lovely fantasy.

känns som att flyga på marken. gillar den här dagen. försvann in i en dansföreställning. rörelser. och allt annat blev lite dimmigt. gick i solskenet till frisören som var jättesur. bitter och arg på mig för att mitt hår var så slitet, om jag ska lyda hennes råd är det bäst att köpa ett lager med silkesdroppar att gömma mig i tills jag dör. jag ska inte lyda hennes råd. irriterad på mig för att jag bad henne klippa hela luggen och inte halva. men jag gillar henne ändå. sen vandrade jag vidare till nästa möte. henne gillar jag mycket. en otroligt vettig människa. mötet klart. så flaxade jag glatt därifrån med hjärnan som dansade med tankar på en imaginary dog. som fyndigt nog heter fantasy.

och när det gäller skolan, en annan dag låter bra!

kliar fantasy bakom örat. hen behöver aldrig matas. pretty.


svarar mentalt, hör du?

rökelse och musik. brev och dagboksblad. en blå sammetsrosett och tack.

fin helg. kulturnatt. kultur och kul tur. spelningar, dans och teater. inbrott på ett tak. viska. röd stuga. snurra, flyga och ramla runt. ännu ett tak. konstmuseum. bekanta på toalett. studsar. solglasögon i mörker. mörkt. in i lägenhet. very important person i det hemliga rummet och krossat glas. jag är som en jävla vattenpipa hittar jag i fimpar och rosor? vaniljläppbalsam. blått en stund och massor snurr. fötter mot asfalt. ny lägenhet. skumt. hiss och ned igen. tillbaka till tak. girlanger och stjärnor. förlorad cykel. hällde i den. vandring hem och fysiskt på fredag.

söndag.

och idag. underbar kväll. dagen bet mig.

ständigt uppsnärjd. äter smultron på ett strå.

ett stycke teaterlärare spelade in allas röster för några veckor sedan. idag lyssnade klassen på min. "det var den bästa sommaren i mitt liv."

har omedvetet accat att sommarlovet är över.

jag trodde att jag skulle ruttna och dö. men jag lever. och har inte ruttnat. fast det är kallt och mattelektioner plågar mig.

smultron. smultron. smultron. fortfarande smultron. smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron smultron.

det bara växer mer smultron.

har en dag. dag. en smultrondag. just nu med bob hund.

ständigt uppsnärjd.


det är lite dimmigt.

lovade ju älskling.

det är lite dimmigt. genom mina glasögon.

känner inte efter med händerna. föredrar att ramla.

ramlar ändå mjukt.

faller genom dimma som jag färgar hur jag vill.

snärjd vid det.

behandlar den så kallade verkligheten som en illusion. för det är den ju.

föredrar dimma. föredrar att ramla.ja ja ja.

jag har det bästa livet. fullt av hemligheter. ord. betydelsefullt svammel. tomt på längtan, men samtidigt: längtan. händer och ögon. brev. lovely secret stuff.


ögon hand försvunna.

söker efter ett slut i ögonen. vi ser bara ögonen. handen. länge. länge. länge. den stumma musiken slår våra redan kalla och skakande händer ur balans. ditt ansikte förvrängs. våra ögon. våra ansikten. våra öron. du släpper min hand. det måste vara du som släpper och reser dig upp. skakar. jag sitter. skakar. skakar kvar. musiken tar slut. rinner bort från öronen. rinner bort från ansiktena. rinner bort från ögonen. släpper greppet om vår illusion. vi ser bara ögonen aldrig igen.

om det är nej så går jag.

jag ska inte tvinga dig.

lämnade allt. begav oss mot huvudstaden. buss.

kollektivdrömmar om uppsala. alla nakna. en halvt fri själ. klyven mellan flummigt och stabilt. jobbar på bank och "studerar filosofi". en mytoman. för balansen. hångelreunions. rökelser och poesi.

plötsligt framme i stockholm. vatten och gröna lund. väntan. väntan. matväntan. panikäta. panik. underbara, blödiga, fina, fantastiska the ark. jag som knappt lyssnat på dem. fantasin besegrar verkligheten.

natten. förvirring och alltid dessa engelsmän. förstummande möte på plattan. magisk natt. där lämnas den till fantasin.

morgon. hallmattan, poesi. försvinner. frukost på tuben, miserabel på en trappa. möter alva igen. café string. eva och lova igen. alva far hem. beyond retro. annat. döden. bussresa. sorgligt med bussar. norrköping och nytt äventyr. uppsnärjd.

vägra vägg känns för självklart. så nära så avslaget. men någon kanske behöver påminnas.

vägra vägg.


det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte hittar hem.

men det gör jag. tror jag.

brillianta bob hund.


femton sekunder av allt.

har en sagolik dag. borde filmatisera olika sekvenser ur mitt liv. för mitt eget och andras nöje. korta novellfilmer.

femton sekunder av allt.

vilken ljuvlig dag.

imorgon blir nog fantastisk. flyr till storstaden.inte för att det hade någonting med saken att göra.


föreviga allt bedårande.

andas ut. lycklig över att vara jag. 

det är ganska lovely. förtrollande värld.  


gör så den glittrar för mig.

lördag kväll. knasterlamavän sebastian. kulturhus. svidande plånbok. häng. awkward möten... finare möten. speciella möten. antastande möten. flyr till alva. dumma gödande clara. pinsamt. skorpor. bob hund. glittrar. ytterligare en stackare. leker. somnar. vaknar. nekkad cykel på spårvagn.

träffade linda och carolina idag. chillade (lånat från en viss person). dansade.

hemma nu. duscha snart. sova sen.


the lovely way.JAG ORKAR INTE VARA ENSAM MED MIN JÄVLA VERSION AV VÄRLDEN.

kapitulerar omedelbart eller dör.

lyssnar på Parken – Glittrar.

bestämde mig och alva klippte min lugg. vi vandrade. sen dansade vi. nollorna blev ettor. lampor. citron. cigaretter. pussar. glitter i taket. bara pussar. jag måste bara skratta. kan bara skratta. åt hela kvällen. så bra. kärleksförklaringar. frida, cigarettdödaren. på slutet sentimental. för första gången sentimental.

kvällen då jag blev som mary med luggen.


på vår fest får du gå endast utan inbjudan.

bli aldrig som oss. bli värre.

bästa bob hund. sämsta jag idag. jobbig dag. fan. fast meddelandena underlättar.

jag är inte alltid glad. det är därför jag ogillar klämkäcka människor (ja, jag vet att de har känslor). imorgon kommer jag vara glad.

skulle vara skönt att flyga utan att flaxa. och utan att falla. det är nog därför hans är så lovely.så vackert. surrealismen, vendela.


inget slut.

blev det inte sommarlov igen? ni bara lurades.

att vara lycklig i telefonen och att anteckna i en lagligt stulen bok varför. om man skulle glömma någon gång. knasterlama.

åh jag är alldeles snärjd. vi väljer vår verklighet.

dansar druvor DIG.

blommor på brinnande fartyg och sms från turkiet.

jag mår så bra.

du skrev dej förr.

det är dig jag skriver om DIG.

uppsnärjd i det blå.lovely.

försvunnen.

hej. jag är ledsen. min älskade svarta, lilla hårrosett har lämnat mig. den sågs senast till någon gång under augustifesten och den har inte, som jag hoppats på, dykt upp i något dammigt (nej det är inte dammigt eftersom att jag är pedant?!) hörn. så, om någon ser den lilla stackaren skrika efter mig någonstans skulle jag vara evigt tacksam om du ville överlämna den till mig.

saknar den.

hejdå.


svarta linjer.

klarar inte skolan med awkward teaterstunder och räta linjer. räta linjer. tänker varje gång på svarta linjer. kent. och så är jag borta.

hittills är psykologin är underbar. har inte varit så fokuserad på en lektion sedan min pluggisperiod i sexan.. eller sedan stolincidenten på samhällskunskapen i nian, men det är en annan historia. psykologi.

försvinner nu. för inlägg om skolan suger.RSS 2.0