okej

nu e jag glad igen. bästa katarrlaman. talangtävling, fikagrojs, såg kyrkogårdsmonologerna å de va fint. btw skins e så bra. i want chris. och imorgon är jag typ ledig. har kokat kola ikväll. spländäd. tänker se mer skins nu. säsong två är asnajs. imorgon tänker jag måla. aa det blir fantastiskt. och skriva lite novellrespons. få lite novellrespons. äventyr senare.

ashettsigt inlägg.


man var ju riktigt snygg back in the days vill klippa lugg men fuck it jag ångar mig.

okej

cirkusaktigt, slingrigt.

omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera omformulera

kom, slockna.

gå bara och slockna. skräckslagna fjantar.

fortfarande vind. tackålov för det. blås mig till lana.

att vara glad när alla ser en som ledsen.

lämna omformuleringarna någonstans där jag slipper se. det är över.

PÅ TOK FÖR FJANTIGT.

slockna.har haft sista föreställningen idag. hängt med clara. och norrköping vego. planerat.


all this stuff is making me old.

its dangerous to live i am told.

smala sussie och pölsa has no fear, 'cause he got a lot of beer.

utmattad i hjärnan. slits. valt att sätta en svart skärm över allt framför.

svaret och nu tänker jag se framtid. och inte skratta så. för det var det du tyckte om. det där med skattet just. 

igårkväll var det mycket människor, fält och hundraåttiogradershimmel. 

har haft tre föreställningar nu. och det känns efteråt i solskenet som att allt är slut. jag kan själv välja när egentligen. även när allt är bra så tänker jag på att jag kan välja när jag vill. och det gör mig nedstämd och glad på samma gång.

tänker se framtid istället.


skrik inte.

hjärnan blev till en blöt pappersmassa med siffror av bläck. spring spring spring. skrik inte.

jag var sjuk i huvudet. completely insane å vansinnig. men så kan det gå när inte haspen är på.

luktar sol.

igår hängde jag med sköna homo sapiens sapiens i flera timmar efter skolan. kände mig duktig för sedan vandrade jag hem, varm och glad och skrev novell, som dock inte är så glad. efter det gjorde jag fett goda kolakakor medan jag lyssnade på beatles for sale och dansade till honey dont. och idag har jag haft stöldgodskepsen på mig som är så jävla fierce. känner mig så jävla fierce hela tiden när jag är i denna vind. fetd.

imorgon blir nog jevla najs med premiär, inlämning av novell, släktpartey, parkpartey å perhaps later anotherparkpartey..

fuck yea.

min blogg alltså. vettesjutton vem du är som läser detta. kindacreepy. men det e lite kul å komma hit och skriva lite blabbeliblabb. som att alla undrar vad jag gör hela tiden å jag bah, "här hörni! nu ska ni få höra!". men jag är ju känd. så det är väl så det är.


jag kan inte skrika för när jag gapar rinner blodet in i munnen.

ni skar upp min hud. den sextonåriga skogsvarelsen.

repade på konstmuseet idag. kommer ligga på golvet och kolla upp i det ljusa taket och höra johannes stämma och sedan majas explosioner i himlen. efter dom blundar jag och hör fötter och viskningar och så är det min tur.

somnade med musik i öronen i solen på gräsfältet. har hittat en fin plats med högt, fast ändå lågt, gräs som blir som att vila på ett moln. innan jag somnade där pluggade jag. yepp har pluggat. synd att hen somnar bara. hej mardrömmar. fast fascineras av dessa skräckdrömmar. och jag kan tänka mig att jag snart drömmer vackert igen. för nu svävar jag fram på den sorgfria vinden. det är min vakna verklighet. den sovande världen får vänta och hålla ut.

idag var jag en av dom coola nittiotalstjejerna. när jag borde varit en cool nittiotalstjej var jag en tönt med fula prasselbyxor och prestationsångest. ångest över att prestera bra i skolan var år sedan jag kände. bra och dåligt.

förresten tycker jag alltid att mitt förflutna jag känns som ett småsyskon som inte fattade ett skit men var absolut fabulös. jag hoppas någon hajjar det där. vad tråkigt det måste vara om skosnöret hamnar i cement menar jag. och jag undrar vems lillasyster jag är just nu.

nu ä det sleeptime för imorgon, alldeles för tidigt, ska jag skaffa mig ett ig i matte b.

:(

kramiskram

du vill att det ska sticka i oss som det sticker i dom

du vill att det ska skära i oss som det skär i dom

som alltid känner som dom

du vill att vi ska falla som dom när allting handlar om oss

festen är över.

i fredags kom eva. då är allt bra. vi mötte upp sebbe å clara och åkte till partyt. å det var kul länge. sen för kul. sebbe och clara som trodde att jag och samson bara roade oss tog sista spårvagnen som säkert många andra klipska typer gjorde. vi åkte taxi igen, mycket dum grej att tro att man ska slippa betala om man blir polare med chauffören... hittade en däckad kille i trapphuset, natten som redan var nog spårad. trodde det var fest nånstans men det var bara en mp3. jordnötssmöret som tog slut och drömmar om ormar och fest. nu vet jag inte vad som hänt och vad som var dröm. vi vaknade i alla fall och degade, gick till myrorna. sen farväl. efter det måste jag slita fram hörlurar och lyssna på jim morrison för annars är tystnaden olidlig. gick hem mycket långsamt med mycket speciellt minspel och flaxade med armarna i den andra sortens ångest. lyssnade på bob hund och allt var korrekt. lite av varje för ingen och festen är över och tvångstankar och blommor på brinnande fartyg. kom hem och såg på smala sussie och den är så bra och sorglig och rolig. sen cyklade jag till clara och vi hade grillkväll med felicia och linna. reunion ungefär. ica med clara och jordnötssmör och glass inhandlades. vi gick vidare till kollektivet och chillade, skrattade och tog bilder med den speciella kameran. sen kom jag hem. tvättade bort sminket som satt kvar sen innan festen i fredas. sov.

idag borde jag plugga, duscha, städa. nu ska jag övningsköra. och det här var ett jättelångt inlägg faktiskt. jag orkar inte läsa igenom.


...

amajgad cant handle this å ångest men livet är kul åhhhhhhhhhhhhhhhh fackthis men garvar.

ja ja ja nej kanske vi får se vi får se

lever och far fram på vågor. måste bara flyta med detta. yes. finner inte riktigt någon balans. igår var jag i skärblacka, bortsett från min sinnesstämning var allt bra. gick i skog, gungade i publikhav och sedan dracks det öl. dansade twist som i pulp fiction. rökte en cigg med samson över telefonen när jag till slut var ensam med mitt svarta regnmoln. räddade och räddades. idag vaknade jag klockan sju efter fyra timmars sömn. det var bara att flyta med. har legat i sol och gräs och lyssnat på bob hund idag. gått på stadsvandring. sett på the boat that rocked. sedan sovit i solsken.
 


gå gräsfältet läste jag även i fimpar och rosor. texter jag glömt från vintern.

måste förresten skriva en novell i kursen skapande svenska. attans att man inte börjat. 

and you run and you run to catch up with the sunfniss.. haha aja. well den här helgen-älgen har varit supahtrupahkul med pride å dansföreställning. å fredagen är icke att förglömma! 

är för ögonblicket fast i pink floyd.

oerhört underhållande inlägg!!!! kramis

kanderade nötter

har ju en fling för min blogg. en flamma kanske hehe.. aja. så jag tänkte skriva ett litet nattinlägg. kom precis hem, äter rostade mackor för jag är hungrig. min kväll å natt har varit fin. har lånat ut mitt bevis på att jag är arton, varit i eva-lottas rökelsedoftande lägenhet. hamnade efter mycket om och men på fest i smedby. där var det skratt å gråt å klackarna i taket, vilken underbar klychsa! kyss å smek som laman brukar säga. sen sprang vi över ett gärde å flåsade stackars oss. har förhoppningsvis talat mycket om skitcivilisationen och om att jag är en sådan hycklare. men rätt tänker jag. spårvagn å drägghak sen hemvandring i ljum natt. jag tror den var ljum i alla fall. sen sa vi hejdå fast nu är jag pigg som en lärka. dessa liknelser. så jag skriver detta med rostad macka i käften å jag hoppas alla mår bra puss.


mot fågelkvitter, nu skall vi dansa efter min pipa

http://savagerevival.net/ 

se se se se se se se


påfrestande det här med att vilja bli bra.

Love – The Red Telephone 

om och om och om igen

når målet. nu, vad jag ville blir den jag var.

ljudkvalitet. världen skulle vara ännu mer fabulös om luften ständigt var tjock av musik. att slippa fippla med sin mp3. rätt låt för stämningen. alla har olika bakgrundsmusik.

vi är alltför tysta.

ljudet skulle stiga vid de magiska tillfällen vi klingade i takt och ton.

och den pinsamma tystnaden är utrotad.nämn aldrig att du ska duscha.

we could stick around and see this night through.

fri från halsbollen. igår var det valborg. på dagen var det parkhäng. lovelyness. på kvällen i lindö. dansade, munskickade rök i cirklar och glassade i ett badkar. sen pallade vi inte gå hem och haffade en taxi. bakade, åt, sov.

idag har jag demonstrerat, sovit och sett på fear and loathing in las vegas. älskar solen.

lyssnar på detta. är lite seg.


RSS 2.0