ännu ett superintressant blogginlägg!

hejsan!
 
i dag har jag jobbat på stadsmissionen, det var kul! lite flummiga personer som jobbar där. känns som helt rätt jobb, älskar ju att sortera saker och snacka med mysiga kunder.
 
i natt drömde jag massor mardrömmar och theo berättade att jag hade vaknat i en svettpöl och desperat frågat vad jag skulle välja innan valen tog slut. jag sov jättedåligt och somnade hur sent som helst för att jag hade druckit en redbull och en hel fanta (ur cocktail-glas) på festen hos becka. gick ifrån att vara sömnig till att bli jättepigg. hade väldigt kul på festen men var tvungen att dra väldigt tidigt :(
 
har antingen jobbat eller varit i skolan i sex dagar i rad nu nu. har noll lediga dagar resten av månaden. håller på att bryta ihop lite. vill åka på semester! men har nog råd å göra det så fort jag får lite tid! smaskens!
 
jag har inte rökt på två veckor och planerar inte att göra det något mer! för nya grejen snus kan jag tacka pojkvän brus!
 
varför har jag inte en blogg som rimmar... enbart? det vore väl... rart?
 
nu ska jag på game of thrones titta.. om jag filen kan hitta..
 
hehehe
 
 
 
 
 

drar ut mig vid fönstret

redan fått upp antalet besökare! inte kunde jag tro att alla väntade med spänning på mina fantastiska blogginlägg!
 
provjobbade på stadsmissionen idag, och fick skriva kontrakt direkt. känner mig grym!
 
nu känner jag för att titta på någon film, vill se interstellar! men jag har sett den två gånger och väldigt nyligen. jag tycker om den jättemycket. ibland tittar jag och theo på film. han vägrar se på interstellar med mig om vi inte ser the warriors först. jag orkar inte se the warriors.
 
jag saknar pappa supermycket. jag vet inte när jag kan åka till norrköping. och så vill jag hälsa på i berlin, och i gbg där frida och vendela bor och så vill jag åka på semester med mamma och viktor.
 
jag tänkte egentligen lägga upp lite bilder från i somras som jag tog med min engångkamera. men jag insåg att jag har haft riktigt kul vid typ fyra tillfällen. jobbat så mkt i sommar och mest mått dåligt. men nu börjar jag må bra igen!!
 
 
hejdå.
 
 

rosa och blöta skor

konstigt att jag helt plötsligt är så sugen på att blogga.
 
idag har jag varit i skolan. jag pluggar matte 2b på komvux. det är roligt med ekvationer men grafer är inte lika kul men helt okej. vi ska ha delprov nästa onsdag så jag måste plugga massor. läraren ser ut som en sömngångare och är inte så inspirerande och har inte så mkt koll. jag står ut för att själva matten är kul. när jag klev av tvärbanan idag på väg hem började det regna hur mycket som helst så jag blev dyngsur och fick tvätta mina skor som luktade lite äckligt.
 
imorgon ska jag provjobba på stadsmissionen, tack vare sara som tipsade, jag är väldigt nervös! och så ringde esspresso house och sa att jag ska provjobba där också nästa vecka. jag vill verkligen jobba på stadsmissionen! hoppas mina skor torkar till imorgon bara för jag vill inte provjobba i klackskor (har inte överdrivet många skor).
 
jag har börjat älska att promenera! helst genom stan, brukar efter jobbet gå från strömkajen till i alla fall tc och ta pendeln där ifrån. det är härligt kallt just nu! jag har svettats så mycket i sommar när jag har promenerat och det har varit jobbigt. igår gick jag ända från tc till liljeholmen där jag mötte upp mira och köpte sköna bh:ar. det var jättemysigt att gå så långt och titta på alla hus och människor.
 
jag har inte vant mig vid mig själv riktigt för förut var jag så annorlunda. när jag satt på jobbet häromdagen dök två gamla bekantas ansikten upp i min lucka där jag säljer biljetter. vi småpratade lite. dom var precis som dom varit tidigare, lika trevliga och härliga. jag har inte varit så trevlig och härlig. min hjärna blev liksom knäpp för ett ögonblick när de gått därifrån och jag tänkte "oj dom måste tänka på hur mycket jag gått upp i vikt nu". sen tänkte jag varför tänker jag ens den tanken? det här är jag och den jag var förut var en mindre välmående person och jag längtar inte tillbaka och jag älskar att jag gått upp i vikt.
 
jag brukar inte ha så mkt framförhållning men jag längtar till haloweenfesten på gula villan för att jag ska få se theo spela med paint sniffing survivors.
 
mamma var här och hälsade på i lördags! vi gick på vasamuseet, vilket jag längtat efter hur mkt som helst. det var inte så kul som jag hade tänkt tyvärr. men mysigt att vara med mamma.
 
ikväll har jag pluggat matte och pratat med älskade vendela!!
 
nu ska jag snart sova även fast klockan är ganska lite.
 
god natt allihopa (hela högen followers)
 
 
 
 
 

"och på torsdag ska jag på en andra dejt med flummarn som lärde mig snusa och som också gillar tom hanks och som tror på att kurt cobains själ är i min kropp."

 
 
har inte skrivit här på typ ett halvår! nu kom jag hit ändå för att jag kom på att jag saknade det ikväll.
kommer inte ihåg hur jag skriver här.
 
jag har jobbat på djurgårdsfärjan i typ 4 månader och är trött på sexuella trakasserier, därför ritar jag skämtteckningar som beskriver hur jag skadar gubbarna rejält. det är mitt sett att hantera aggression tydligen.
 
förresten så är jag tillsammans med flummarn som lärde mig snusa och som också gillar tom hanks och som tror på att kurt cobains själ är i min kropp. det är väldigt kul men nu hinner jag inte skriva mer för vi ska titta på dokumentär!!
 
jag skulle skriva något helt annat och lägga upp någon skojig bild men jag får lov att återkomma, det blir skoj!

RSS 2.0