om dörrkarmarna och om a damn serious man who who does fuck around

läste i en gammal dagbok nån sömnlös natt häromsistens. skrattade högt åt en del stycken. andra stycken är typ klamra-sig-fast-vid-dörrkarm-ångest.
skrattar åt:  "kan inte sova, har tråkigt, försöker tänka på något annat än ****. så gjorde en lista på alla jag hånglat med. ska jag skriva dem här? kan vara bra att ha koll på. ska ju trots allt ha ett underbart hångel-reunion i mitt sexkollektiv när jag studerar filosofi i uppsala. heck yeah."
klamra-sig-fast-vid-dörrkarm-ångest åt två sidor där jag bara beskriver hur äcklig jag är.
skrattar åt "********* ringer. säger att han inte ångrar något och att han menade allt han sa. att han inte fattat varför han inte gjort det förrut. IM SO CONFUSED. eh. jag sa inget vettigt. fan. hur hamnade jag här?" för att jag fattar ALLT nu ahhhhahahahah little me
klamra-sig-fast-vid-dörrkarm-ångest åt när dagboken blir mer och mer matdagboken.
frustskrattar åt ambrose sms:et (som jag skrev ned i min dagbok?????????) "...U know im no boy so im damn serious man who who does fuck around.. accept my love..." HAHAHAHAHH DOES FUCK AROUND fortfarande kuL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klamra-sig-fast-vid-dörrkarm-ångest åt när matdagboken blir sifferdagboken "söndag: 350 kalorier måndag: 625 kalorier (ångest) idag: 330 kalorier"
lite skratt åt "HAR MASSA PLUGG OCKSÅ MÅSTE FÅ MVG PÅ FILOSOFIHEMPROVET HAR TVÅ DAGAR PÅ MIG" skolan<3

nä men för det mesta vill jag klappa mig över huvudet och säga att något kul kommer faktiskt snart att hända. jag minns att jag bläddrade framåt i dagboken alla nätter jag skrev och undrade "vad kommer hända på den här sidan?". jag slutar skriva i den nångång på våren 2012 och då skrev jag mest om "bättringsvägar" och festande. typ min fest "och alla ba SPYDDE" haha ehee nej inte BRA
fast sista inlägget då jag inte skrivit på jättelänge är i november och då vill jag ändra på mig
"jag kommer bli ******* skriv om ditt liv. så ser du vad du behöver ändra på och vad du ska ha kvar"
sen skrev jag livet för stunden om de saker jag inte var nöjd med och jag ändrade nog på en del, fram tills nu. kan man ju se med facit i hand. (fast så rörde jag ju till orörda sköra delar som man får sota för i efterhand, i guess thats life)
jag vaknade hos pappa idag. jag tog med ludde ut (mina föräldrar blir så förvånade) på en promenad. "när var du ute senast?" "vet inte" "fast jag vet ju inte när jag såg solen senast". vi gick över gamla skolgården (höll på att skriva kyrkogården) och tittade på barnen som två syskonpedofiler. på något underligt sätt gissade jag rätt namn på hans framtida barn "cassiopeia". sen visade han på vilken hemsida jag ska lägga upp mina teckningar på och när han skjutsat mig hem sa han "bye nerd" och jag tog det som en kärleksförklaring, för han säger aldrig något snällt när han väl säger något. fast han är snäll.

******************************************** = censur såklart
 
 

min framtida dotter lollita gjorde jag på kuriosa, sen gick jag till jobbintervjun och i den illaluktande baren med den skumma gubben som kollade in min rumpa och jag erbjöds praktikplats. vänligt men bestämt ska jag ringa och säga nej imorgon.
 
har min framtida dotter gevära också. fast jag är så besviken på min mobilkamera alltså!! fuck no yeah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0