bananflugornas härskarinna

vi hade en så kallad exposure-övning i skolan idag. den gick till så att man skulle "ta in" och betrakta på stan i två timmar. så imorse åkte jag till slussen och strosade runt, satt på en bänk. alla sinnen på helspänn! jag tjuvlyssnade så mycket och funderade på vart människor och djur var på väg. jag strosade till medborgarplatsen och satte mig på en bänk vid en rökande tant som talade i telefon.
 
"...hon ser ju ut som.. som en prostituerad. ja men du vet alltid de där svarta linnena och brösten väller över!.... hennes iskalla blick... men jag var inte full eller dum.. ja, ni är ju syskon...jag sa: "lisbeth, jag ljuger inte".. hon skulle ge mig 10 000 spänn om jag sluta röka så hon rår ju om mig vet du... men det sket ju jag i... (tänder ny cigarett)... ja jag träffade en tjej som hade en tibetan... vi tog en promenad.. den var ju så olydig så barna grät...men jag kommer ha pli på den där rackarn... hon är 40 men hon har röst som en tonåring"
 
hela eftermiddagen har vi reflekterat över vad vi upplevt. älskar skolan och dessa dagar som inte är likt något annat.
 
jag träffade tim på väg hem från skolan, så vi tog en skogspromenad och hittade sjön igen. gillar att jag har en promenadkompis. sen blev vi hungriga och gick hem. livet på "elevhemmet" :)
 
 
har gjort ett pärlhalsband som det står bananflugornas härskarinna på!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0