black

har jag också en nummerlapp på mig? tiden när man aldrig öppnade ytterdörren, tiden när man flög ut genom fönstret istället. genomskinligt tyg. resultatet blev befängt. fast så började tiden gå snabbare förbi. och man började använda ytterdörren igen. fast ibland saknas fågelvägen. 

vatten i natten

jag vet inte träsk och skit. party hela tiden kanske. är hela tiden rädd för saker. typ som ensamhet, fett och kontrollanter, blådrägg och allt allt allt. tyckte det kändes fancy med förfriskning, överförfriskning. satt och gick igenom saker medan rullapparaten inte sammarbetade eller så var jag för frisk. dunno. jag är ju en fyllesnackare och ett svin och jag vet inte. men jag blev glad och jag tycker om laman. får spela tetris tills det är det enda jag ser igen på tal om inget. eller spela patiens fast alla i närheten ska alltid tipsa en om smarta drag jag redan sett. då blir jag frustrerad, låt mig spela själv för i helvete. speciellt jobbigt när det är en som ser ut som snorkfröken. ja okej, lite söt, lite jobbig, mest jobbig. ville bara vara själv. 
 
hittade äntligen min monolog också
Jag är en skogsvarelse. Jag är en skogsvarelse. Jag är en skogsvarelse. Jag lever i en dunge. I min dunge.  Jag äter löv och granbarr. Skogen är mitt hem. Rådjuren och fåglarna mina vänner. Jag talar med dem. Jag är en helt fantastisk människa. Jag är en helt fantastisk människa. Jag är en helt fantastisk människa. Det får jag höra hela tiden. Inget kommer ut för när jag gapar för att svara rinner blodet in i munnen... Min spegel är trasig. Men träden är mitt skydd och solstrålarna. Dom viskar rätt rätt rätt. Ni har fel fel fel! När spegeln gick sönder? Det var dom. Dom, ni. Det var ni som burade in mig jag var för fri, vild. Jag fick lov att rymma. För ni rymmer inte mig. Dom, ni visade hur vi skulle tränga oss igenom små nyckelhål. Mitt inre solsystem blev till en blöt pappersmassa. Min värld min kropp genom ett nykelhål. Ni skar upp min hud. Jag fick inte plats. Kom inte fram.  Skinnflådd. Medan jag andades tunn atmosfär började jag blöda kraftigt. Jag kan inte skrika för när jag öppnar munnen rinner blodet in. Jag blödde kraftigt. Så blev jag oigenkännlig. Ni krossade min spegel. Så gick jag ut i skogen. Jag är en skogsvarelse. Jag lever i en dunge.
 
tror det här var min monolog som jag skrev för ungeför ett år sedan. psykos. sluta. har tappat bort den fullständiga texten. suger, eller bra. dont know.
 
jag sov skönt inatt. på en handduk med therese. det var bra. och jag är ju i ett ser-inte-klart-stadie. fast där befinner jag mig ju för det mesta. fast på ett ganska bra sätt.
 
jag ska bara äta avokado och pannkakor och inte göra något för världen. så känns det. det är bra att jag har melker när jag känner för att vara pessimisten. idag sågs vi och klagade på allt.. jag blir ledsen eller arg lätt nu ju. känner för att vara själv men vill ändå ligga och kramas. ju. jag är en loser, vi är losers. för att jag aldrig kommer kunna köpa en five-dollar-shake och för att jag ser ut som en sån som ska bli påkörd av en bil och dö. vilket jävla antiklimax om jag hade varit på väg till tandläkaren. kom på nu att jag inte har skrivit något testamente. ber ju alltid andra om att få vissa saker av dem när de dör. till exempel skall jag ta hand om melkers fisk ylva&mats när melker avlider. eftersom att jag är gudmor. jag vet inte, ingen ska få kolla i mina piniga dagböcker i alla fall. det är ett som är säkert. jag känner för att flyga ut genom fönstret nån dag när jag är pigg. var ju en älva, skulle kunna flyga upp i trädet, käka lite salt och peppar på en avokado och sen in genom min älskares fönster. tända en sängcigarett.
 
men vad fan. sov please. så sjukt olämpligt allt inget
 
vatten i natten är det bästa vi har. och jag har fått större bröst. 

färgade håret istället för att festa

 
jag vet inte. vet inte. hm. bara går ifrån allt ju. vart är alla? jo de finns ju här. kanske bara fick en psykos. nä.
 

cigaretter

känns som att saker går bra! bestämde mig i förrgår för att lägga av med att röka sönder mina lungor. det har ju varit en enkel, kul och billig sysselsättning sedan jag började rulla cigaretter. trött på att snöstormsröka nu. tänker bli en sådan där partyrökare och rulla ett paket till festliga tillfällen. inte ett paket om dagen längre. har inte rökt på tjugosex timmar och detta går bra bra bra! (men det vore gott gott gott). 
 
 
och är sjuk nu igen (alltid). kanske borde kolla upp det hos doktorn. bra att jag slutar röka. tänker dock fortsätta sängröka när tillfälle ges. det är bäst och då kommer psykologen och sätter sig på sängkanten. hen säger aldrig något. bara tittar med två stora svarta ögon, tycker att vi sängrökare är förfärliga. (men innerst inne är psykologen ensam och vill bara vara med) 
 
tänkte sluta salta min mat så förskräckligt också. och sluta spela tetris. och sluta säga att jag får psykos av allt. 
 
men jag börjar med cigaretterna. 
 
jaja.
 
 
 
försökte redigera bort lite defekter men det gick inte. det ser ut som att jag ska kräkas när som helst. men jag mådde faktiskt väldigt bra här. eva är dock mycket sensuell. 
 
 

 


rasa

 och målade mäster olof. 
 

onsdag och allt är väl väl

 
 
 
hittade bilder. nu skall jag spela kaspar i nudådalen

grönt ljus åt alla

 
 
oh unhappy chuck. i akrylfärg denna gång.
 
imorgon är lovet slut och det blir tråkigt för jag gillar att festa shoppa supa konsumera...
 
nej. men igår köpte jag en tröja på cubus barnavdelning. batiktröja. magtröja på mig. hoppas manetkusin köper likadan. så vi kan svänga våra lurviga i dom. 
 
ger bort tavlor till folket. jag är ju bara en drottning, vinkar på min balkong, slänger fimpar och drar in granbarr. 
 
jag vill till blå ju. så himla sugen på just det. utan att dricka koskenkorva och lukta spritfabrik också. 2 much 2 handle.. 
 
jaja.
 
 

avokado, salt och peppar.

säg nåt snällt och vinn tillbaka din kärlek du förlorade på fyllan. fast sånt tar fyra timmar och förfrusna fingrar. 
 
för mycket hemligheter och jag får veta allt. skulle nog egentligen inte vilja veta. pappa visar gulliga sms från sin nya tjej. skum nyfamiljemiddag hos pappa i fredags. lite inslag av fucking åmål, vin och stolt far.. jaja..
 
 
drömmer också. lite omvänt bara. 
 
ska till faster inger. som bor i spanien. jag har inte packat necessären och bussen går om en kvart sa någon. det var skönt att vakna och slippa stressen. fattar inte vad min faster skulle gjort i spanien heller. allt är ju så förskräckligt. 

(^^^)

jag får sluta klanta mig.
 
för tårar och kedjerökning på nyårsdagen sög ju. 
 
trassel men jag är kär
 
 
 

nyårsglans

viktigast tvåtusentretton: få tag på alla jag gjort besvikna under nyårsnatten och säga förlåt.
 
får inte tag.
 
och tiden rinner iväg. och jag går under. 

RSS 2.0