lite skamsen morgonpromenad på odenplan är haltande glädje

valet tänker jag inte skriva om jag har kramat ur varje ord där.
 
jag har en osunt bra relation med mina klasskompisar. som alla är så jävla udda på sina olika vis. skrattar mig genom nästan varje dag. åt en meter långa pinnar, åt arvid, åt varje jävla samtal, åt kontrollbehov, åt inger naken i en dunge, åt per-henrik och min relation, åt manlig osäkerhet, åt töjp, emils suckar och åt skämtet om dejtingappen "tilda" som spårar ur mer och mer för varje dag som går.
 
i lördags jobbade jag, var på svartklubb, på slakthuset och efterfest i fruängen. igår hade vi friluftsdag i skolan, och hela klassen åkte till tantolunden och fikade på en porrig filt och drömde oss bort till ingers glänta. sen drack jag och sara öl och vipps träffade vi två killar som hon kände, som tog med oss till john ajvide lindqvists releasefest (coolt?!), sen satt vi på carmen och fick jag taxitur.
 
idag var jag och sara lika bakfulla som vargen i emils egen historia om rödluvan. men det gick stålande och över all förväntan bra att hålla i teaterlektionen för en annan klass på skolan. alla var så glada. att se en blyg stackare i början av lektionen, som knappt vill säga vad hen heter i leken "tilda tandtråd" och tänka lite "ojoj" för att sedan överraskas totalt av samma person som blir helt crazy och inlevelsefull i övningarna var helt fantastiskt!!! det gjorde mig så otroligt varm i hjärtat och stolt över mig själv och mina klassisar.
 
oftast skriver jag nog här när jag är glad och saker är soliga och roliga. så får det väl vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0