so lets party like you mean it and throw your motherfucking hands into the air and the horns and the flutes go

 
Medans mina brallor, mina kryddor
mitt möblemang, min lägenhet allt tillhör dig
Om du så vill


känner mig inte så fruktansvärt hopplös! har fått jobb i tallin, och haft 4 lyckade jobbintervjuer denna vecka. varav en på tyska (!!!!!!) över telefon. även om jag kanske får negativt svar från det tyska cafét så är jag bara lycklig över att jag klarade intervjun!
 
blev förvånad idag, var på jobbintervju på ett telefonförsäljarföretag. alltså jag blev förvånad för att det faktiskt verkade kul och seriöst (?!) med endast få utvalda medarbetare som var skitduktiga (intervjun avslutades med att jag fick lyssna lite). folk var drivna och higfiveade och klappade händerna åt varandra liksom? och chefen var najs och "ville inte säga något i förväg men". (lyrisk över bl.a. min teaterbakgrund ((när händer det i jobbsammanhang??))) jag vet inte vad jag har för psykos just nu men det verkade kul.
 
lyssnade på "nej jag tar ett jobb på första bästa ställe läderfotölj och egen telefon" senare.

var på biblioteket (som jag för tillfället tömmer) och lånade massor tyska böcker, haha kafka på tyska som ljudbok?? aspretto men asbra!
 
är medveten om att jag bara pratar om jobb och tyska just nu. vilket säkert är skittråkigt.. skitsamma, "dansa samba me mig" och "ja e bra"
 
ikväll ska ludvigs 21årsdag firas, först med släkt och hemmagjord pizza i åby. sedan ska han, viktor, oskar och jag packa in oss i en taxi (wtf?) och åka till stan och kLubba. läste mitt horoskop i morse: "ett renoveringsarbete av något slag är förestående. din frispråkighet kan ge dig problem." helvete om man jag nu ska tro på min analys. inte för mycket alkohol ikväll :S men jag vet ju hur det blir när pappa är närvarande på fest. "GROGG!" jaja finns något som heter självdiscipln.
 

hahah för att återgå till i ondags, i bilen med pappa och vendela!! "nä, tilda har sagt att hon vill vara med när jag knarkar första gången". HAH no comment på det. gå i fängelse gå i fängelse utan att passera gå<3
 
OK nu ska jag baka sockerkaka till firandet ikväll!
 
 
 
 
åh detta är så bra och så mr larry!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0