.

DETV ÄR VÅLDSAMT

hehe

 
 

NEJ GUD FÖRBJUDE ACK Å VE SYND Å SKAM

hinner inte med tankar särskilt mycket. är en moder med rynkor. överbeskyddande och lite sur. förhållanden suger, känns som tre månader av rejält misstag nu, blev bara svag och anpassad. äckligt är det. skulle hållt kvar vid "jag skulle inte klara av att vara ihop med någon" (knasterkväll, knasterhöst) "nej, jag är ingen flickvän" (åh wanna be your dog, en höst senare, krokodil.) fan vad blind, har varit kär för första gången. synd att det gick för långt. maja och sonja har det fan bäst. gifter jag mig ska det vara med eva eller melker. känner mig till och med slightly äcklad av sex. uh.. skulle varit najs att bli bortgift, börja ett äktenskap kanske fördjävligt för att senare lära sig vara kär. kan ju bara bli bättre liksom, om det börjar på noll. anatevka 1912 typ. kanske blir bästis med sin lover. 

fimpar och en tulpan

grenar i en dunge ger syre 
grenar i en dunge vittrar sönder
ett smul, förbrukar allt, får mig att leva på en gång
en dunge, ett underskott av grenar
en dunge, ett överskott av smul
omedvetet behovslös, klättrandet upphörde
ersattes av förbrukning som får mig att leva hela livet på en gång
följs av att jag inte kan andas 
 
 
 
 
 

äcklig

jag börjar bli ganska rädd för personen som kallar mig fitta och äcklig och skriker "hoppas du knarkar ihjäl dig" och försöker träffa mig med en glödande cigarett. chocken gjorde att jag sedan skrattade och dansade vidare, men vad fan händer nästa gång? försöker vara saklig men får bara höra att jag är omogen och äcklig och hans mamma tyckte att jag alltid var lite egoistisk (det måste jag få veta). jag är ett as, och jag ska fan inte dyka upp på uteställen om han och hans vänner är där, jag är ett äckligt svin, jag är hatad, jag är en hjärtlös omogen unge, jag kommer förstå när (om?) jag mognar, jag är smaklös. jag stöter på hans vänner. och det är fler fler fler än han som hatar mig ska jag också veta (ja till och med hans mor) men främst äcklig, jag ska inte inbilla mig något annat. för min egen skull ska jag veta att jag är ett äckligt svin. allt han hört om mig och förnekat är sant nu. nu förstår han, nu förstår han, hur in i helvetets jävla äcklig jag är. och han får höra så mycket nu, och jag stöter och stöter på hans vänner. jag stöter så hårt att de säger "aj.. tare lugnt hörrö" liggandes på marken. 
 
och jag är omogen omogen omogen, ett hjärtlöst barn för att jag inte sväljer och säger, "åh ja, förlåt mig, förlåt för att jag inte är kär längre, det är så dumt av mig, SLÅ MIG... tack mästaren, åh nej nej jag ska se till att inte gå ut och dansa när din kompis dj:ar. GUD förbjude att jag ens kollar på människor med kukar KUKAR, då kan det uppfattas som att jag stöter på dem, på alla, hjälp, hjälp, förlåt jag är ju en sån hora, jag dansade med en pojke. förlåt du, för jag måste ju för fan respektera att DU kan se MIG DANSA MED EN KOMPIS TILL DIG --> [MED KUK] (alltså ett: HAFF HAFF HAFF) "
 
ÄCKLIG ÄCKLIG ÄCKLIG
 
jag har tänkt, gråtit, förklarat, gråtit, och förklarat och tänkt och förklarat igen. men du blev så jävla arg på mig. 
 
jag är skyldig dig att stanna för evigt? för att jag satt i ditt knä och du sa "kan du stanna här för evigt?" jag hade börjat tveka, känna mig instängd, fnissade lite bara, ställde mig upp och gick ut ur rummet. för att jag inte sa: "NEJ" direkt? för att jag ville tänka på saken? var jag skyldig dig att stanna? jag LURADE dig hela tiden säger du, LURADE dig att jag var kär. jag var kär men slutade vara det, är det så svårt att förstå? men jag är skyldig att stanna, för jag har ju sagt att jag är kär. är jag skyldig dig? för att vi skulle åka till paris tillsammans? skulle jag struntat i att jag inte var kär längr och så hade vi åkt ändå, frid och fröjd. ÄR JAG SKYLDIG DIG? för att jag sa "ta tillbaka mig!!!" när en annan hade kysst mig och sen var det ändå jag som gjorde slut. HERREGUD det var så jobbigt för dig. personen kysste mig och jag tryckte undan och berättade för dig sedan, du gjorde slut några timmar en natt. för en kyss. jag är skyldig att vara med dig tills att DU gör slut? eller? eller?
 
är det att göra slut i efterhand du försöker göra nu?
 
din svartsjuka och ilska är det vidrigaste jag upplevt på länge. 
 
nu är jag inte bara glad att jag är singel, som jag skrivit i ett tidigare inlägg. jag är också lättad. 
 
orkar inte läsa igenom, kanske tar bort denna text senare, jag var bara tvungen att skriva av mig och jag kommer kanske ångra mig. 
 
 

some people think that fatties are nice

Melanie – Animal Crackers
 
<3

fuck it


splash

söker sakta men säkert folkhögskolor till hösten. 
 
lyssnar på delta machine jag fick av melko (!!!) (eller smiths eller kim fowley)
 
kedjeröker för att det känns som en bra grej att göra. 
 
är mindfucked och hungrig. 
 
har eva-abstinens.
 
blåser nästan omkull när jag är utomhus. 
 
lite smått äcklad men tydligen vill jag ändå vad fan. 
 
är helt okej till och med bra.
 
försöker nå fadern. men "tjenare tjenare! det här är classe! jag kan tyvärr inte ta emot ditt...." djävulska telefonsvarare. 
 
djävulskt som fan
 

kossan på stenen

blir ganska knäpp av vin, öl, att dansa till kim fowley på förfest, att börja redan här hamna i detaljerade bekymmerprat på toalettgolv. och att dansa och vara för full (en öl för mycket) och flyga eller flyta. och kramas och säga lite för mycket och vara lite för mycket. och att vara glad men lite blå. att efterfesta? prata fast glömma allt som sagts medan ljuset kommer och lyser genom persienner. att typ få vad jag ville men det känns bara fördjävligt var tionde sekund. och jag skiter i allt nu.
---------------------------------------------------------------
 
 
 
en kossa, sittandes på en sten i hagen.
 
och 
 
en fitta i söder tull.
 
och
 
en gammal vän som säger att det är bra att vi bara träffas såhär ytligt eller något. 
 
och
 
en jag som inte riktigt bryr mig om något.
 
och 
 
en däckade i linköpings resecentrum och jag visste ingenting.
 
och
 
en fyllesnackare, specificerade saker att absolut inte säga, sa visst. ( -.- )
 
och
 
ett tics som inte går över.
 
och 
 
var tionde sekund klar.
 
och 
 
morgonkaffe klockan fyra.
 
 
 
 
 
 

grönt

bloggar som fän känns det som. 
 
målade med melko idag och jag gjorde ännu ett självporträtt. det enda jag gör numera. skall måla en mörkrödgul bakgrund med ett hack. 
 
 
 

hang the dj

att vara kär i en person kan stjäla så mycket kärlek ifrån andra saker.
 
jag kunde förut inte somna utan musik, det vande jag mig av med. nu ligger jag i timmar, och tror att jag ska somna, med la woman, the soft parade, innerspeaker, meat is murder och så vidare och bara lyssnar i mörkret. favoritsovalbum. halvsover någon enstaka gång. vill inte somna.
 
jag har inte dansat ensam i mitt rum på länge. igår satte jag på the queen is dead på högsta volym, som jag fick låna av melker och dansade dansade dansade, sparkade till raki-flaskan med slemmet kvar och fnissade. 
 
vara spiknykter och känna mig full, längta efter att vara full och längta efter att skrika "hang the dj" och längta efter att inget spelar någon roll och längta efter att jag dricker en öl för mycket, jag blir inte skyldig någon något. 
 
att sitta på berget med melker. nu har vi börjat sitta på vårt berg igen och vi är båda tillbaka på ruta ett. båda blev tillsammans en höst och gjorde slut en vinter. nu kan vi kyssas när vi kommer hem till mig halv fem på morgonen efter en skev natt, utan dåligt samvete. 
 
sitta i iris badkar och röka cigaretter och säga hur snygg jag tycker någon är utan att behöva lägga till "fast inte lika snygg som.." för att jag får dåligt samvete eftersom att jag är så rädd för otrohetstankar. 
 
 
 
 
åh smiths smithssssss jag är så kär kär kär och så fri fri fri.  och jag blir så sentimental som smält ost på nachosen men skitsamma. jag är bara så kär kär kär i allt allt allt. nu skall jag sätta på queen is dead. skolan börjar om skitlänge. 
 
 
 
 
 

öh

 
 
random bilder. det luktar bönor på ett äckligt sätt i kylskåpet. 

"fy fan... fy fan!"

 
 
jag har gjort slut med olof, ätit tacos och haft en ovärd kväll på en bar idag. 
 
 
 
 

RSS 2.0