ett inlägg om kepsar

pappa är en bra storyteller. igår berättade han om sin gamla kompis som bodde på djurön. han backade ut från sin uppfart. när han skulle börja köra mot stan fick han inte ur backen. så genom hela djurön, och landsvägen till stan och genom stan, dit han skulle, backade han.
 
lika bra historia som (arga) gubben som körde iväg (arg) utan framdörr på bilen med en golvlampa på passagerarsätet. (hörure skank!)
 
aja farsan alltså. han bjöd in mig till fika på sitt jobb efter min körlektion idag. "studiebesök".  träffade hans omtalade (inte positivt) kollega, som jag bara träffat en gång förrut, han hjälpte också till när pappa skulle flytta för några år sedan. minns att jag inte gillade honom. i alla fall tog vi i hand och han frågade vem jag var. jag sa att vi hade träffats en gång förrut när pappa flyttade. då sa han "jaha, jag kände inte igen dig, du ser riktigt bra ut numera".  (wtf) sen kom det fram att han var sverigedemokrat (wtf).
 
pratade med therese igår. hon beskrev oslo såhär:
"men ja, annars är oslo bra, alla, som inte är sönderkokainade, ser sådär fint välmåande ut. och jag råkade tappa en yoghurt på innergården förut, liksom en stor youghurt, som expoderade över den nytvättade och nystädade asfalten"
verkar bra. saknar henne.

ska va i stockholm imorgon å fredag. pirr.
 
har färgat håret, men det syns inte på bilden.
-.-
 
en snyggare bild på mig som frida tog när hon va här och hälsade på mig:
(hahah)
 
 
mm nu tappa jag skrivflowet....
 
hejdå det va inge
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0