BEFRIA KÄRLEKEN BEKÄMPA PORREN!

 
hett ansiktsuttryck, men det är typ så jag ser ut idag. 
 
igår var ju sagolikt fast inte alls som i sagor. askungen på svartklubb typ. det var ju kulturnatten, jag såg cirkus, var på spelningar och annat trevligt med vännerna. hängde hos mr bong och kaskarna ett ögonblick innan det blev mörkt, sen någon gång hamnade vi på munken, sen såg vi inget på konstmuseet fast vi hängde där omkring väldigt länge. wow jag kan allt i kronologisk ordning märker jag!!! och jag tänker berätta allt! nejdå det ska jag inte.  
 
men i alla fall så gick vi till tonarvet på grammofon. det var väldigt rött där inne. så gick vi till karateklubben gled in och gled på dansgolvet mycket mycket mycket. lamorna låg i en hög på golvet plötsligt och jag fick in 2.06 på dansgolvet hur lätt som helst.
 
hamnade med dylan popkalle och brollan, roade oss på vägen till blå. blå var hett och hipp denna natt, till och med kö!? jag skippa betalningen och hängde där till morgonen. dansade i röken. jag upplevde stämningen som lite luddig, raveaktig och glammig. glammig? ja. hängde med olof en del, trevligt. spånken fick introducera en man till kyssvärlden. dansade brevid svettiga eller vackra det gjorde väl detsamma. rökrummet är ju alltid en hit. det behöver jag inte säga något mer om. mina örhängen var borta en efter en men det var inget jag reflekterade över, i övrigt brist på reflektioner. bra alltså.
 
inte längre tidig morgon så nu var det rattfylleri till efterfesten. skönt. vi klarade oss och klev i glassplittret och sen in i lägenheten och där luktade det typ något extra. så blev himlen lite extra blå och jag tänkte skogstripp? blev ingen skogsvisit utan jag och eva kom hem tack vare den charmanta chauffören igen. så målade vi. så sov vi. 
 
 
 
idag är också härlig följde eva till tåget och så fikade jag och melker. så ville vi göra något speciellt, exotiskt och spännande. så vi åkte till mirum galleria i hageby och jag köpte en vinröd kjol och melker köpte en senapsgul halsduk och ett par senapsgula handskar. sen så kan man njuta av att dela hörlurar hålla armkrok gå omkring i nästan tom galleria och se allt som en musikvideo. 
 
imorgon ska jag till kontoret.
 
 

wanting to walk on water. to turn you on.

igår var en av mina bättre dagar. bättre. ? aja. jag var ledig så jag bara målade och spelade bra musik och såg lite på saturday night fever älskar disco. så mötte jag therese och drack kaffe och så träffa vi billie och en kaskare det var trevligt och snällt tyckte nog konrad och frida. middag med mor. pratade om nattdrömmar. juste det måste jag säga sen, vad jag drömde om inatt!!! så drog jag ut melker och så drack vi vin i solljuset från gatulampan i kärleksparken. ur exklusiva plastmuggar. öl på munken och ens övriga vänner flög fram och nu ska vi socialisera med fulla mr martyn hur ska det gå? så åkte jag sonia och melker till.... söderköping!!!!! och spårade ut alla problem några timmar. i någons hem. therese och fjonken dök upp. i söder tull, i väntan på min buss, kom jag i kontakt med två fina punk-snubbar och vi körde allsång på barn av vår tid. så himla rebelliskt... bytte nummer av någon anledning, just det vi skulle röja på stan någon gång, dagtid, typ röka cigg och skrika på aina...? jag vet inte. något sånt var det. ja jag är ju rätt glad alltså. 
 
jag drömde lite konstiga grejer! jag drömde att jag var i någon annan stad med några vänner.. och jag hade inga pengar och var hungrig så jag öppnade en risifrutti mitt i affären och käkade sen gick jag bara ut med den och så blev jag rädd för vi bodde liksom i affären, det var ett vandrarhem, så nu hade jag ingenstans att sova. då skulle jag åka fast. en vän sprang och tyckte allt var stressigt och bråttom hela tiden. jag kliade mig i håret och det gick av bara sådär så lekte min vän med hårtussen. så var det något mer... minns inte men det är klarblå målarfärg i min säng i alla fall. 
 
ja idag är det ju kulturnatt i alla fall. 

ingen hör

kvällens låt är socker jag ärför fulla för att bligga men hej! han berättar framför kameran om hur han bytte kön. fast jag har dansat till the doors i ett vardagsurm och varit en "stoner-estet" i ett sovrum hånglat med melker det var ju random och skumt men främst kul. jag är glad 

jag förstår inte jag förstår verkligen inte.

det där smarta jag sa om öronen.
 
tar slut på färg och hösten har ju börjat. igår gick jag och melker en promenad i skogen. 
 
 
fybövelen för dålig bildkvalite jag målar superbra. 
 
nu ska jag gå ut i sol och mark och köpa flyktsoda. lät som det skulle kommit ett rim men nej. försöker igen: nu ska jag gå ut i sol och mark och bygga mig en ark. 
 
lövet i loppan säger ljug för någon! men då bryter vi reglerna ju!
 
 
 
 

sittin' on the fence

äter frukost till rolling stones, första spåret på skivan är jumpin' jack flash. den hakar alltid upp sig i slutet har gjort det sen jag fick skivan av far. men va? behövde aldrig gå och lyfta fram nålen denna gång. wierdness. 
 
vilket typiskt blogginlägg. 
 
har ju ändå aldrig riktigt fattat varför jag bloggar. kanske gör det för att få dela med mig av sånt här..
 
har haft gladringen två dagar även fast livet bara har varit kli-igt och geggigt. men nu har jag fria dagar typ. lovely lovely wow lovely. ska börja svara på sms, kamma håret och städa mitt rum. 
 
idag ska jag träffa människor och dansa. bra bra bra ingen isolering här inte. 

strangelove

jag fattar klyshigt nog inte vem jag är, mjuk alltså? men jag ser inte om jag förstörs eller är en dålig person för min omgivning, precis som man inte kan se i sitt rum att det är stökigt, att ett klädesplagg är trasigt, att det ligger tamponger, kondomer och tobak i botten på väskan och inte heller kan du känna din egen lukt. allt känns bara så skräpigt... nej inte ens det. alldeles för lent? för lent och för mjukt och för flaxigt med armarna? oh lord. samtidigt är jag på något konstigt humör som speglar sig i mitt fjantiga beteende "öh öhh... spelar ingen roll vilken roll jag spelar öh... öh...." ???? lollita och per är en historia som varken ska påbörjas eller avslutas. för lite sömn för lite sömn jag vill bara lyssna på musik hela nätterna. sömnpsykos typ. nej skoja. jag ska i alla fall spela fru parris. ja.

i just wanna be you're dog men så är jag en krokodil så jag blir nästan rasande

 
dålig på att vakna. bra på att hänga med jim. som ni ser. 
 
punkkrokodil. min kollega räknar sekunder och utropar ja och har en bil men inget körkort och följer mig hem. jag blir sjuk i huvudet och otroligt glättig och klämkäck på jobbet. tar slut på företagets kaffe och undrar hur ofta du är inne på internet. väcker människor och stör i nattandet av barnen. älskar att vara en övertrevlig plåga. ritar roliga djur tillsammans med grannen. ja men nu ska jag aldrig mer tala om jobbet jag lovar.
 
när tiden kommer tillbaka vill jag vara med en usling ja helvete. 
 

blod i alla former.

fredags var bra och gratis öl och rom&cola bara sådär ja och så var det i övrigt fint och blött. och kul.
 
så vaknade jag efter att jag hade somnat och åkte till sthlm. frida hittade mig på plattan med mitt torftiga bröd. ohh fritzl. och evas släkt är rätt skojig, jag hoppas adam inte hamnar i sömnpsykosen. ehum, så skaffade vi oss en billig fylla fast skulle hålla oss så pass klara att vi skulle göra bra beslut. inga bra beslut förutom "metro five minutaaaaa". frans vaknade med två bakfulla varelser i sin säng. med korsetten på mig köpte jag a childs guide to good and evil för depeche var live. så gick vi till volternas lilla lägenhet och slog volter. närå. men kul var det. fast viggo fastnade på toaletten förjävligt länge, det gick snett. det var för vildt. så var det mörkt ute. på bussen hem tänkte jag på att jag är glad att jag inte bor i stockholm. och så spelade jag upp glammiga scener ur en påhittad perfect fest där det endast spelas disco. man måste ju dagdrömma. och så tänkte jag faktiskt inte på andre från hultsfred, även fast han hoppades. jag måste gjort stort intryck på den mannen, eller så kör han mass-utskick på sina porrsms, skulle inte bli förvånad. jahopp, det jag skulle komma fram till: jag lever och jag dör. 
 
ska vi inte gå
med undertext 69
 
fast tillslut inte dolt i en jävla undertext 
 

love me two times im goin' away

det är bra att jag bor nära melker så att vi kan gå ut och ta en kvällscigg och frysa.
 
hm sen kastade jag fram rökelser och oljefärger. smiths smiths smiths.
 
nu är jag utmattad och färgerna fyllde i mig, innanför konturerna.
 
good feeling. som att åka tåg.
 
jag saknar eva, fast det är standard att vi träffas nu mera. 
 
jag tänker inte hata dig i vinter, hur kall jag än blir. 
 
MWAAAHH?! cant find monologjäveln från i våras :( är deeeeen borta 4ever?? 
 
ÅNGEST ÅNGEST ÄR MIN ARVEDEL MIN STRUPES SÅR NEJ JAG ORKAR INTE
 
(hahahahhh... när man tappar pennan typ.. aja jag skojar. men ska leta vidare)
 
öhh... nu ska jag somna till doors

that joke isn't funny anymore

känner mig rätt tillfreds. jaa.
 
löften är inte till för att brytas.
 
men idag har jag varit så snäll och duktig.
 
börjat jobba. och varit nästan reko.
 
lyssnar på meat is murder, som melker lånade mig idag.
 
melker va jättesnäll mot mig idag. 
 
han brukar ju vara så elak.
 
nä. nu ska jag ut. 

oskyldig, skyldig?

jag tyckte aldrig nätterna på emmaboda var kalla även fast hanna pratade om att det blir kyligt med himlar utan moln. på natten alltså. moln döljer ju alltid hemligheter. det är väl därför man säger att himlen är oskyldigt blå. när den är det alltså. på emmaboda var inget hemligt. och allt oskyldigt? 
 
hakade upp mig på cigaretter idag. verkligen. 
 
bra med bra vänner i alla fall :)) 
 
hm.. typ glad trött sova ja tack 
 
från söder till norr, gärna ska det gå snabbt också.

porslin i kras och visst är det hemskt med människor som skadar sig själva, medvetet menar jag. för om man ramlar med skidorna i fjällen var det inte med flit, förstås. låt oss begå kollektivt självmord i en sittlift typ då?

jag är bara så inställd på att få skapa mig min egen värld. att skräpet som rör mig fysiskt ska stängas ute. sen ser jag inte vad det står. nu, jag hatar vad människor tänker om mig och jag kan egentligen inte se ett skit. tog jag just i ett moln? är det därför jag är upp och ned? nu gör mina ögon ont. texten om sommaren kliar som ett stort myggbett i boken. ser inte nu. någonting och mina naglar. jag vill inte få tröst genom cigaretter. jag vill inte få tröst genom dig dig dig och dig. jag vill inte få tröst genom kaffe. jag vill inte få tröst av er. jag vill sluta vara yr. ge mig tröst nu, cigaretter. nej nej nej. hej du. jag glömde att vi inte känner varandra längre, det var bara dig jag ville ha tröst av. ser inte. bli inte familjens förstörare, fast det är försent redan så kan du ändå få skulden. akta dig, ja akta. slå inte ner vasen, även fast det är av misstag, gör det inte. du har inte dålig syn du har inte dålig syn. hintar om att jag ska sluta röka och ändå sitter bror och rullar en cigarett av min tobak. fast du du du du duuuuu luktar och en viskar från hörnet det var bara tobak det var bara tobak. ingen på vägarna bara döda grävlingar och något oläsbart igen och sen jag finns här för dig jag finns här för dig. jag ligger bara kvar. molnen skyndar förbi utanför fönstret, har ni hemligheter som ska dränka en annan stad? inga hemligheter här. inga hemligheter här. har rest tillbaks i tiden blivit ung.
 
var tvungen att vara hemma idag. tänkte precis gå ut genom dörren och vandra till skolan. men så ramlade jag in igen och hamnade på sängen. gråta och skriva skit bara skit, lyssna på isola hagnesta hill du och jag döden tillbaka till samtiden och vapen och ammunition. några gånger. och inte kunna andas. jag är dum i huvet. det är inget fel med det. det är bara ett konstaterande kan någon fatta det någon jävla jävla jävla gång. jag vet inte om jag vågar gå ut. måste lämna cigaretterna hemma. måste. jag kanske inte behöver gå ut. jag kanske inte behöver gå ut. jag kanske inte behöver gå ut. jag kanske kan ligga här en stund till i alla fall. jag vet inte vad jag ska göra. jag är för mätt för att ta ett beslut nej nej nu lägger jag mig. bob hund, sjung. snart går jag ut. har planer för eftermiddag och kväll. varför känns det så overkligt en dag som denna? 

wow

 

foxy little foxy fox, yes?

justefan still here fuckers vill bara presentera räven vendela vikt åt mig. å rävar<3 å vendela<3
 
 
lovelylovely nu går jag 
 

tror man mådde bra

sitter och gör miner för mig själv, you know
 
nu behöver jag inte spela upp din hund mer
 
har haft hunden
 
trefemmor och herbamare på det
 
och lite danssteg i späckat vardagsrum ja kul kan man ha
 
 
 
idag hamnade jag i ett vattenfall. blev liksom lite grå. but still happy as you can see. och det är jag som är sne. inte väggen. ser så jävla nöjd ut.
 
waaawwww the weather is najs, inte sant!? SANT!
 
typ tjoho när jag kommer härifrån i en stulen amazon

men bedrövligt

 
varför får jag inte på mig dina blåjeans?
 
deeet är ju inte behövligt
 
men bedrövligt
 
fast i motsatsspråk
 
ajämsoqt
 
ska dö in i drömmarna nu det blir skönt 
 
 
 

jag ska snickra upp ditt tält imorgon

jag lekte med vendela i fredags efter skolan, vi klättrade i träd (eller ah.. vendela gjorde im way 2 osmidig...) och sprang runt med tvångstankar på hustaket. 
 
ytterst trevlig helg oh yes raffig lördagsnatt med evabesök hörnflumstök och barkrök. hm så en smula blå också se på fan. dom där skumma stockholmssnubbarna som hamnade i "rätt sällskap"?? öhh
 
grotesk film från hultan finns på facebook det är för vilt (åhhåå hultsfredminnen å den där norsken gunnar...) jag vill på feeeestiivallllallalallal NU
 
är väldigt glad liksom
 
fast imorgon ska jag berätta om natten i göteborg som spenderades hos alkoholister på tala inför andra-kursen i skolan.. aja bättre än den skumma texten om pengasystemet.. vafän likschom..
 
har lärt mig mycket i helgen jaa.
 
utsmetad bindi.
 
i torsdags var det ju audition till musikalen vi ska sätta upp med skolan jaa det var en supercozy dag.
 
 
å festivalabstinens!!!!!! öhh 
 
aja lets sleep
 
 
 
 
 
 
 

brandgul

de vill inte ha dem nu
de kommer tycka om dem
nej inte tycka om
se ner lite på 
jag måste förbarma mig över dig
ungefär så
 
men å vad tjusig världen är nu. längtar till helg.
 
och idag har jag dansat! det var trés lövlej har bara tappat balansen över sommarlovet. sen gick jag svettig och mötte melker och annie. sen har jag och melker lekt och jag har kallat honom för pappa och golde om igen imorgon är det audition
 
får sluta tänka på hundar bara stänga av det litegranna men det kommer jag inte kunna det är ju ett helvete men blir förväntansfull på samma gång. antar att det är det som är problemet. fast det vet ingen ännu. sluta. inte ens krishna självklart inte krishna. undrar om den vet vad den ska skälla till mig. skäll något kul snälla
 
får gå långt. alltid bara. och blunda några gator för annars blir det tungt och fnösket prasslar i mig kittlar skönt men sticker
 
aldrig tillräckligt djupt bara
 
vänta 
 
lite
 
bara
 
var väskan upp och ner förut
för när jag gick ut sen
kändes det bara som att jag letade efter något
lönlöst
 
sist stod jag och skrattade och vinkade på ängen alltså. 
 
borde sova och drömma 
 
sött
 
inte störas av ryckningar
 
typ tyvärr
 
öhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 
 
 
 
 

fuck it

hmmm hehe öhhhh?? fett cute

 

det känns skit. vill inte dra täcket över huvet bara fly. ängen skrattar jag och vinkar ifrån fast egentligen gick jag runt i staden och tryckte bort repeat.

men ikväll ska jag träffa therese. håhåjaja

 

bröööööl måste plugga monologer fast det är rätt kul.

 

alltså!!!!! herrrrrrreeeeeee:

 

detta är ju överhettande 


var är

mina undersåtar
 
 
dog många dödar så att säga nej det handlar inte om det
 
så jag tänkte ta en kort promenad, runt mitt område
 
kanske se vad undersåtarna i kvarteret hade för sig
 
det var alldeles för tjock luft i kvarteret ju längre bort jag kom desto lättare gick det att andas tryckte av repeatknappen samtidigt som benen blev slemmiga vandrade strövade bara så nästan planlöst helt planlöst
 
"have you ever went over a friends house to eat 
and the food just aint no good 
i mean the macaroni's soggy the peas are mushed 
and the chicken tastes like wood 
so you try to play it off like you think you can 
by sayin that youre full 
and then your friend says momma he's just being polite 
he aint finished uh uh that's bull 
so your heart starts pumpin and you think of a lie 
and you say that you already ate 
and your friend says man there's plenty of food 
so you pile some more on your plate 
while the stinky foods steamin your mind starts to dreamin 
of the moment that it's time to leave 
and then you look at your plate and your chickens slowly rottin 
into something that looks like cheese 
oh so you say that's it i got to leave this place 
i dont care what these people think"
 

till och med den gick att lyssna på till slut
 
kom hem
 
glad
 
igen
 

det er for vildt!

var det första jag utbrast där i den lilla ettan i uppsala när alarmet jagade upp oss. 
 
är sådär svag i kroppen nu eller så är jag alltid där för jag är tydligen allra sämst på att brottas (och sjuk i huvudet är jag också kan jag hoppa över det här SNÄLLA varför är jag en respektlös människa?)
 
uppsala i alla fall det var en intressant tripp, inte sant? SANT! då var det bara lycka. nu är det lite ångest, men en sjukt härlig natt upplevde vi i alla fall med STRÖFOLK from everywhere och barer och allt möjligt. hade svårt att andas förut vet inte varför antar att det hade med min självinsikt att göra, usch så hemsk jag kan vara utan att tänka bara. kanske är en robot utan känslor, inte trollet jag vill vara. det snälla trollet. jag är bara dum och full
 
 
 
våldgästades av melker idag. vi har bara varit kreativa hela dagen.
 
uppsalas fylleköp, sämsta cigarettförlängaren jag ska döda den 
 
nu mår jag lite bättre, blev påmind om att jag fick en vodkaflaska i huvet igår, då kan jag inte låta bli att garva. och vi brottades där så mycket. sju eller åtta personer i en säng. knaserier. och hahahah kallingarna som svävade över balkongräcket hahahahha skammen att gå ner å plocka upp dom dagen efter. nä nu fjantar jag på här men det var en väldigt lövlej resa. nuuuu ska jag sovaaaaaaaa nu är jag trött och min ångest har gått över i nattfnissande, vilken underbar vändning kanske har jag samlat på mig lite karmapoäng??? höhöh nä
 
imorgon kanske jag blir dödad det är sånt man får räkna med. hej skolan hej vänner puss på er typ nej för jag va ju skabbig ja juste... 
 
heh
 
secret mission imorrn tror ja, jag ska ge dig ett hemligt meddelande laman fast bara om ögonen är tillräckligt öppna. tjoho
 
johanjevel va gör vi nu?!?!?!?!??!?!??!?! 
 
gonatt
 
glittra lugnt och vägra vägg det är okej att krossa vid rätt tillfällen
 
nej sådär sa jag bara för att skrämmas tönt
 
häjsväjjj
 
 
 

elektrooooooooooonik är inte min grej

 
wtf liksom bah typ
 
 
 
kul att möta gamla klasskåmpisar 
 
jag har två mobiler, asrik. en lyssnar jag på musik med, går inte att messa. andra messar jag med, går inte lyssna på musik. 
 
hejsvej

bringin' back last night

måste pigga upp mig fast jag är aspigg igårkväll var ju underbar och förödande 
katastrofal på sitt lilla vis, känner jag dagen efter som är idag men igår var allt underbart
alla ifrågasätter och antar att jag flyger ner i söder
jag är i norr. (men det är varmt som i söder, jag gör det bästa av saken i alla fall)
fast igår var ms elektro ett litet svin. yes she certainly wöööö
det är emmabodafyllan som går i repris
"kan man få en brödbit innan man går eller?"
och dom bara grät och bad henne försvinna och slog
whats up med alkoholen som får fram människors känslor så
om de inte vore hämmade, skulle de slå henne varje dag?
we've got nowhere to run
absolut ingenstans, så det är omöjligt det de säger
 
so ms? 
 
it's totally a big deal for them soooo disssapee
but we've got nowhere to run
 
okej det där var som att börja med en dålig nyhet.
igårkväll var vacker och smutsig, så som det ska vara.
det är något med lilla blå
där händer knaseknasgrejer och jag vet varför
det är kul att dansa dansa dansa dansa dansa dansa dansa dansa 
 
vill skriva något mer om igår
 
nej okej.
 
ja idag åker jag till uppsala. 
 
det är typ sjätte gången jag lyssnar på oh susie denna morgon

nu ska det bara vara jag och du

på min favoritplats ligger jag nu
 
now i wanna be your dog
 
jag är så glad att bob hund gjort en cover på iggy & the stooges
 
 
i alla fall så har jag konkat på alldeles för mycket rusblask från systemet idag
det tog ett bra tag att få hem det
och mycket hets på stan
massor människor på samma gång
2 much to handle för mig
en i taget skulle vara bra
misstänker koncentrationssvårigheter
fuck that
 
nu måste jag ner på stan again
nolla ettorna
sen är det en blå fest på gång
azuuuuuuum
 
eheeh 
aja
 

alla vi som kommer försent till lektioner för att det är motvind i korridoren

 

 
 
skulle du kunna dricka hela himlen?
nä för den är luddig idag
visst ja
 
idag mådde jag dåligt så gick jag hem och satt i solskenet så blev det mycket bättre
jag och melker har bakat pizza och balkonghängt ikväll
nu är jag allt gla va 
sitter på balkongen med en perfect rullad cigarett och lyssnar på bob hund och regnet
hm nu sover jag
 
gå natt :)
 det syns inte att jag har glittriga ögonbryn
hatar när det händer
alla vi som kommer försent till lektioner för att det är motvind i korridoren
 
men gonatt då

raggartony

raggartony kommer plocka upp mig och så åker vi genom canada till toronto äter bamsekorv på bensinmackar och så hyr vi hotellrum varje natt och jag fattar inte vad jag gör
 
så undrar om detta nu kommer ske?
 
njäää fast fick en plötslig lockelse till usa, inte på grund av raggartony dock
 
jag skrev en text om pengasystemet i skolan idag. 
 

den suger fullständigt

men när uppgiften går ut på att "berätta om någon intressant händelse i ditt liv" så får jag problem

och gör något för att irritera läraren

för det uppstår en viss förvirring

om eleven börjar prata om jordnötssmör

 

kanske?

 eleler??

nu tänker jag i alla fall sova. tjohoo

va kul

 

 

 


jag tyckte det lät orättvist

jag tyckte det lät orättvist

har jag också en nummerlapp på mig

alla saker i affären kostar ju olika

mangon är inte lika mycket värd som jordnötssmöret

 

passande att vi pratade om kastsystemet idag

 

och vem sa sötdöden från första början vaaaa???

jag dör sötdöden

 

 

 

jag tänker kriminella tankar om dig

i must kill another seven minutes with this cigarette
 
ljusvärlden neonljus överallt i hela staden alla ljus ska vara neonljus i alla färger förutom genomskinligt.
 
hela den världen finns, ingen pratar om den bara
 
förutom knäppgöken

jag vill åka omkring i ett färgglatt rymdskepp

aa men då måste du dö först
 
det vart ju inte så genomtänkt
 
inget har varit genomtänkt på ett år
 
 
du förstör belåtenheten, ambivalensen
 
gör dig besviken i båda riktningarna du blir besviken i båda riktningarna, av den
 
så jag glider runt nästan planlöst
 
helt planlöst
 
 
 
 
 
 
 

fimpar fulaste ordet i världen

eftersom att jag är en knäppskalle ska jag väl inte få dö
 
alla egenskaper för en liten ligist
 
jag dör
 
jag dör
 
jag fick ju vara bowser så det blev ju liksom inget
 
och hela spegelsituationen blev sann efter bara två veckor
 
jag bara ljög innan av smicker
 
ibland känner man sig arg tills man träffar en människa som är ännu mer arg
 
du är arg och patetisk pekar åt alla håll eller hur
 
jag älskar dig tack jag älskar dig
 
varmt varmt varmt
 
oj detta bara flög ur mig igårnatt

RSS 2.0