mm.

ja det var du.

haha jag gör ett helt inlägg om det. no life?

hejdå.

listan får oss att leva.

hej!

äter nudlar och tildas special. lyssnar på håkan. peppar showdans... snart så.

jag tror det är så. den ger oss erfarenheter som är mer eller mindre viktiga. älskar att känna livet nära. kunna ta på det. kan vara bra att ha en lista i såna här mörka tider...

är arg. vill vara arg när jag blir arg... jag tänker inte passa mig.

hejdå.

någonsin.

livets ljusa stunder.

hej igen!

jag lever verkligen under äventyrliga nätter, när jag inte fryser under solen påväg till underbara vänner och när allt toppar förväntningarna. den här helgen har jag levt. långt borta, min bror blev myndig och jag har myst med carolina och linda. och allt har känts. inte som den gråa, förutsägbara vardagen. hundskit och mystiska män som erbjuder skjuts, men vad gör det? de är precis som små misstag, saker man skrattar åt i efterhand.

ska ringa en vän. en udda vän. så.

hejdå!

ja.

hej!

linda lär mig lägga upp bilder. random halloweenbild.


hela världen är så underbar.

om man är korkad tom och glad.

hej!

snö har försvunnit under natten. mycket har hänt under de timmarna. men en ljummen natt. för jag frös inte och snö är borta. håkan sitter på väggen nu.

sigge är eva. kan vara bra att säga med tanke på förra inlägget.. kanske kunde misstolkas. siggeva sov här inatt.

idag fyller min älskade bror år.

om vi vore nära.

man ska inte cykla när det är minusgrader, lita på mig.

nu ska jag göra mig iordning, det är min brors födelsedagskalas snart.

hejdå!


stönigt äckel på min rumpa.

hej!

sigge är på min rumpa.

vi ska på fest nu, snart, om ett tag. så det blir något alldeles extra ikväll hoppas jag.

får hårmassage just i denna stund.... åhhhhhhhhhhhh. mmmmmmmm.

så har jag bloggat för idag.

hejdå!

föresten tog jag tag i mitt liv och kom i tid till första lektionen idag. framsteg.

påväg.

snart är det musikalövning.

hej!

imorse var det tredje gången det hände. ska skärpa mig, verkligen. varför finns tid? vem kom på att vi måste passa tider? det är jobbigt.

idag hände en rolig grej. sigge skulle ta ut sin ilska genom att kasta bröd (låter kanske inte jätteintelligent). daniel stod intet ont anande en bit bort. han fick en brödbit på näsan. detta framkallade ett så kallat asgarv. fnissar när jag tänker på det. fnissssss... och matpersonalen gick på att sigge blev laktosintolerant över helgen. det var en till rolig grej.

det här med induviduella valen är spännande. psykologi, filosofi och skapande svenska ska jag välja i första hand. hoppas....

det är ljust ute. såg i tidningen att solen går ner 16.03 idag. det är om exakt en halvtimma i denna stund jag skriver detta. en halvtimmes lycka kvar denna dag. nejdå.

ska försöka bli det jag vill, det är först nu jag börjar inse vad jag vill i livet. jag kanske har fel, men det känns som att mitt liv skulle vara så mycket enklare om jag ville bli något praktiskt, som snickare eller rörmokare. konkurensen inom teater och författarskap är så hård. ack. men det är det jag älskar, så det blir att kämpa som en dåre.

idag började en liten tax nafsa på min krunegårdväska. jag antar att vi har samma musiksmak.

måste dra. nu blir det sound of music-repetition i två timmar. 

hejdå!
 

tycker du den här tröjan är ful?

ja, svarar becca i rollen som känslokall läkare.hej.

imorse hände det igen. vad händer med mig? jag liksom struntar i tiden och tänker att det finns viktigare saker. men det är mitt liv. måste ta tag i det bara. varför kan det inte vara en ursäkt att jag satt och beundrade soluppgången och därmed förlängde min frukost-stund några minuter för länge för att det skulle vara möjligt att komma i tid till skolan? det funkar inte så. varför är inte världen mjukare? varför spelar tankar ingen roll? vart tar känslor vägen?

datorkunskapen orkar jag inte. strejkar för att sedan ångra att jag inte gjorde något. vad ska det bli av mig? men min hjärna förstår inte varför man ska göra något man redan kan.

men teater. lycka. speciellt när jag känner mig bra. så var det idag. teaterdagbok sen.

hela klassen förvandlades till konstnärer på kulturhistorian. fick ut musik på papper genom färg. älskar att följa penseln och att det inte blir något men ändå blir något. något abstrakt. älskar abstrakt. abstrakt finns. sen blev det till dikter och det blev kärlek. vi har kommit till romantiken.

franskan vill jag inte tala om. fast nu gjorde jag ju det.

fikade med lullen, maja och linda idag. espresso.. yeah. mysigt. och var inte trött efter skolan. jag älskar ljuset som kommer så fort det bara kan.

duon kommer bli grym. jag ska jobba på det idag, om jag hinner. är ju så kul, vill hinna så mycket. fast klockan är redan åtta.

ibland blir jag tyst när jag skriker. jag kan stänga av om jag vill.

nu ska jag äta kanske. eller läsa manus. eller spela gitarr. eller skriva teaterdagbok. men det blir nog mat. för mat är energi.

hejdå!


tusen röda hjärtan på svart nylon.

hej.

nu är jag här igen, efter en bra dag men skilda känslor.

jag blev arg idag. så arg så att jag skakade och var tvungen att gå iväg för mig själv ett tag och stampa hårt med foten i marken. jag darrar när jag tänker på det. fick ut lite agression till I Bergakungens Sal innan historian började. jag klarar bara inte av människor som ser ner på kvinnor. det är så sant att man spelar sin könsroll, man är den inte. och det gör mig förbannad när . bara skrattar bort en. AGGGGHHH. killar kan bli hysteriska.

kände  ni inte samma sak?

tre timmars teater lyfte min dag. antik komedi, psykopater, synder, död och fruktstund. det är väl så det ska vara. känslan var bara mys och aggressionen rann nästan helt av.

jag skrev en novell natten innan novell-analysprovet. det var speciellt att ha symboler och och sånt i huvudet då.. om någon undrade alltså.. testa själva. dagen då han skulle dö, tyckte jag den skulle heta.

stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan? åh krunegård..

nu ska det övas repliker och läsas manus tills jag inte kan annat... fast först sätter jag mig med gitarren ett tag.

hejdå

förresten... jesper är bäst.


måndagar.

hej.

vad hände i morse egentligen? jag vet inte... tiden gick snabbt iallafall. men sånt händer i guess..

har upptäckt en fantstisk röst. kimya dawson. jaa... gick och tänkte på det.

månagar är så långa och alltid samma känsla när jag går hem. trött. hungrig. tvätta bort smink så fort som möjligt och gömma mig under en filt. och så kändes det igen, fast med två nya plagg från monki i väska. så ändå något extra.

men nästa måndag blir annorlunda. för nästa måndag börjar showdansen! längtar.

nu ska jag se guldbaggen och beundra såna som jag vill vara,  skådespelare. jag ska komma dit.

hejdå.


hej.

jag heter tilda.

jag har verkligen dragit ut på det här. velat länge. men nu känns det rätt, så hej. hej mitt första inlägg. hej bloggen.
bloggen är inte särskilt snygg men vad gör det? nu kommer mitt väldigt betydelsefulla svammel att fylla ut min tandtrådsblogg.

det är ännu en söndag. söndagar är alltid likadana... iallafall ungefär. så är det för mig iallafall. lite söndagsångest och trötthet. men så ska det ju vara, annars blir ju inte de andra dagarna roliga, ta ut all skit på söndagar, det är så det ska vara!

egentligen ville jag inget särskilt med detta inlägg, bara presentera mig och säga hej. och nu är det gjort. jag kommer nog hänga på tandtråden en tid framöver.. ska bli mysigt och kul hoppas jag, se hur det känns att ha en blogg.
förresten så är det min fina vän linda johansson som tagit bilden på min header. hon har en jättefin blogg: http://linndajohansson.blogg.se/

aaaja, nu ska jag syssla med nått annat.

hejdå.


RSS 2.0