skaka

skoja ju bara om allt skit i världen 
http://elektrotrad.blogspot.se finns ju jag

nu är jag redo att spränga mig själv nu är jag redo att slänga mig själv

fredag och denna vecka har varit lite frida kahlo, lite majestäter, lite linköping, lite konstiga matlagningar, lite discotid, lite the doors, lite sänkta känslor, lite sång på tåg, lite målande och lite förtjusande överraskningar. det mesta låter ju lite kul, och det är sant. 
 
ja igår var jag kahlo på haloweenfesten. 
 
oj två kvinnor från moderaterna knackade på precis, jag sa bara lite dramatiskt att jag tillhörde den andra sidan och att jag ville äta upp min lunch (som jag kanske borde skriva upp receptet till blev skitgott jag tror jag är bra på att laga mat faktiskt). kul att de kom ändå. tjusiga.
 
 

så djävulskt

igårkväll var vi djävulska i förra höstens lägenhet. jag gillar det och jag visade hur det känns att spela teater. kjell höglund alltså. 
 
mitt borttagna rop från igårnatt verkar ha slagit in... och varför skulle jag säga så, för nu är det ju inte kul?! över natten, bekräftat. kräfta. nej. men nej. åh nej? förlåååt men najj. åh. varför så hämdlysten på oskyldig person?
 
känner mig mer och mer ensam i skolan. orkar inte orkar inte orkar inte. obehagskänsla som hela tiden säger åt mig att rymma. gå hem. blev för grymt, blev sjuk till sista lektionen, standard på tisdagar. är så dålig fast jag vet att jag är så bra. det blir ett himla ryckande och slitande mellan de tillstånden. ställer mig i riktning mot norr. sen är det stopp för därifrån kommer jag ingenstans, står och trampar i värmen, får liksom inga varma ytterkläder (du där i beiga kappan!?) och vi går mot vintern så det blir både varmt och kallt. jag befinner mig i norr men det är varmt som i söder gällde i sommar, lycklig och störd bara störd. nu är jag snarare svävande nära marken och jag befinner mig i söder men det är kallt som i norr. hur mycket ska man hantera innan man får lägga sig som en boll på marken, i höstlöven, och gråta tills man börjar leka igelkott. gör sin lövhög. går i ide. lockande under de timmar jag vistas på de geer i alla fall. får man skriva sånt? absolut inte. gör det ändå. 
 
är glad för att jag kommer ha en azum haloweendräkt om jag går dit och för att jag på något sätt lurat spotify så att jag får lyssna hur mycket som helst utan att ha betalat. 
 
bra att den oskyldiga är snäll ändå, även fast han är så förstörd. 
 
drömde om en klasskamrat inatt. kom ihåg drömmen när jag såg honom i morse. mindes att jag blivit chockad i sömnen och var tvungen att måla drömmen när jag kom hem. funderade på att ropa att jag drömt om honom över klassrummet. men jag kom på att jag inte ville säga vad han sagt. inte för att det är något han kan påverka, men kanske jag? hans ansikte var dock snyggt utdraget i drömmen, som ett spöke. och drömmen var så festlig i övrigt, mycket människor i en okänd liten stad med små, små ljusrosa och ljusblå hus. och så var det en kall mun och kläder på gatorna. 
 
 
barnsligt
 
("schpank it with a... lippschtick")
 
snart jobbar jag. helt okej, helt okej. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dont you love her madly

no (ingetcitatsvaragainandagainandagain)
 
gick i regn och tänkte tvärtom på det vanliga nej jag ville inte in flög över regnet på platåskor, cigaretten paraplyet och musiken. och paraplyet igen. för jag såg dig. och det hade du inget. paraply. en mildare hatkärlek och så frustrerande svår där du går. tänke jag lite för långt borta. du måste varit blöt. 
 
ruska av dig. skulle jag inte våga yttra dock för ibland blir jag ju hemskt blyg.
 
luftsmisk och slängkyss över den jävla vägen då
 
 

Pojken som inte fattade

av

Tilda Rydgren & Melker Appelquist

 

Det var en gång en pojke. Pojken hette Jonas. I skolan brukade de andra killarna kasta fågelbajs på Jonas och skrika ”Ful-Jonas!”, för det är så originellt. Jonas fattade inte varför. Men hans fulla mamma sa ”Öhhh, sminka dig.” Jonas fattade inte varför men han gjorde självklart som fulla mamman sa och gick till sminklådan.

 

Då kom fulla mammans fulla pojkvän. Fulla mammans fulla pojkvän kastade en billig ölburk av märket Sarek på Jonas. Och sa ”Ful-Jonas!”, för att det är så originellt. Jonas fattade inte varför.

 

”Va?”, sa Jonas.

”Äh”, sa fulla mammans fulla pojkvän.

”Aha... eller va?” sa Jonas. Sedan sminkade han sig. Mycket.

 

Slut.

 

detta såg vi i en förort äh okej nära..


söndag och jag är glasklar

självporträtt, 
 
 
Crosby, Stills & Nash – Wooden Ships
 
fick låna lite skivor av far igår. och så åt vi kinamat. 

discokulasplitter

 
tänker ägna mig åt det här då
 
och lyssna påThe Cure – Sugar Girl ochKraftwerk – Radioland och sådant
 
annat fungerar ej 
 
förhoppningsvis blir det tyst ett tag här
 
 
 

har du sett min parabol? den försvann igår

 
 
åfyfanvaNAJS
 
punkfågeln ringde nyss hihihihihihihihi 
 
idag bloggar jag a lot

show me the way to the next whisky bar

svar nej jag tycker inte att jag är normal i sammanhanget skola
 
oh dont ask why show me the way to the next little girl
 
 
trädet
 
nu målar jag på större ark
 
ska träffa en vän snart, kanske kommer jag att tycka att vi är normala då. 
 
 
 
 

i like too much the rain, the power of my brain

klockan är nio och jag skulle säga att jag är frisk. lagom till helgen. en lektion i skolan väntar. endast en. sen blir det en bra dag, det kan jag förutspå. 
 
 
så himla mycket brunett att det nästan blir svart.
 
laughing because its right to laugh.
 
nej nej neeeeej ja ja jaaaaaaaa

stå still är alldeles för tillåtet

om jag fortsätter vara sjuk kommer detta bli en måleriblogg. vet inte vad man ska hoppas på i det fallet.
 
 
gillar denna fett mycket, dör sötdöden. 
 
dör nån annan död av att snora sönder näsan. och att mitt rum är äckligt. och att jag inte riktigt bara kan va glad. 
 
gick långt (inte bra: dog sjukdöden ((stupa på min egen hallmatta av sjuk-orsaker)) när jag kom hem) (oj låter värre än vad det är. jag är bara förkyld!) (dags att avsluta det innan parentesen) och sen hem och färgade håret mörkbrunt. för att göra något ungefär. lite för att håret hade blivit typ korvstroganoff-rött och hade lila metallslingor och gula toppar. så har jag träffat melker för att jag inte ville ruttna. gick till clas olsson (cool affär massor grejer) och köpte färg och papper och sen mötte vi nog någon dude, han var säkert en kaskare, bara att jag inte sett honom innan. tack. sen dog jag sjukdöden igen och ramlade hem. nu är jag typ vid nu.
 
lyssnar mest på skivor och det finns inget golv att stå på just nu. så jag hoppar från grej till grej och ibland är jag lycklig och hittar en liten plätt att dansa på. tills jag ramlar på sängen. tänk om livet bara var detta. mitt rum typ, menar jag. fast det är ganska najs nu. stänger av mig från omvärlden. ingen kan ta mig. det är min fest och JAG väljer musik!
 
klipper av mig (varför gillar dom inte mig jag är ju helt underbar?)
 
skriver inget nästan. tänker mest ogynnsamma tankar faktiskt. 
 
för att jag är störd. ja där kom det igen.
 

tumblr_mbmk4qi6mS1r4jtpio1_500.gif

 

omg den funkar nu, haha å det ser ut som jag dansar till roadhouse blues eller något mer funky? hittade en mobil i en låda förresten, den hade massor kul musik, typ night fever och daddy cool


come on baby take a chance with us and meet me at the back of the blue bus

 
lite sånt jag målat på sistone. dom handlar om allt möjligt och fina är dom.
 

kroppen dör sist vart tar man vägen då noll koll noll noll koll

 
jaa jag är sjuk mest, smygfotar mig målar chillar allmänt men det skulle till och med va bättre att va på en "chill kväll" hos nån skummis istället för att vara sjuk. 
hoppas gifen kommer funka, jag vill se den snurra. men jaa. "inget spännande händer ju längre" true, när man får se på löven gulna (och röda). och sitter i näsdukar. skulle kanske orka mig ut på en skogspromenad? har glömt hur det är att vara riktigt sjuk. på-riktigt-sjuk inte bara hade-ont-i-huvet-sova-ut-dag. vet inte om nån förstår vad jag menar, men så är det alltid, på samma sätt kan man inte se vad man målar, inte höra vad man säger. lite kvävd av sig själv liksom. så kan det bli ibland. men jag har lärt mig att ha en optimistisk syn på framtiden! (det har jag inte lärt mig av professor äpple. det är min vän pessimisten.) och jag tror allt kul kommer fortsätta hända det tror jag verkligen! så känns det innerligt i en, att det kommer fortsätta hända saker, när jag lyssnar på in the morning. och det känns som morgon fast klockan är två. jag har inte borstat tänderna än. men nu är jag så nyfiken att jag bara måste vänta!

letschangethemoodfromgladtosadness

"när det blir sådär trycker kroppen inifrån för att få ut det onda men det gör bara ont med pressade kroppsdelar och inget kommer ut så det finns inget att göra man blir besatt och måste vänta, och det går faktiskt över men man blir skrämd ett tag." 
 
mjaa en kul fredagskväll slutade lite hastigt och lustigt och jag vaknade sådär och var tvungen att fly alla negativa tankar i norrköping. "söder av er norr av fel" och många måsten antecknades under resan, påväg till stockholm. och där mådde jag mycket bra. åkte först till frida sen träffade vi fler friends över billig öl och gick sedan och dansade. hamnade till sist hos melvin och där var det oväntat och skojigt. vaknade i slitet tillstånd och var lite någon annanstans igår. på tc i väntan på tåget erbjöd sig en man att köpa mig en pizza, det bad jag honom inte göra. resan hem tog sex timmar för tåget dödade två älgar med sin hastighet. pratade länge med superspank i telefonen när tåget stod stilla och när jag la på var vagnen knäpptyst och så visste alla allt om mitt liv. kul för dem. undrade som vanligt vem jag var, snöt mig högljutt och något på tåget gick sönder så tågherren uppmanade oss att inte luta oss mot fönster och dörrar för de kunde flyga upp så skulle vi bli köttfärs. kom hem för sent och var vid det laget genomförkyld, idag har jag gått igenom migrän, alltid lika underbart. men också ätit äppelpaj-frukost, lyssnat på min nya doors-skiva och målat en tavla. tjoho. 
 

nej inget är ju spännande längre?

jag var sailor pluto idag. 
 
melker är sjuk men jag köpte två kanelbullar och han kokade kaffe så skrev han musik och jag manus. skrev vidare när jag kom hem. har fixat med sju scener. fast nu är jag alldeles darrig och har hjärtklappning. jag hoppas det blir bäst.
 
jag har varit arg och glad idag.
 
 
nu ska jag träffa min kusin manetulla. far out! 

men ingen är där när vi vänder oss om jag undviker så skickligt ämnen som leder någonstans

igår hade jag och lukas och melker varit på ett litet äventyr efter mitt jobb. det kändes smidigt att ta bussen hem. fast bussherren höll inte med mig. han talade till mig i sin fjantiga lilla mikrofon "du där i BEIGE kappa, kom hit, jag vill se vad du åker på" 
 
okej. det enda jag tyckte var pinsamt med incidenten var att han använde adjektivet BEEEEIGE (!!???!?!?) för att beskriva min jackas färg. det låter så jävla fult. fan för honom.
 
idag såg jag och melker på pippi och lekte hela dagen och träffade therese på erikshjälpen och lite tågvännen och så hände inget särskilt innan min dans så jag dansade och gick sen hem så. för det var studiedag ja. 
 
jag skulle verkligen vilja ha en liten råtta att ha i fickan hela tiden. som lovely har i kapitulera omedelbart eller dö. fast det är ju en hamster. som heter onani. jag vill ha en råtta som ska heta alice eller angnääs.
 
just nu måste jag lyssna på kent hela tiden och jag sjunger på ett vy från ett luftslott genom industriområdet och allas blickar och jag mumlar texten för den har jag visst glömt på sina ställen 
 
god natt
 
men ingen är där när vi vänder oss om jag dansar runt parerar vant din bedjande blick
 
 
 
 
 

binka binka binka låt oss binka binka binka

 
tar inte mig själv på fittan fast det ser så ut kanske. i alla fall så är jag grön nu. yolo och swag och woop ja allt på samma gång inte sant? sant!?
 
idag är jag en zombie kul. zombie i skolan hata alla-dag och snart zombie på jobbet fast ska bli kul att rita. la la la klassen ska vara superhjältar på torsdag ska jag vara sailor moon eller mig själv? 
 
som flugorna på socker som kärleken på film 
 
jag vill bara dansa i ett rökmoln hur långt kommer man på det långt långt långt i fel riktning

RSS 2.0