terpentin.

har haft en väldigt trevlig afton med sjuke laman nils och stora laman sebastian. nu tänker jag skryta om presenterna de gav mig...


rysk folkmusik och evert.och... ett strykjärn/cykelstyre/stekpanna/shotglashållare.

klart vägen är min

hej fullt upptagen med att leka med julklapparna fick en lp-spelare av mor och far lycklig tjej får låna massor skivor av far nu tänker jag vandra ut i skogen i höstvädret i julmyset
oh susie.håhåå mysigt.

flamingoskit och grötjävel.

varför är ni så små?

och omgivningen fortsätter äta av mina armar. jag trängs in i varje hörn, dras mot de kalla golven. ånga kommer och försvinner igen. sugs in i golvet. golvet äter ångan jag andas.

helgen, nyanser. målat mycket, musik, släktmiddag, lägga pussel, måla igen med människor hos alva. vinterpromenad i morse. nästan snö.blåval i ögat.

talar om världar och de finns i olika former. allt har sin värld och såsom jag inte kan se din så är även min stängd för allmänheten, även för dig, min vän. någon gång ska vi släppa fram strömmarna, vindarna. visa upp våra inre stjärnor. för någon. tillgången till dina strömmar, vindar och stjärnor, skänk mig. slutets stjärnor knyter ihop. aldrig mer möjligt att spränga upp barriären. glöm inte vad vi sa om tiden. jag vill att du samlar din armé. du väljer ut soldater noga. rustning på. tiden går i cirklar och i en spegel ser du mig göra detsamma. vi ses i det vi skulle kalla framtid.


så jag blev en bätelkät.

jag är trött och glad. har varit ett dansande lejon hela dagen. det tar på krafterna. kom hem till mor och risgrynsgröt.

glad för att jag är jag.

helgen har varit bra. har dansat euforiskt. bugg och robotdans slank in. tyvärr varit dum mot en vän, vilket inte känns så bra. vaknat med älskade deatheaters och ätit glass till frukost ungefär. sen inte lyft ett finger. sagt nej till allt på kvällen och såg på tillsammans. vaknat igen och dansat på scenen. lejon. som en bätelkät.

jag blev en bätelkät. raawr!


oj jag känner allt som händer.

det är roligt att dansa i skumt mörker.

allt är som vanligt.

månen vill se jorden. sträcker sig över mörkret.
slåss mot nattens moln. play pause repeat.
enorma. blockerar. månen dör ut. vaknar upp.
molnen exploderar runt hörnet. allt är som vanligt.
nu är det nog slut. och det förblir ingenting.
tills ingenting blir sitt rätta jag, någonting.
molnen exploderar runt hörnet. allt är som vanligt.

skeppen passerar igen.

jag är superglad. massor anledningar. jag är fortfarande sjuk. men jag gillar mitt rum.det här måste ju vara en av doorarnas bästa låtar.

pepparkakor och lp. imorgon.

har sett filmen tillsammans nu.karaktärerna. lovelylovely.

har ingenting att göra med filmen. men leo.i guess its you and me. <33333333333

nu ska jag måla eller sova.

whröfff... eller bara något ljud.

lever på tabletter. de lurades och jag försökte. kändes som att jag skulle svimma på filosofin. hemma känns allt bättre. the doors. målar målar målar. igen. snyter mig. jobbigt.
 
nu. that 70s show.

fuck yeah.


RSS 2.0