på murriga skeppet

funderar på om jag ska ta ett jobb i estland. i tallinn. så sjukt random. men där har jag ju varit och det var ju kul. ölen var god, jag smygrökte i parker, shotade tequila (för första gången, kanske?) och allt sprutade ut genom näsan och jag kände mig ocool då. köpte en tröja för 70 euro (knäpp turist.....??).
 
 
idag är en jobbig dag punkt
har mest sovit och haft ont i magen, mens-schmerz! ja men det är söndag och hinsehäxan har jag läst ut. herregud vilket nagelbitarmaterial. jag älskade boken ännu mer än serien som gick på svt. skullle vilja skriva en recension men jag har ingen energi idag.
 
roar mig med att kolla igenom dukument jag har på min mejl. ganska intressanta grejer. typ evas aslånga brev med skoltips och kollektivinformation när jag funderade på att plugga i stockholm i... ettan? hahah hon skrev svar i mitt namn till feministveganska kollektiv. <3 hittade novellen från kursen skapande svenska och tänkte usch nej. fast så läste jag den i alla fall. och klapp på axeln tildasjuttonår för den var så bra. nästan en tår/ett ångestskrik i slutet av läsningen. när jag skrev den där måste jag varit så jävla fosterställning i duschen.
 
jag blir ju bara sämre och sämre på att skriva, jag vet inte varför. jag kunde inte sova någon natt härom sistens. jag såg monica z (BRA! och vera vitali i en biroll, åh älskar hennes röst...), skrev en novell, såg en till film, adam och eva för att den verkade sövande dålig men jag somnade ändå sju på morgonen den natten. det var det värsta!! ja men det var ju novellen ja. den skrev jag. jag skriver ju aldrig noveller längre. vad skulle jag säga om det?
 
sova mer kanske, inga beslut om intervjuarejobb i tallin ikväll....
 
bis morgen bis morgen...........................
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0