nu kom vendela

mina drömmar skrämmer livet ur mig
 
en tysk kvinna sa att jag pratade helt jävla obegripligt
 
alltså mardrömmar
 
på lördag åker jag
 
ritade estitiskt icke tilldragande
 
Bajs
 

"En snorkelfisk, nej EN ORM SOM KOMMER LFYGANDE GENOM LUFTEN OCH ATTAKERAR :O

Den biter i Tildas öra, sen slingrar den sig runt nedanför allas fötter och väser, äppleäppleäääääääässhhhhhple"
 
/ vendela
 

boy when you got that hairdo they´re not gonna call you

mår för bra för att ta tag i saker (som att packa PLZ GÖR DET BARA)
 
 igår gick jag och sonia och kollade på the original trio. skrattade så jag grät och blev upphetsade av konstiga miner. jag tyckte att sonia skulle gå på dejt med trummisen. han berättade om en barberare som färgat hans skägg med henna. fantastiskt stelt. sen gick vi, sonia och jag, och tog en kvällsmacka hos mig, jag skjutsade sonia till berget på cykeln. sen testade jag sensuell bibelläsning. en punkt på listan. nu kom jag hem, luktar svett, orkar inte ens bli fräsch, ska träffa melker en snabbis. känns som sommarlov. det är så sjukt varmt!!!!!!!!!!!!
 
 
 
träffade en tea igår, vi gjorde halkan tillsammans. hon ska också flytta till tyskland på lördag, så vi satte oss i en park och pratade en timma. typ bra samtal med främling. och jag flyger fram, sätter mig ned på en bänk och skriver, för jag har mycket att skriva, känner mig lycklig och full av kreativitet och typ allt är drömskt. jag kanske är en vampyr.
 
 
 
den här låten är helt sjukt fin. så otroligt fin. det är inte bandets egna video men jag tyckte den var fin.

om det är jag som är ond är det kanske en glasskopa i hjärtat jag känner

bara hemligt.
är glad, lite yr, känner mig hög, ligger bara och känner mig darra, känner mig odödlig
 
men också jätteledsen.
 varför nu livet varför
 
 
 
jag älskar kylskåpspoesi jag vill också ha det!
 
vill ha mer men det är slut, jag lämnar landet, känns som det känns när man säger något man velat men inte vågat säga länge, det känns som att falla. för något sjunker från halsen ned till fötterna som vill fortsätta genom marken.
 
 
det var ett fint pastapusspretentiöst dygn
 
godnatt värld

.

god kväll

melker och jag hade grillmiddag och nu har vi vinmys
 
jag visade denna
 
 

melker ger mig inte cigaretter, det är bra. melkers cigaretter luktar godast. alltså, jag nöjer mig väl med passiv rökning.

känner mig excentrisk. det plågar mig. (inget med rubriken att göra.)

llsls

juste i fredagsnatt drömde jag att skinsgänget (drömmer om skins igen..?) intervjuade mig. sen gick jag ut ur rummet men hörde att de pratade om mig. nån av dom sa till pandora och cassie att de måste akta sig för att bli som mig. för att jag var skvatt galen typ. sen var jag och cook på en lekplats, och han var jagad av något läskigt gäng som ville åt honom. jag försvann bakom en lite stuga, kanske för att gömma mig. när jag tittade fram igen satt cook i ett traktordäck (såndärn i sandlådorna som var nere i marken). gänget var borta. han ropade på mig och sa att jag måste hjälpa honom ut därifrån. så jag sprang fram och drog ut honom. så sa cook att nu ville han att vi skulle ta in på ett hotell. jag sa ja!
 
sen minns jag inte mer.

god humor är felanvändande av citationstecken och att självdistansen var godare för tre år sedan än för två.

är så jagad av gröna och röda prickar.
 
min hud kokade igår, eva och jag parkhoppade hela dagen. till kvällen hade vi massor energi och gick till berget.
 
irisbild
 
det här hänget spårade ur i barbröstad förfest hos iris. tove tog en bild på min armhåla.
 
 
galgen<3
 
vi traskade sen till världens. jag attackerade ingrid väldigt mycket. och var väldigt drunk. (alkopeaken)
 
 
haha <33
 
efter att ha trängts vid bord och på toalett så gick vi till karateklubben. sjöng prästens lilla kråka med therese i knät, båda skadades när jag tappade henne. min hand blödde lite. det gjorde mig inget direkt. här var vi på toan.
 
 
vaffanculo.. xD xDDD
 
jag var tydligen "försvunna tilda" under nästan hela tiden vi var på karate. känns bekant. jag såg liksom eva&iris och melker lite flyktigt ibland. som strömmen i badhuset, man hinner bara le och skrika "hej" sen är man nån annanstans. hånglade med en jag tyckt varit snygg länge, och det var länge sen jag dansgolvshånglade tänkte jag på. och det är inget jag direkt saknat (bara hångla dansa hångla dansa), fast lite skoj. jag sa hejdå, vi ses.
 
jag blev sexuellt ofredad på dansgolvet så jag blev väldigt arg, och det höll i sig lite hela kvällen tyvärr. jag knuffades och hindrade mig själv från att slåss men jag ska fan inte behöva hämnas för det ska inte hända. jag har aldrig blivit tafsad på förut. det förstörde nog min kväll lite. jag gick ut och krävde en cigg och sen gick satte jag mig på ett toalettlock och tog fram jämna pengar till ännu en öl.
 
och sen upprepar det sig och jag kan ju inte lita på någon. för dumma killars bekräftelse är alltid så mycket viktigare än mig. men ingen lurar mig med en minneslucka igen. den här gången säger jag ingenting. och jävla killar på det också. jag presenterade mig såhär igår "hej, nej, håll dig undan, jag är en bitch". kanske är jag lite för dömande gällande killar och män. jag är bara så fruktansvärt trött. på att se hen tråna efter såna jävla svin. tydlig varningstriangel har jag satt upp, spring bara rakt in i den. jag håller för mina öron, jag vill inte höra saker andra tror att jag vill höra. ärlighetärlighetärlighet det är så otroligt viktigt.
 
jag dansade med så många fina människor igår. och jag dansade själv. så himla fint. jag vill bara vara i fred och fri.
 
efterfesten spårade ur i en orgie.
 
och egentligen tror jag att jag är kär. jag jobbar på mig själv faktiskt. bit för bit eller epok för epok.
 
sur men glad, för jag har haft en jättefin helg med eva och förfesten, världens och det mesta av klubben igår gick inte av för hackor.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen
för ett vidsynt liv precis som vi
och din morsa var lycklig igen med nån ny kille igen
dom stod och pussades på balkongen
sen en vecka senare var det inget mer med det
hon stod och rökte och skrek under fläkten
"jävla karlar varför ska det vara så förbannat svårt
och ni två hör på se upp så att ni inte också blir såna jävla svin"
 
markuskrunegård
hela dagen
bakismusik
 
 
 
 
 
 

håll min cigg

eva sover i min säng, vi gjorde annies kvälls höjdpunkt igår. mamma, ewelina, viktor, eva och jag drack vin och pratade. sen tog vi en nattpromenad och hamnade på fest med främlingar i en halvtimma
 
somnade 5 kanske, vaknade halv 9.
 
lika bra å plugga i solen.
 
mävaffan
 
ska till värmekyrkan ikväll.
 
jag tycker att jag är ett geni fast när man kollar noga har jag glömt glasögonbågar och händer hit och dit hehe
 
 
 

leöringöoq3ngcräkmäpq3

jag drömde en mardröm i natt!
 
jag var på något slags läger i blekinge. min pappa var där som klassförälder verkade det som (fast det var ingen skolresa..). jag visste inte hur många dagar vi skulle vara där. det var ett stort gammalt trähus med en trädgård med en gräsmatta. vi var fem tjejer som skulle dela ett av rummen, på övervåningen. min säng stod mitt i rummet, pandoras (från skins.....) stod parallellt med min fast intill väggen vid fönstret. det var andra dagen på det här lägret och alla skulle ut och spela brännboll på eftermiddagen men jag ville ta en tupplur, så jag var ensam i huset och i rummet och jag la mig i min säng. först sov jag gott men plötsligt började jag känna någon som tröck med sina händer mot mitt bröst. och mer och mer. så brottades jag med ett spöke! (det var ASLÄSKIGT). tillslut kom jag loss och sprang ut ur rummet och nedför trätrappan till ledarna och de andra som nu satt och drack öl ur kannor och det var mörkt utanför fönstrerna nu. jag satte mig med dem och berättade vad som hade hänt och en av min rumskompisar sa att det hade hänt henne i natt, men att hon inte var rädd. hon varnade mig för att spöket var elakt och kommer börja visa sig mer och mer för mig. hon hade sett spökets ansikte och det var vitt, kallt och fruktansvärt. en av ledarna hällde upp ett glas öl åt mig som jag halsade direkt. jag sa att jag måste åka hem för att jag var livrädd. en av ledarna skulle åka uppåt i landet ikväll fast hon sa att jag inte fick åka med. jag vände mig till pappa och sa att han måste skjutsa mig hem men han sa att han hade druckit öl och att han hade ju faktiskt släpvagnen på bilen (?). jag och pandora satt uppe längst för att jag inte ville gå och lägga mig. hon sa att vi kunde skjuta ihop våra sängar. sen skulle vi lägga oss, men först var jag tvungen att kissa och jag var väldigt rädd för toaletten var stor och hade flera rum och var mörk. pandora ville inte följa med mig. det sista jag kommer ihåg är att jag gick vilse på toaletten och hamnade i någon läskig källare med röda väggar.
 
uhhh :'( det blir så uppenbart vad den handlar om när jag skriver ned den :S
 
har samma pressade känsla i kroppen som jag hade när jag var sju år och låg efter en sida i matteboken
 
"ringa in tre kritor"
 

fåglar, flundror, rävar.

drömmer mycket nu. och har en ny dagbok.
 
igår sprang jag runt strömmen. lyssnade på makthaverskan två som jag fick av melkåanni. det gick snabbt. kanske inbillar mig men det känns som att jag flyger fram för att jag inte röker.
här är jag för ett år sen snart, saknar att va smal.
allt är dumt i huvet.
 
idag har jag klippt mig. hos frisör alltså! hon gav mig tips för att få fram mina naturliga lockar. det var mycket trevligt, jag nickade och log.
 
efter att jag kört ska jag träffa therese idag. för första gången sen nyår och då tänker jag att tiden har gått fort. 
 
jag vilar lite i solen på balkongen, det gjorde jag för ett år sen också. mina ögon är röda och geggiga varje morgon. pollen<3
 
 

spår

 
två till precis som jag själv. vi hade dansat till you never can tell, sjungit i skogen och liftat. som på bilden. bästa gänget.
 
åh det är så ensamt jämt.
 
näste helg kommer eva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska plugga tusen i veckan så jag kan koncentrera mig på henne.
 
gick ut ändå med melker, annie och sonia igår. det var typ min roligaste kväll på länge. så mycket dans (till you never can tell), allsång och sen fick vi skjuts (liftade) hem. låg och garva åt "sked åt alla". 
 
snart ska jag och pappa köra släpkärran till landet. kul.
 

röda trådar.

 
väderledsen. jag kände att jag var för glad. på toppen känns det skakigt. igår bröt jag ihop på viktors toalettgolv.
 
har lyssnat på pet shop boys, för jag fikade med nils igår, det var mysigt, vi hade inte setts på en lång lång lång tid.
 
viktor bjöd på smörgåstårta och mig på varma mackor på födelsedagen sin. det stod en ros på bordet. vi planerade ett spontant firande (bara jag och pappa förstod ironin) av morfars 80årsdag (hela min familjochsläkt fyller år på samma gång) och sen pratade vi om tyskland. pappa och viktor och jag ska roadtrippa ned till min ö (ja! slipper tåg! för de ska köpa tysk alkohol). ja men det är så sant och påriktigt och snart. och jag är så stressad. pappa gav mig en intensivkurs för körkort i födelsedagspresent. har en bra körskola och bra körlärare med vassliknande spretig mustasch. sen måste jag göra klart ansökningarna.
 
röker och tuggar tuggummi. (tack julia :-) för afrikanska cigaretter) mer än vanligt.
 
pappa och melker kunde inte förstå varandra i lördags. pappa är aldrig deppig/ledsen.
 
han fattar liksom inte grejen med det.
 
så vill jag va. (ska bli)
 

orm

drömde förresten en så vidrig vidrig dröm i natt. jag var på någon slags buffé och i en skål låg det levande sniglar och gröna ormar i olika storlekar. jag åt en liten snigel för att vara trevlig men något eller någon, kan ha varit annie?, jag skrattade med brottade ned mig så att jag liksom lutade mig mot bänken skålen stod på. den välte och alla ormar började kräla över mig och till, smala små gröna ormar, till och med in i mina näsborrar. jag drog ut dem och gjorde mig till en boll i hopp om att de bara ville passera mig. sen minns jag inte mer.
 
jag vet inte vad ormdrömmarna betyder! de är lite återkommande för mig. sommaren mellan ettan och tvåan (gymnasiet) drömde jag massor om ormar. läskigt och jobbigt. ankan spelade ju snake igår men nä?

blev äldre än 19 tillslut

 
här sitter jag och kämpar typ. har fjärilsklistermärken och gårdagens smink i ansiktet. fräsch i övrigt. igår fyllde jag liksom 20. jag skrev högskoleprovet på dagen, rastade med konrad och teodor. träffade en tant när jag tappade bort mina vänner. på en bänk i solen satt vi och rökte och pratade.
 
sen blev det kalas för mig och viktor, med mat, släkt och vänner. annie och melker. och så hoppade jag till dörren när jag förstod att det var vendela-flundra som skulle komma. pappa sjöng och spelade obligatoriska sången "mammas mage den växte.." jag orkar inte tycka det är pinigt längre. och så delade han ut rom och cola-groggarna. clara ringde och sjöng. jag fick påskliljor av vendela <3 massa bra presenter, känner mig bortskämd, mycket. jag kan inte hantera presentöppningarna. av odd fick jag koskenkorva, så att vi alla kunde dricka screwdriver. den är typ slut nu. långt efter midnatt satt alla viktors kompisar och mamma, melko annie och jag och talade politik. hetsigt och kul. vår utgång gick dåligt. herbamare och det slutade med att melker, annie och jag låg i en fnissig tre-sked i min säng till morgon. en missbildad hund och "la familia!!!" *dör* jag målade lite. pratade också om rymden och parallella världar och vilken annie gick till cromwell, vilken annie gick hem och sov. annie var en del av hamburgaren i min säng istället.

aja. asjobbigt att vakna med kläder och smink. men det var det värt.
 
vi har sagt hejdå. jag och mamma har städat. kommer bli rika på pant.
 
festen är över, ätit rester till frukost <3
 
 
 
 

RSS 2.0