forever changes

har bokat kollaruntefterjobbochboenderesantillberlin nu
 
blir bra
 
skitglad faktiskt
 
ska tacka nej till skolan nu bara
 
måste sova
 
nu
 
 
känns kaos målar kaos
 

emmaboda

det var svettigt och skitigt och folk går snabbt när de är fulla.
festivallukten i kläderna, sjuka odörer på bajamajorna, ultimat att kissa med en cigg.
fick en ölburk dunsad i huvudet på mig på far & son, blev blöt och det gjorde säkert ont men det gör inte ont om man är bedövad och dansar till far & son.
the germens and my joke with the point and the bin and simon and neon and the nature the fucking fucking nature "please speak english with the germens" (argt fejs)
jag var bitter och alla var virriga jag var bitter jag har blivit gammal.
 
jag gifte mig och sonia var min best man, otrogen på självaste bröllopsnatten.
kvävas i tält på morgonen, två tubar tartex tandkräm och intimvåtservetter.
harrypotterherman och jag vet alldeles för mycket om varandra nu, det blir kul på jobbet och jag fyllemessade tobbe att jag nu gift mig och att herman mår bara bra.
långsamma dagar med kråkbohår och frida sov som ett spikrak som ett grässtrå.
ligga ner i skuggan med en cigarett och när man sätter sig är man gräsig så man skakar av det och sedan lägger man sig igen.
sonia gick på rosévinsdejt med han som sålde soppa.
eva skjutsade mig i en kundvagn på hushålls-nej-husvagnscampingen.
 
starkcider bästa festivaldrycken.
vårat packningstält blev tröttare och tröttare för varje gång vi såg det sista natten och helt plötsligt var det borta! stulet! ivägsläpat! sen kom det tillbaka, fast upp och ned, jag var väldigt full och väldigt obekymrad.
första natten med annie och marqus och vi följde lukten och jag sneade.
chillen och hängmattan och vattenpiporna och indiantältet där det kastades herbamare runt en.
toffelolivia och fittcamp nära campet där alla var höga och bara sa att de var höga i.
världen som sonia upptäckte och den var vacker, killen hade fin poesi and i translated it to english so that the german would understand, kanske var en mindre bra idé.
 
promenad blev sitta på bardisk.
de fina i skogscampet och regnet som smattrade som om onda häxor fingrade på tältduken, bara en kort skur på hela veckan.
en kille bad mig och sonia kyssas och jag skrek "stick ditt jävla äckel" och sen skrattade vi elakt åt hur rädd han sett ut.
 
texmexsåsen som brände upp munnen och paniken.
asfull och skölja munnen med vatten och tandkräm och röka en cigarett samtidigt, nygift.
haffet som ville strypas.
sista natten som var helt bäst kärlek till människor och "powernap" och gå upp och fortsätta festandet halv fem på morgonen.
general knas och dansa till elektro/balkan helt underbart.
 
varmt vin i år igen, lipsylen smälte i tältet och allt var så varmt att baccardidrinken var lika varmt som nudelvattnet.
fear and loathing-campet med lustgas och glowsticks.
"mjukost" "mm mjukost" "AEHE FYFAN VAD ÄCKLIGT MED MJUKOST"?
jakten på någon som ville byta den skitäckliga skelettölen mot något annat, köp inte skelettöl! ALDRIG!
asglada softa-killen.
 
planerna på att bajsa i handen och smeta över manshoran, men det löste sig.
en kille betygsatte tjejer som gick förbi honom och blev en larv av sovsäck och silvertejp.. det var skumt.
"ursäkta? har du en cigarett att bjuda på?" hela festivalen, jag är en jävla parasit.
nu orkar jag inte mer minns inte mer eller vet inte mer, inte mer rödvin
 
 
 
 
 
åh
 
 
tillbakavilltillbaka
 
 
 
 
 

emmaboda

 
 
 
mer än så orkar jag inte säga om emmaboda än.
 
jag är glad men jag vill tillbaka NU, typ som att jag bara åkte hem och tog en dusch och packar nya kläder

fuckyeah

 
denne helg har varit strålande. i fredags flängde jag och therese (och lite vendelaa) och drack vin i det överexponerade gömstället. fridas fest festlig!
 
lördag, ny GUL mobil <333, melko å olivio å solberg. på kvällen träffade jag annie och sonia och gick till en lägenhet så här såg det ut:
 
 
 
hahaha alltså MÅ SKIT ÅÅÅH? hahah drinkar drinkar DRINKAR!!! hahah.. agnes hade fest sen och påväg hem bröt vi oss in på himpabadet och BADADE :) träffade lando och harry potter, sov i ivans lägenhet på golvet med teo, skönt golv. upptäckte imorse att min bror bor ju i huset intill så gick dit och snackade skit, rökte rosa blend, fick saker och rosévin. jag gav honom en bärs innan jag gick. fantastisk bakispromenad hem, nu sitter jag här! ska börja packa till emmaboda nu!! och ska på teater med mamma om två timmar
 
är skitglad
 

harry potter

 
 
 

bränd gärna varm macka

efter jobbet fram till sömnen:
 
julia och jag   julia och melker och jag   melker och jag
 
lyssnade som vanligt på la woman på vägen hem, då handlar världen om mig och alla ser på mig
 
tänkte på melker och "ska vi dra?" "ja" efter två minuter och tjugo hej för att allt som låter högre än att vi kan prata, spelar ingen roll om vi har något att säga för tillfället eller ej, ska hålla käften
 
please dont drink so much im worried that you will die
 
 
fuck it sova
 

life is more than things i said

vem ska man tro på när allt är så här?

var i stockholm i helgen, är misstänksam och paranoid och det blev inte bättre av att mina ögon blev röda, tv:n skulle vändas och jag vågade inte gå in på toaletten på tc, de skulle mörda mig! sov hos annie i lyxlägenheten i liljeholmen. ville hänga mer med frida bara, och ellen!
 
om lite mer än en vecka är det emmaboda och där var jag för ett år sedan och det känns inte så lång tid sedan fast det var annorlunda alltihop, melker ringde mig när jag satt på tåget dit med eva och sebbe och frågade om vi skulle ta en promenad och jag blev lite smickrad för att vi inte var så nära än då. och sebbe försvann och jag letade efter ville och sa "vi ses nästa år på emmaboda" till uppsalapojken som var helt fantastisk när vi låg i mitt tält och pratade sista natten men värsta fjanten i uppsala sedan. jag hade regnbågshår, det har jag typ nu med, var i spinkigaste laget, tror att jag är lite spink nu med. koma i ett år kan hipsterpojkarna tro. lever för emmaboda. nej jag har faktiskt haft alla möjliga färger sedan förra årets emmabodafestival
 
nu är jag red gold and green
 
 
 
 

ja

ledig idag. vaknade sunkig. igår åt vi pizza och hade vinkväll. jag, melker, melkers mamma åsa och melkers faster annika. det var en storslagen balkongkväll!
 
 
 
 
ska röva runt i stockholm i helgen, so long!

<3

melko flänger å far idag kom han hem och jag mötte honom vid station
 

oh tilda why is it so hard to swallow your pride and be afraid of darkness i dont see no harm in a little lie but so you started find it out on your go-o

 
oh tilda when excactly did you learn that way to succes was just to shut up and burn you´ve got nothing to say or play you do you do what they ask you to oh tilda why doesn't it make sense to live by the stream and always defend yourself from its loopholes and its broken walls you've got to learn how to walk
 
 
 
 

frusssst

 
jag fungerar numera. hämtade en blomma med melker igår, det var ju oklart om den kostade tio eller noll. jag planterade den i en park.
 
jobbade idag. kände att jag blev polare med rödskäggochpiprökarmannen. han gillar också bob hund :) vet inte om jag blev polare med hermansomserutsomharrypotter... vi blev ensamma en enda gång och jag visste inte vad jag skulle säga för att bryta tystnaden så jag utropade bara "du ser ut som harry potter!". han blev förvånad, vilket gjorde mig förvånad...  han ser ju ut som harry! han ÄR harry!! :O
 
well well
 
 
 
och jag är så trött så trött nu
 
rave och dopp i fjärran
 
 

RSS 2.0