till en till en till. högre går, hissvägg och ryggvägg. 

.

jag är ett svin
 
oh susie. på. repeat.

fader och vänner och släkt

åh allt är bra och fel-föreställningen var glittrig och jag är så nöjd. firade projektarbeten med alva och ellinor på generator och det var kul. synd att fadern inte kunde kolla på min föreställning bara. men han fyllde 60 år. i lördags hade han brakfest med ett hav av alkohol som aldrig kunde ta slut. 
 
hade med mig fästmannen som far ville, vi blev överförfriskade, derp-gök
discjockeyn var skön och spelade stayin alive och oh susie
glada, min moder på ett hörn
titti i toakö
farsan och lotta
jag glänste och ludde hade rött skägg
 
fyllebilder från 60årsfest. casual.
 
 
 
 

specialize in having fun

och nu är det för sent, ja nu är det natt. dunkelt mörkt binkande och rökigt. blinkande menar jag!
 
slem, ägg, höna höna höna, superman
 
känns som att jag har kraft. och att allt går bra. och i dag är det föreställning, och jag har sprungit överallt i några dagar. känns bra och det blir underbart fel! å så fel fel fel! är lite nervös men det är bra bra och fel fel igen igen
 
hönahönahönahöna
 

¨KBGRWEIBFOWENKJSDNCJHB vartflr är jag suk hela ejfbjher

 
ölmsvjknqerkabviuebde ebfjchewbjfbcw hwufyceuwyg ? isdhgejrn md! dkjbvjhdb ns cjabfiuewg ! hfiuwebjma dk (kshfuyweb jwdb jbvcy i bejhfbwjf ) hej! 

RSS 2.0