så nära kärlek man kan komma utan kärlek finns

lovely maja utmanade mig att svara på frågor upptäckte jag precis. så himla kul när jag ändå bara ligger å dåsar i sängen efter emmaboda.
 
1. var ser du dig själv om sex år?
då är jag tjugofyra år. antar att jag är på toppen då. snart dags att bli legend och försvinna för gott. kanske är jag en groupie eller så bor jag i ett sött kollektiv i skogen och dansar, hånglar och dricker vin och odlar gräs i garderoben.
 
2. vilka är dina favoritegenskaper hos dig själv? nämn minst tre. helst hur många som helst.
att jag är ärlig och stark och fett charmig. fast jag vet inte riktigt. jag kan inte heller säga mina dåliga egenskaper, jag har lite svårt att analysera mig själv faktiskt...
 
3. hur ser din drömbostad ut?
ett litet rum i ett kollektiv med solsystemet målat i taket och massor ljusslingor och så ska vi ha mysiga frukostar och vara supersnälla mot varandra :) eller i en husvagn i ett laglöst hippiesamhälle som reste runt hela tiden. det vore ju fett najs. festival för resten av livet.
 
4. i vilken stad/land?
hm, har alltid tänkt uppsala men vet inte varför. fast skulle samtidigt vilja bygga upp detta helt ociviliserat och leva utan el i en burrig djup skog. älskar london också.
 
5. katt/hund? säg hund.
hm vene det beror väl på
 
6. är jag snygg? säg ja.
yes
 
7. vad var det senaste du sa?
ta hand om dig
 
8. vad står det i ditt tredje senaste inkomna sms?
therese undra om jag var däckad och tyckte jag skulle höra av mig snarast.
 
9. vilken är din favoritdag i veckan?
på sommarlovet spelar inga/alla dagar någon roll.
 
10. vad gör du helst den dagen?
lever så att det helst värker lite.
 
11. nämn några mål du har i livet.
att ha jävligt kul
 
 

stumfilm

kollar på sebbes och mitt konstverk. storlamans del är två eller ett ansikte här ifrån. jag har gått en liten nattpromenix med melker precis. borde sova igen mig lite men fuck that nu vill jag skriva om emmabodafestivalen.
 
lite saker som flashar förbi i skallen och som inte minnesluckorna täcker. troligtvis inte kronologiskt. sånt är omöjligt. tåg, awkward tältuppsättningsprocess och våldtäcktsmisstänkt i fitt-camp. ravea loss på axlar till electromusik i en skog. krök-rök-lust-dimma fladdra inte fatta nått slåss för att inget känns, däcka.
 
vakna solsting seghet försöka piggna till faila totalt snefylla gråta på äng. a-lagare 4ever och nyktra till börja om må fett igen minns inte mer just nu. fult haff bodde olyckligt nog över gatan. bajamajor luktar inte najs.
 
leta efter ville. nån gång tappa bort bark i skog och mark. ramla över tälttrådar, landa som en banan med splattad pizza i handen. spelningar dansa borde chillat med ett random djur. garva. bete sig a-lagigt jämt. plötsligt hänga i campet långt borta med cissi-tjejen. sitta i kojahörnet och roa sig. minnesluckor dödar resten av natten. 
 
gunga till glesbygd´n. bli riktigt onykter till smk dansa som ett svin bli uppdragen ur moshpit och försöka flyga över publiken. camphängde antar jag. crystal castles var sjuka och jag var lycklig å dansdäckig. svimma i norrköping dö på fältet där jag var förföljd. rymma från livet finna snälla ponchomannen och dansa i kojan med honom och herman. inse något. nån gång kissa på en matta. kyssas under annan matta. däcka.
 
vakna men sen sova till sent snylta mat storlaman å samson drar hem. tilldelas avslappnande, spara till sen. cannabis är general knas business. dansa till bob hunds stumfilm och må så sjukt bra i skiten. skiten ersattes med färglada moln. se maskinen och dansa för att inte ses som våldtäcktsmannen. prata slicka paprikaost från martins knä. dela ut ville. hänga i pizzatältet och må sjukt bra kissa vart man kommer över. asnajs hängde där fett länge med vänner och random pundare. hitta frida och full tre apor. hitta inkan och supa upp tre apor spåra, träffa frej larsson och både han och jag var lika otrevliga. bästa vinpratet med inkan gå och dansa väldigt mycket oj det ljusnar vara sjukligt full fylla på ständigt, bjuda gratisvinet till alla som ville ha vid kojan. hitta orangetröjan. inkan haffa vi försökte rymma ut i skogen kissa lägga sig ner i mossa och skrika om knark till polisen. sitta på fältet ska till aids 10.00 på handen. orangetröjan tillbaka, må lite illa följa inkan till hennes tält. sen kramas och prata drömma och undra vad som var det riktiga för jag blir så jävla förvirrad. skeda i en halvtimma. kyssas och det var en snällis. vackert och tartex känna mig antastad av äckel-kaptenen. ragga skjuts och få åka med barbapappa. så sjukt varmt och trångt åtta timmar i bilen men samtidigt fett kul som lillasyster mellan herman och martin. drömma såna där drömma igen. bli urdragen ur bil under kisspaus och bilkö.
 
jag tror detta endast var en bråkdel av alla händelser men skitsamma det var så jävla kul nu somnr jag snart. å livet är så häääärligt.

står mitt i hopen vid övergångsstället och jag tänker vad dom andra tänker

wow vilken natt alltså. parkhängsklungor och håkan på en balkong. med mera. sista stoppet under denna natt var musikhuset. där tatuerade vi oss, jag och min manetulla-kusin therese med dom andra dudesen och födelsedagsbarnet däckade ack o ve. vill bara säga att det va skönt att tatuera sig, svårt att sluta. nu hör jag håkan såhär på den sunkiga (men ändå glittriga) morgonkvist. borde sova vidare men nu har jag vaknat. kört. borde tvätta av sminket och do something vettigt. idag blir en underbar underbar dag. först ska jag hänga med sebbelaman å göra nått exklusivt förslagsvis!
 
 

you drive like a demon from station to station

perfekt ff-vecka!! har haft kul. aktivitet: having fun. druckit mycket öl. speciellt igår för då var det fest hos mig. skoj var det och 53 kronor inkasserade jag idag vid pantmaskinen på lidl.
 
 
haha alltså...
 

but i dont really mind

 
  
 
tame impala och är ganska olydig kanske jag förstör mitt liv. fast nej.
 
verkligheten inramad i dröm alla våra parallella liv kämpar för att vara troligast jag har aldrig känt av de andra de andra har aldrig känt av oss ömsesidiga tankar som sönderplockas och dör på varsin sida av nån slags barriär
 
jag är alltid glad så här års i alla fall
 
 
 
 

hej mitt namn är alice

igår var en lång och glittrig dag. glittrade runt lugnt och drack kaffe i kärleksparken. hade tänkt glittra lugnt på mitt rum hela natten men melker tog mig ut på glitteräventyr. satt på berget och pratade. gick på en lång vandring genom den glittriga nattstaden. valde ut viloplatser och glittrade på. var extremt rädd för alice som inte glittrade lugnt. vi gick hem medan morgonen glittrade fram.
 
glittrigt.
 
 

glittra lugnt

defekt och slabbigt kom som på beställning. tack å tjoho. släktfest med lamabesök sen var jag a-lagaren på bussen och träffa therese å gjorde rosa och lila partyhår! sen klädde jag om till jultröjan så gick vi på kalaselikalas å dansa i creepy rökmaskinrum å snacka med ask him å massa andra. trevligt trevligt. kul och kul. hemväg och magnet-ulla. vi däcka till titanic på tessans soffa.
 
jag har solnedgångshåret just nu! blondt-orange-röd-rosa-lila!!!!!!!!!!!! wow, lovelyyyy!
 
det är sommar och jag är bakis och jag är glad. 

solnedgångsoluppgång

 
första kvällen i polen. rynek glowny. najs place im tellin ya. får lite mördarvibbar av mig själv på denna bild. sånt är kul.
 
tog typ inga bilder. inte ens när vi var inne i auschwitz. det var väldigt gripande. and thats all i have to say about that. (förutom: åk dit.)
 
den här bilden vill jag mest lägga upp för att förtydliga mitt lilaskimrande hår. jag och tessan ska jobba mer på våra hår ikväll. efter släktfest.
 
nu behöver jag något defekt å slabbigt för facking fan!
 
:(
 
:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAJ DE WÄÄJ GUYS!

träffade johnny i bob hund utanför blå huset igårnatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! höll hans hand länge å hans ögon var härligt lyckliga hahah... herre. han skulle hälsa till thomas.

alla moppar är mina.

det finns inga exempel i världen som får mig att förstå. det finns inga exempel i världen som gör att det blir bra.
 
lovade den rubriken. för den stämmer. rinner iväg och blir mer obegriplig. det är då jag inte fattar vad som är begripligt. välkommen till dimman.
 
jag behöver något snällt och konkret. helvete.
 
helgen var fantastisk. finns bara då tyvärr. och nu är allt förstört eller så känns det bara så. obegripligt begripligt. begripligt obegripligt snarare.
 
du är populär du är nyförälskad men folk hatar dig i hemlighet du är olyckligt kär du är på botten allting är på topp
 
tvångstankar bob hund ja jag såg bob hund igår. det var så himla varmt och lyckligt.
 
tvångstankarmelodi fan, varför?
 
tältade med brasa och ved. åkte bak i skåpbil när föraren var alldeles lucy. skulle man gjort så för ett år sen är frågan.
 
"finns det en så finns det flera 'aa det är ju fan sant'" var väl typ ett år sen. saknar å va 17<3 jag är för gammal för mig själv.
 
 
den här helgen har känts fett skinsig. eller hela veckan. på gott och ont, störda liv.
 
alla moppar är mina.
 
vägrar vägg
 
 
 

följ systemet eller dö dö dö det är kul

påmind om den fantastiska världen, ironiskt nog efter snett, men så perverst allt är. den fantastiskt perversa världen.
 
låg på en kall gräsmatta när allt började bli bra.
 
-
 
roliga dagar och kvällar är det. igår var bra. fast däckposen kunde uteblivit. faktiskt. annars var det väldigt fint och kul.
 
virrar runt och vet exakt vad som behövs. sa upp mig igår.
 
tänker bli superglad nu. det är bara att bli liksom. och sen är man. sen var man. sen dör man.
 
watching all the people                 die
 
 
:)

lev som en drottning, en helt naturlig följd av den borttappade tron och smörj in dig med rubriken, ger bättre skydd mot influensan än samtliga vaccin

åkte till borlänge i fredags och gled under stängslet till peace and loves camping. det var kul. meckarinnan. vip-entre till festivalområdet, sprang genom nån tunnel som ett ramlande lyckligt fån. såg kent och muncha thaimat och brända mandlar. minns hur jag låg i det genomvåta tältet och funderade över situationen. jag var en hamburgare mellan två bröd, varav det ena darrade. ett darrande hamburgerbröd. vilken syn framför stängda ögon. dagen efter blev man solstekt och så åkte vi tåg till sthlm och lyssnade på bob hund. vi sov hos fritzl(<33). igår åkte jag hem. hemresan bestod av bob hund igen. färgade håret hemma. blev knasblondt hehe... aja.
 
idag har jag jobbat :) jag har roliga arbetskompisar juu!!!! :D det är jag glad för. alldeles strax får jag träffa londonlaman!!!!!!! gaaaaaaaaaaad.
 
 
livet är fett bra och jag mår superfint och ska seeeee bob hund på lördag! åh
 

RSS 2.0