auto

är lektant, 4 våningar duplohus, myror, dinosarier i lera. och är krasslig medan grannen borrar högt, morgon till kväll. i alla fall så fort jag kommer hem. det var tråkigt när jag skypea med eva idag. tillslut ställde jag mig på en stol och dunkade i taket med min hårborste. *arga grannen*. borrandet upphörde inte. ingen respekt. det är ju hav mellan mig och samson.
 
 
mår inte så bra, tänkte att shoppande kunde muntra upp så nu har jag en ny kjol och en ny tröja. jag manekängade för mamma nyss. jag tog en omväg på en kyrkogård, såg en döing som hette cliff och en annan som hette clementina. undrade om jag kommer ligga i familjegrav eller ej. och började fundera på vart jag lagt mitt testamente (som jag skrev när jag fattade att jag kommer dö en dag, tusch i olika färger, typ endast gosedjur nämda) sen tog jag på en kladdig gren och undrade vem som förgrep sig på vem. av oss. jag eller grenen.
 
jag tänkte också att luggklippande kunde muntra upp. jag blev snygg i håret.
 
jag möblerade om mitt rum igår efter jobbet. vill stänga in mig i levande ljus och ljusslingor.  sen sa trollkarln att jag skulle dricka öl med honom "alltid på min nota". jag sa nej.
 
och att jag tänker tillbaka så mycket oroar tydligen. jag försöker bara få allt att makea sence, därför tänker jag. jag vill liksom:
 
 
därför sorterar jag i lövhögen. och för att vad ska jag annars göra? jag passar på medan jag har tid. galenskaperna sker ju i nästan alla möten med människor pga mitt snurriga sinne.
 
just nu tänker jag på ett dåligt hejdå innan s-bahndörrarna ständes. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0