kaos i kollektivtrafiken

drömde att jag gifte mig i natt. kom på att jag behövde brudtärnor i sista stund och sen sprang jag över torget med vit korsett och svarta jeans, hoppade in i en husbil och där var tobbe och sen skulle jag gifta mig och jag tänkte bara att jag ville vara själv.
 
mintumblr
 
sitter och färgar håret. igår lekte jag och vendela.
 
 
tjofläng.
 

 
 
 
 

tre jävla år och en sommar senare

 
skins, olle, pms
 
har skrivit på kontraktet för lägenheten i berlin nu. sjukt. bättre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge, sa teaterjohan i studenten-filmen. det sa han bra. i övrigt sa väl ingen något bra och hur stod jag ut i tre år. pms-kväll ikväll men jag insåg nu hur fri jag äntligen är! eller snarare hur cp-skit-dåligt jag mådde på gymnasiet och hur ofri jag varit. har inte hunnit tänka tillbaka på det under sommaren. först lunginflammation/cocillanadunkel sen jobba-sova-jobba-sova-jobba-supa-sova-jobba-sova-jobba sen emmaboda där jag bestämde mig för berlin istället för folkhögskola sen jobba och supa (mest hos bro-team) jobba sen berlinresan där allt fokus låg på att skaffa en framtid i staden (och att ha lite kul). detta är min andra dag av att inte göra någonting alls (förutom att jag fått mens och varit grinig mot min omgivning och köpt tre cd-skivor (new order, kraftwerk, wu-tang clan), ett nagellack, ört-te, akrylfärger och en duk). har fallit ur manivinden men den kommer ju alltid tillbaka, då blir jag skitglad igen! nu är jag inte skitglad. varför skulle jag kolla på den där filmen? den sög mig bara tillbaka till studenten. hade bara kunnat skippa studentveckan och tältat/flytt landet och ätit hummusmackor. det är lätt att vara efterklok (eheeee?). var bara patetisk och bekräftade allas fördomar. varför tvinga i sig alkohol när man mår skit. tvångssupa för att klara av att hänga med människor som inte gillar mig och som jag inte gillar. studentnatten med lois och melker vill jag dock inte säga något illa om. det var en fin natt. 
 
imorgon ska jag få lunch. och så ska vi boka flyg. 11 september. sen ska jag leka med vendela!
 
-------------------> känns skönt att vara reko <---------------------
 

love loft

SKA FLYTTA TILL BERLIN I MITTEN AV SEPTEMBER DET ÄR VÄLDIGT SNART! ska bo med olle, det är skitskumt alltihop och brazilienkillen mr martyn frågademig i berlin på baren över öl och herbamare om jag inte var livrädd livrädd livrädd och jag var helt lugn jag tror det går bra. har nu varit gift i en månad. giftig. kommer bo i kreutzberg, skitcentralt vid hermannplatz. bara söka jobb som en tjackad iller så går det nog bra.
 
förresten var resan till berlin så himla fab. nej inte fab. mer skanky, ofräsch och trash. morran: "you look like a junkie" haha dementorn.. åh australien soul mate jac! och brazilien guy mr martyn! vi hade så kul i källaren på hostelet varje natt. förfest till klockan 3 och sen inte komma ut på klubb utan bara ha skratt-nojja och rulla herbamare. allt är öppet hela tiden och allt är fantastiskt. klubbade faktiskt en kväll hehe, var på golden gate tack vare tjejen som följde oss dit och fixade så vi kom in och lärde upp oss.
 
på dagarna var jag ensam och kollade lägenheter och promenerade och kände mig otroligt hemma. tunnelbanesystem och josef fritzl-lägenheter (skiträdd). vi pratade så mycket engelska att när det bara var vi fyra, jag, ingrid, therese och lydia så pratade vi engelska. therese översatte vad lydia sa på svenska till engelska så att jag skulle förstå. vi blev klämda av en toalettdörr och var helt tysta. "göm knarket i trosorna och spring till HÖGER". varje kväll började och slutade i källaren. jag och ingrid höll ut längst fredagsnatten och lördagsnatten. till morgonen hade vi allsång i källaren, svensk musik och blev nostalgiska hehe... sista natten satt vi på en gaybar med mr martyn, pratade ganska mycket om kärlek och skrattade och rökte och drack öl. sen källaren och jag minns att ingrid kollade klockan "oh its six o'clock! we are supposed to get up in halv an hour!" det fick mig att däcka brevid några oskyldiga fransmän i soffan på hostelet. sen var therese och lydia så irriterade på mig och inkan som fortfarande var helt skeva när vi skulle till tåget. ingrid hade ny dialekt och ville äta sina inlagda mandariner.
 
lydia blev alltid full på sitt vin och therese ville ha en vegetarian bear och ingrid på en sand pile och lydia har bara sett mig trött, hög eller skitfull.
 
jag flyttar snart så orkar inte vara kryptisk.

fest!

har inte skrivit på länge det går fort nu
 
det har varit så glada helger och jag har nu en dag kvar att jobba sen åker jag till berlin och kollar boenden!
 
har åkt karusell med melker och herbamare som förra augustifesten det var så kul och läskigt.
 
han jag gifte mig med på emmaboda och var otrogen mot på bröllopsnatten är min pojkvän nu vilket var ett skämt från början. jag är skitglad med honom och vi har sex varje dag.
 
igår söp vi jävel. jag träffade olle och herman efter jobbet och så köpte vi öl i överflöd. så kom EVA!! :P så glaaad. Mamma, eva, melker, annie, olle och jag åt middag och spelade alfapet.
 
vi satt under trädet.
 
sen på taco bar. var fulla och melker och olle kom överens. efter det så gick vi till ivans lägenhet.
 
min man
 
 
eva är stört vacker
jag och herman hånglade det var hett
och olle och herman hånglade det var hett
 
 
annie!
 
bill skarsgård
 
gammalt hederligt toahäng med rakhyveln
 

och jag tänkte på munhygien
hångel och deep talk i badkaret som var lite blött
 
sexiga
 
sen fanns det en skitrolig bild på min bror och olle när olle var urflippad. men den kommer inte in i datorn. skitsamma.
 
det var kul jag mår bra. jag fotade massor.
 
 
 
 
 
 
 
 

okontrollerat

rap1sts in berlin<3
 
det är soligt och regnar, typ som jag, på något sätt i norr samtidigt som jag befinner mig i högsta grad i söder. jag vill lyssna på alla låtar samtidigt och jag undrar om dem på jobbet märker.
 
som sagt söder och norr, eller norr och söder. öster och väster verkar bara bestämma om det är natt eller dag, de står för nyans. innan jag somnade i natt såg jag en skyltdocka i ett skyltfönster, dockan låg i bitar på golvet, i någon slags makaber ställning vid första anblicken. men i bitar. och jag tänkte om jag tar med mig alla till andra sidan. och där vaknade jag upp, hade varit omedveten om att medvetandet flytt iväg i dröm. jag kom inte ihåg det förrän nu och skriver ned det nu. tror det hela hade med norr och söder att göra. för i förmiddags var jag så medveten om att jag var i norr och om hur otrolig och smart och fantastisk och vacker och frän jag är. sedan slutade morgonsolen att skina över lunch och det var molnigt och kallt när vi satt ute och åt på husets södersida och plötsligt hade jag flugit ned i söder, dunsat ned och så var jag lättirriterad, ilsken och mörk under ögonen mörk i ögonen.
 
det är soligt och regnar nu i alla fall. skitsamma egentligen, jag ska snart sova. har målat ett självporträtt igen efter jobbet. det är akvarell och blekt och fräknigt (fräknarna syns dåligt för det gör dom ju även fast många säger att jag är fräknig, har liksom aldrig lagt märke till dem)
 
 
tobbe säger att den som kan skillnaden på var och vart kommer att få dansa med berlins vackraste pojkar.
 

drunk kids

fulla tilda din jävla jävel. i fredags var det kubb, annie, melker, munken med melker, hejdåfest hos clara, fullaste paret, världens och sen träffade jag MÅ SKIT ÅH-ivan/theo/nisse och tove och så sonia sen och så söp vi och gick till himpabadet igen och jag hotade att slå ihjäl det oförskämda äcklet, så blev vi av med honom (jag tycker inte om våld ((jag ÄR skit-pk))) somnade där igen, skulle bakishänga med bror som bor granne. däcka på hans soffa i tre timmar, sen åkte jag i jeppes bil och svettades i sammetströjan. sen kom jag hem och ville inte tänka på fulla tilda (så kallad bakis-ångest). tog cykeln till naturen och lyssnade på den andra världen-programmet och ritade. jag drack en fjantig malibumjölkslurp i kärleksparken och det var mysigt och mr martyn är gas-pundare hehe, sen söp jag ner mig på cristians fest och det var fint med lite klassåterträff, sen lyssnade jag på radio hela vägen till k7 där danne svettades och så drog jag med therese till MÅ SKIT ÅH-hemmet och där söp vi sen trodde jag att jag skulle dö, efter nära döden-upplevelsen mådde jag bättre och så gick vi och sen sa jag hejdå för jag var lite utmattad, idag åkte jag och mamma och badade och jag målade på stranden nu är jag skittrött som vanligt. borde sluta supa hela helgen och göra någe vettigt istället, typ VILA!!??!?
 
 

ingenkommentar
 
Cornelis Vreeswijk – Ballad på en soptipp

innan dess kanske det blir bättre

men bra lär det aldrig bli

självporträtt

 

RSS 2.0