oh susie

komfortzon, balans, utveckling, metodik
 
har världens bästa lärare i ledarskap, han heter ola och har batiktröjor och batikstrumpor eller en enhörningströja. han verkar ha upplevt mycket och jobbat med mycket och med mycket människor.
 
jag köpte massor kläder på en loppis vid hornstull igår. var där med frida och konrad. och tre singlar! (kolla på bilden). sen var jag på grillkväll med nya vänner :P
 
 
 
har på rasterna idag diskuterat mens, stånd, tuttar och att ragga. en säger "alla killar tycker mens är onatuligt.. eller jag menade... konstigt" och "alla killar skulle få stånd om saras tuttar skulle falla ur" och "vem min tjej är? tuttar, långt blont hår typ". samma kille tycker att gratis mensskydd borde vara en självklarhet. och funderar på att lägga sin röst på f! i rikstadsvalet.
 
jag är lite förvirrad men tänker lämna detta.. här.
 
 PARENTES:
(jag har långsamt insett att döden kommer. inte att jag dör. men jag har alltid haft en falsk föreställning om att ju äldre man är när föräldrarna dör, ju mindre ont kommer det göra. vad är det för skit?? och det kommer hända om inte jag dör först. min mamma har sagt att det är värre att förlora ett barn än en förälder. vad är det för skit också?????? det är väl lika jävla skitigt. och mina framtida döttrar kommer att dö! som kommer växa upp i en mer förstörd och snart död värld. (deppen). )
 
det är val snart och jag är ganska jävla orolig över hur det blir.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0