rosa och blöta skor

konstigt att jag helt plötsligt är så sugen på att blogga.
 
idag har jag varit i skolan. jag pluggar matte 2b på komvux. det är roligt med ekvationer men grafer är inte lika kul men helt okej. vi ska ha delprov nästa onsdag så jag måste plugga massor. läraren ser ut som en sömngångare och är inte så inspirerande och har inte så mkt koll. jag står ut för att själva matten är kul. när jag klev av tvärbanan idag på väg hem började det regna hur mycket som helst så jag blev dyngsur och fick tvätta mina skor som luktade lite äckligt.
 
imorgon ska jag provjobba på stadsmissionen, tack vare sara som tipsade, jag är väldigt nervös! och så ringde esspresso house och sa att jag ska provjobba där också nästa vecka. jag vill verkligen jobba på stadsmissionen! hoppas mina skor torkar till imorgon bara för jag vill inte provjobba i klackskor (har inte överdrivet många skor).
 
jag har börjat älska att promenera! helst genom stan, brukar efter jobbet gå från strömkajen till i alla fall tc och ta pendeln där ifrån. det är härligt kallt just nu! jag har svettats så mycket i sommar när jag har promenerat och det har varit jobbigt. igår gick jag ända från tc till liljeholmen där jag mötte upp mira och köpte sköna bh:ar. det var jättemysigt att gå så långt och titta på alla hus och människor.
 
jag har inte vant mig vid mig själv riktigt för förut var jag så annorlunda. när jag satt på jobbet häromdagen dök två gamla bekantas ansikten upp i min lucka där jag säljer biljetter. vi småpratade lite. dom var precis som dom varit tidigare, lika trevliga och härliga. jag har inte varit så trevlig och härlig. min hjärna blev liksom knäpp för ett ögonblick när de gått därifrån och jag tänkte "oj dom måste tänka på hur mycket jag gått upp i vikt nu". sen tänkte jag varför tänker jag ens den tanken? det här är jag och den jag var förut var en mindre välmående person och jag längtar inte tillbaka och jag älskar att jag gått upp i vikt.
 
jag brukar inte ha så mkt framförhållning men jag längtar till haloweenfesten på gula villan för att jag ska få se theo spela med paint sniffing survivors.
 
mamma var här och hälsade på i lördags! vi gick på vasamuseet, vilket jag längtat efter hur mkt som helst. det var inte så kul som jag hade tänkt tyvärr. men mysigt att vara med mamma.
 
ikväll har jag pluggat matte och pratat med älskade vendela!!
 
nu ska jag snart sova även fast klockan är ganska lite.
 
god natt allihopa (hela högen followers)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

gu va glad jag blev när jag såg att du börjat skriva igen! och så fina saker du skriver. lycka till med matten, det låter fantastiskt kul. kram julia

2015-09-25 @ 05:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0