vi fortsätter spela rock&roll men vi håller på att dö.

 
har kirrat jobb å är lycklig. men mest för annat.

så ärligt oärlig.

no time to skratta nervöst nånsin faktiskt och ber jag någon hålla med vad är det som då bryter tystnaden.
 
sättet att hantera både knipor och möten. suveränt. nej jag vet inte.
 
ärlighetsros. tackelitack. så ärligt oärlig.
 
fortsätt simma fortsätt simma. men det är ju lätt för en fisk utan minne att säga. hm. där kom jag tillbaka till det där. allt skulle ske i en rapid takt liknande en surrealistisk dröm. tackar jag ja? livet minus rastlösheten som uppstår. hm. fast det finns en slags svaghet för de rastlöst förvirrade ögonblicken. då jag inte har den blekaste aning om vem jag är och vart det är så bråttom. de är nog inte hälsosamma. så är det ett utmärkt sätt att leva? nä jag stannar utan svar. återkommer. är bra på att röra upp sånt här.
 
är sjuk. läser mest i skräck och avsky i las vegas. och hostar. och sover och äter på knasiga tider. mår fett bra i hjärnan. saknar bara målandet. mina penslar har dött en våldsam död. ack och ve.
 
 
pandora<33
 
 
 
 

"om jag hade varit hög hade jag trippat sönder av att kolla på dig"

det är superduperroligt med sommarlov. smultron all over the place å mycket yolo xD röker för mycket cigg men det känns helt okej för att det är varmt ute. början av veckan var jag ju olidligt låg men jag blev botad. mycket ölande och lite elände. parkhäng och äventyrande varje dag.
 
jag är superdupersjuk och laman ertappade mig i min sjukdomsklädsel och drog med mig på äventyr igårkväll. fin midsommar med tre fester på rad. glassade runt i poolen hos någon jag inte känner. så blev det efterfest å den var mysig med mycket trevligt snack, lite oväntad och tämligen smickrande skönsång, mystisk chokladdryck och intensivt cigarettrullande. åkte hem med första bussen och morgonluften hade sin vanliga inverkan på samtalen. lämnade en ytterst våt stackars man i söder tull och begav mig hemåt. fortfarande speedad på kaffet jag druckit, såg skins sen blundade jag några timmar.
 
jag kan konstatera att fylla två dagar i rad när man är genomförkyld inte är en bra idé. men kul är det!
 
det här sommalovet känns bra hittils. hulsfred var superdupernajs liksom. och jag och mamma drar till krakow så småningom. så är det emmaboda ju! och veckan innan det är jag superduperpepp på köpenhamn. jepp. laman drar till london snart. gudars. jag kontrar med mina eventuella planer på helsingborg. där väntar vin, sked och säkert brödkastning... hm..
 
detta blev ett superduperlångt inlägg. inte sant? lånar en bild från lova. för jag vill visa hur snygg ja va på hultan.
 
 
hållningen är på topp
 
kramelikram
 
 

obalans balans. stadigt stadigt.

hultsfred, en genomrolig dröm. kärlek och fylla.

jag avskyr att komma hem, komma ner, vakna. blundar vidare och river ned det som redan ligger och skräpar på marken. jag har blundat så länge att jag glömt att jag står och trampar på det hela hela hela tiden. så kom det tillbaka. två koppar te. och vi sa att vi måste blunda för att leva. men jag skulle bara vilja glömma. om det inte kan bli bra igen.

men tack. för att vi blundar. och för att det aldrig kommer tillbaka när jag är glad. och för att jag aldrig ens tänker på skiten. tack hjärnan, för att du förtränger allt. tack för att du inte överanalyserar något.

men kan du gå och dö? lär dig om balans.

fuktigt saliv fimpar rosor sånt snack. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


ingensolmerkuriusvenusjordenmarsjupitersaturnusuranus

woooooooow jag SKA TILL HULTSFREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDD GAHHHHHHH MY LAJF IS ASÖÖÖÖMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  volontäris.

wow.

skulle rita solsystemet på min arm men bläcket tog slut vid uranus.

och i stockholm stannade jag i tre dagar och bland annat badade jag badkar.

bjudit människor på stan på min alldeles egna linsgryta med nkpg vego.

nu skiter vi i kronologi och plockar ut delar.skulle vilja ha ett minnessåll som dumbledore har eller hade han är ju död stackarn nämen här sitter jag å lyssnar på en ettrig shponglelåt *byter* men återgår till tanken om minnessållet som att äta smultron som jag skrev om i höstas för alla stalkers som minns då saknade jag sommaren något fruktansvärt den här sommaren kommer bli ännu bättre jävlar vad smultron kanske jordgubbar det kommer bli i minnessållet i höst

tänk att man ska på både emmaboda och hultan nuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag är så uppspelt att jag tänker sladdriga tankar. jag skulle behöva ett minnessåll.

ackåve för dessa blogginlägg men här kan jag vara hur fjompig jag vill<33


im going 2 strawberry fields.

lovely fredag. sov, målade, såg fear and loathing, åt. sen ett litet novellsnack som gick super. på kvällen gick jag till pontus där det var party. å kul var det. folk från norr på besök. laman blev swag på det lilla dansgolvet. tändare saknades. promenad och balmänniskor. snurrade runt, målade blommor på magen och pratade med pontus och adam tills det blev morgon. hittade tändstickor i ett hörn. fast då hade alla cigaretter gått sönder.

tror jag drar till storstaden idag. yepp wanna c samson. tåget går om mindre än två timmar. förresten har jag klippt lugg, det måste ni alla veta.


RSS 2.0